ModeTøj

Hvilken størrelse sko - 27? Fire hovedsystemet dimensionering

Sko størrelse - en benlængde i centimeter eller andre enheder, målt fra hælen til spidsen af den længste finger. Det ser ud til, at alt er simpelt. Pomeroy som det skal være hans fod og vælge den passende længde af støvler, sneakers eller sandaler, men ingen sådanne held. Det er fordi der er dens dimensionstabeller, som er der, og holde sig til de forskellige lande i verden. Dette er sikker på at blive taget i betragtning, fordi i butikkerne nu udgjorde en ret bred vifte af produkter, der leveres til alle hjørner af kloden. I dag, er svaret på spørgsmålet om, hvad der er den skostørrelse - 27. Overvej barnets størrelse bord med indekset og voksne, og vil undersøge de fire hovedmotorer af deres beslutsomhed.

Børns ydeevne

At komme i gang er at være opmærksom på børns størrelse 27 sko: Hvad er for eksempel europæisk eller amerikansk, hvor mange centimeter på indersålen og hvilke parametre det opfylder i forskellige lande? Tabellen vil blive givet den mest grundlæggende system og vinder popularitet i de seneste år blandt russerne kinesisk dimensionelle grid.

Tabel 27 størrelse børnesko (matching)
russisk RUS Europa EU Amerika USA Kina CN
17 cm (på indersålen) - 27 size 27 10 17

Fastholdelsen af denne tabel, kan du nemt hente en baby skostørrelse 27. I hvilken alder er oftest passer disse sko? Svaret er i 4,5-5-årige barn (dette er de gennemsnitlige data).

Dimensional værdier for voksne

Der er én meget interessant faktum: Mål din hånd fra håndleddet til albuen (foranstaltning skal være på indersiden af hænderne), folk vil identificere og størrelsen af deres fødder, det vil sige, de to længder: hånden fra håndled til albue og benet fra hælen til tæerne - er . I den sovjetiske tid i vores lands sko størrelse blev bestemt ved centimeter, benlængde, og nu en sådan betegnelse er yderst sjældent: på tæerne eller sandaler til børn produceret af sovjetiske standarder. For at forstå, hvad en skostørrelse 27 for voksne, er en tabel, hvor værdien vil svare til 27 centimeter af indersålen.

Tabel voksne sko (27 cm indersål)
russisk RUS Europa EU Amerika USA Kina CN
42 41 9 27

I begge tabeller, er det klart, at kun Kina er forblevet tro mod de gamle dimensionelle indikatorer, hvor længden af foden er i fuld overensstemmelse med størrelsen af skoen.

Interessante liv observationer

Måske i den nærmeste fremtid ingen vil være interesseret i spørgsmålet om, hvad der er den skostørrelse - 27. Her er hvorfor. I udviklingen af mennesker er gradvist ved at ændre. Disse ændringer er forbundet med en stigning i størrelsen af skoen og menneskeheden som helhed. For eksempel er den gennemsnitlige højde af mænd i begyndelsen af det 19. århundrede i Rusland var kun 165 cm og kvinder endnu mindre, omkring 150 cm. I overensstemmelse hermed den gennemsnitlige befolkning størrelse af skoen var ikke som det er nu. For mænd i begyndelsen af det 20. århundrede, det var på størrelse med 41, og for kvinder - 37. Nu er alt har ændret sig: folk er blevet højere, og deres fødder er vokset betydeligt. Så, nu standard størrelse for kvinder anses for at være 39, selv om mange allerede er, og 41, og for mænd - den 44. skostørrelse. Det er forfærdeligt at forestille sig, hvordan dette tal vil ændre sig i et par flere årtier.

Vi håber, at artiklen har været med til at forstå og indse, hvad en skostørrelse - 27.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.