FormationGymnasier og universiteter

Paris-traktaten 1856: betingelser og annullering

Russisk-engelsk verden, Paris -traktaten eller Paris-traktaten i 1856 - sådan navn er et dokument, som stoppede Krimkrigen af 1853-1856.

Aftalen blev underskrevet inden for rammerne af Paris kongres, som blev officielt åbnet den 13. februar. Arbejdet indebar det osmanniske rige, England, Sardinien, Preussen, Østrig og Frankrig på den ene side og Rusland - på den anden.

I løbet af 1856-1871 toårige. Russiske imperium kæmpede for ophævelse af begrænsninger i henhold til denne aftale. Regeringen kunne ikke lide det faktum, at grænsen til Sortehavet forbliver åben til den pludselige nedbør. Efter langvarige forhandlinger, den ufuldstændige annullering af artikler i Paris-traktaten, nemlig ophævelsen af forbuddet mod indholdet af flåden i Sortehavet, fandt sted takket være London-konventionen i 1871.

Krimkrigen

Ved ophør af alle former for diplomatiske og økonomiske forbindelser mellem Rusland og Tyrkiet i 1853, den første til at besætte de Donau fyrstedømmer. Den tyrkiske regering har ikke tolerere en sådan holdning til sig selv og 4. oktober samme år erklærer krig. Russiske hær var i stand til at skubbe den tyrkiske hær fra bredden af Donau, samt at afvise deres angreb i det sydlige Kaukasus. Hun har gjort med fjenden på havet, som er på vej ind i hjertet af handlingen. Efter sådanne handlinger i krigen går ind i England og Frankrig. De passerer succesfuldt gennem Sortehavet og er omgivet af fjenden hær. Marts 27 England erklærer krig mod Rusland, den næste dag, det gør og Frankrig. En måned senere, er den engelsk-franske hær forsøger at lande i nærheden af Odessa, før affyring placeringen af de 350 kanoner. September 8, 1854 disse samme kræfter bryde Rusland under floden Alma og ophold på Krim. Belejringen af Sevastopol begynder den 17. oktober. dislokation sted tropper nummereret omkring 30 tusinde mennesker .; Byen har lidt under 5 store bombardementer. Efter erobringen af Frankrig, den sydlige del af Sevastopol russiske hær retreats. Under hele belejringen (349 dage) imperium på alle måder forsøger at aflede fjenden, men forsøgene er mislykket. Sevastopol er kontrolleret af britisk-franske styrker.

Paris-traktaten i 1856, som blev undertegnet den 18. marts afsluttede den militære aktion. Han opfordrede til løsladelse af Sortehavet (bliver neutral), er reduceret til et minimum flåde af Rusland. De samme forpligtelser pålægges Tyrkiet. Hertil kommer, at Empire er ikke mundingen af Donau, en del af Bessarabien, at myndighederne i Serbien, Valakiet og Moldavien.

Paris-traktaten

På grund af den tragiske opløsning på Krim russiske konflikt, bliver det kvalt i deres rettigheder og interesser. Overraskende, de territoriale grænser af imperiet næppe påvirket. Hun gav nogle øer, fyrstendømmer og mundingen af Donau, til gengæld for byer som Sevastopol, Kinburn og andre. Eneste ulempe var, at den resulterende fredstraktat territorium blev belejret af allierede tropper. Den hårdest ramt af Rusland, at Paris-traktaten i 1856 begrænsede sine besiddelser ved Sortehavet, ikke lov til at have en flåde arsenaler, borge.

Aftalen påvirket den europæiske sociale miljø, grundlaget for der blev fastlagt i Wien afhandlinger. Lederen af hele Europa blev Paris, den tidligere Petersborg blev tildelt andenpladsen.

