FormationGymnasier og universiteter

Forskningsmetoder i naturligvis arbejde på historien om pædagogik

Udvælgelsen af forskningsmetoder afhænger af, hvilken del af pædagogikken finder sin dækning i løbet arbejde. specielle teknikker og fælles kan bruges til hver gren af pædagogik. For en historisk gennemgang skal bruge en seriel analyse af begivenheder fra perspektivet af objektet, som bruges som basis for undersøgelsen. For eksempel under studiet af humanistiske ideer Leo Tolstoy i pædagogik, metoder vil forskningen i løbet af dette arbejde bidrager til både teoretisk forskning og praktisk, historisk og genetisk analyse.

Historisk analyse udføres for at etablere den kronologiske rækkefølge af begivenheder, fakta, der kunne udledes af litteraturen, arkivalier. Mellem linkene i kæden nødvendige for at spore årsagssammenhængen, at analysere hændelsesforløbet undersøgt. Genetisk analyse indebærer undersøgelse af tidligere erfaringer, som blev dannet tilbage i den præ-videnskabelige æra. For eksempel bliver det muligt at analysere oprindelsen af menneskeheden, og det er en manifestation af kreativitet Tolstoy. Vi studerer tegnene på den humanistiske holdning i at undervise de tidligere og nuværende analogier med den pædagogik Tolstoy. Alle tilblivelse udviklingstrin har imidlertid beskrevet sekventielt prædisponerer stadium inden der analyserer de forhold, der gav anledning til udseendet af fænomenet; nukleeringstrinet, modning, stabiliserings- og ekstrapolation, dvs. Design for fremtiden.

Forskningsmetoder i afhandlingen arbejde er suppleret med en analyse af historisk og pædagogisk proces med psykologi positioner, filosofi, kulturstudier, der gør det muligt for forskeren at præsentere en vision af omfanget af objektet, at drage konklusioner om den drivende kraft i udviklingen af forskning emne. Arbejde med kilder af forskellig karakter gør det muligt for studerende at bruge den analytiske-søgemetode som kernen.

Forskningsmetoder i naturligvis arbejde for historien om uddannelse kan ikke kun være højt specialiseret, men fælles. De er:

1) empiriske forskningsmetoder: observation, sammenligning, klassifikation, ledende et eksperiment.

2) Fremgangsmåder empiriske og teoretiske undersøgelser af: abstraherende, analyse, syntese, simulation, fradrag og induktion, periodization.

3) Teoretiske Metoder: historiske og logiske metoder til opstigning fra det abstrakte til det konkrete, idealisering axiomatization.

Forsknings- metoder i naturligvis arbejde kan kombineres eller anvendes strengt en gruppe metoder. Hvis eleverne har til formål at fortsætte med at bruge historiske materiale i andre videnskabelige arbejde, så brug kun forventes metoderne til teoretisk forskning og empiriske undersøgelse for at finde sted i forskning papir eller afhandling.

Relevansen af temaet for kurset arbejde historisk og pædagogisk orientering kan danne grundlag for valg af forskningsmetoder. Historiske data er indsamlet og analyseret af en studerende skal stige til det moderne pædagogisk viden: at mætte det, give begrundelse for innovation, for at etablere kontinuitet mellem den gamle og ny viden. Historien om uddannelse er indarbejdet en masse ideer, der udgør den videnskabelige og pædagogiske kapital akkumuleret i værker af klassisk pædagogik, filosofi og kultur på forskellige stadier i udviklingen af samfundet.

Forskningsmetoder i naturligvis arbejde indikerer bredden eller specialisering emner af historisk forskning inden for pædagogik, for at bruge forfatteren af sammenligninger af forskellige områder af pædagogik eller i studiet af udviklingen af en hvilken som helst felt af viden, en ekspert, der blev grundlægger af en bestemt formation teknik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.