Betingelser for Paris-traktaten

Paris-traktaten omfattede 34 obligatorisk og en midlertidig artikel. De vigtigste er følgende betingelser:

 1. Mellem lande, indgå kontrakter, nu er der fred og venlighed.
 2. Territory erobret under konflikten, vil blive frigivet til de oprindelige ejere.
 3. Rusland accepterer at vende tilbage til Kars og andre dele af de osmanniske jorder, som nu er besat af tropper.
 4. Frankrig og Storbritannien er enige om at genoprette Imperiet erobrede de havne og byer i Sevastopol, Evpatoria og andre besat af den engelsk-franske hær.
 5. Rusland, Frankrig, Storbritannien og Sardinien nødt til at give din tilgivelse for dem, der på nogen måde har gjort sig skyldig i udbruddet af fjendtlighederne.
 6. Alle parter forpligter sig til straks returnere krigsfanger.
 7. Paris-traktaten i 1856 forpligter landet til at underskrive et dokument, for at hjælpe de allierede i tilfælde af fjendtligt angreb; nøje overvåge de forhold, uden at bryde dem.
 8. Hvis mellem nogen af de lande, der har indgået afhandlingen, der er en konflikt eller uenighed, mens andre ikke bruge magt for at løse det, der gør det muligt at afvikle alt fredeligt.
 9. Ingen af de herskere ikke blande sig i den indenlandske og udenrigspolitik nabostaten.
 10. Indgang til Bosporus og Dardanellerne forbliver lukket.
 11. Sortehavet bliver neutral; det er forbudt at have en flåde.
 12. Tilladt at handle på bredden af Sortehavet, som er kun underlagt de relevante myndigheder.
 13. Har et arsenal ved Sortehavet er forbudt.
 14. Antallet af skibe og kræfter bestemmes i henhold til kontrakten, og kan ikke overskrides.
 15. Afskaffet afgifter på sejlads på Donau.
 16. Godkendt gruppen vil overvåge rengøring af flodbredder og så videre.
 17. Den kommission skal derefter udarbejde regler for sejlads og transport af gods, fjerne hindringerne for den venlige patrulje havområdet.
 18. De kystnære kommission vil blive givet den nødvendige autoritet til det arbejde, som den påtager sig at udføre, blev afsluttet ved udgangen af 2 år.
 19. Hvert land er tilladt at have 2 lys fartøj på bredden af Donau.
 20. Russiske grænse nær Bessarabien flyttet til nem navigation på Donau.
 21. De områder, som vil frigøre det russiske imperium, vil blive knyttet til Moldova.
 22. Ingen har ret til at blande sig i den interne politik valahskogo og moldovisk fyrstedømme.
 23. Det Osmanniske Rige er forpligtet til ikke at blande sig i politik i de allierede lande, efterlod dem ret til selvstyre; blade fuld religionsfrihed valg, handel, navigation og generel lovgivning.

Annuller Paris-traktaten

Efter vedtagelsen af russisk-engelsk russisk verden forsøgte at lempe restriktionerne, således genvinde Sortehavet og mulighed for at få en flåde. Det er derfor, på dette tidspunkt blomstrende diplomatiske forbindelser. I løbet af 1856-1871 toårige. Empire afviklet en rentabel forhold til Frankrig: hun planlagde at få hjælp fra Rusland i det østrig-franske konflikt, og sidstnævnte regnede med indflydelse af Frankrig i den østlige spørgsmål.

Paris-konferencen, der varede indtil 1863, var afgørende i den russiske-franske relationer. Land konvergerede betydeligt og i fællesskab løse nogle problemer. Marts 1859 vigtigt for Frankrig, fordi en hemmelig aftale blev underskrevet, hvorefter i tilfælde af krig med Østrig Empire lover at forblive neutral. Forværringen af forholdet observeret under den polske opstand. Som et resultat af disse tiltag Rusland etablerer forbindelser med Preussen.

Efter konsolideringen af det tyske kejserrige i 1872 Berlin er vært for de 3 kejsere. Konventionen begynder, hvorunder også slutter sig til Østrig. Ifølge Berlin-traktaten, der blev vedtaget på dette tidspunkt, afskaffelse af de artikler i Paris fredstraktat bliver for Rusland tid problem. Hun genvinder flåde i Sortehavet og de tabte territorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.