ModeTøj

Hættetrøjer til kvinder: billeder, beskrivelse. Fra hvad de skal bære hættetrøjer

Ordet "hoodie" er ikke det samme rod med ordene "tynd" og "tabe". Selvom det korrekte valg af tøj kan slankere nogen. Faktisk var det fra den engelske hood - "hood".

Hættetrøjer til kvinder - det er behageligt tøj til rekreation, rejser og sport. De kom ind i mode for et par år siden og var så tilfreds med messen køn, der ikke aflevere deres positioner i dag. Og designerne selvfølgelig opdatere vifte af produkter, idet der tages hensyn til udviklingen af nye modeller af de nyeste modetrends.

Hvordan gjorde hoodie

Kvinders hættetrøjer , indtil for nylig, blev designet udelukkende til sport eller vandreture på naturen. I dag, de tager deres retmæssige plads i garderobeskabe i byerne fashionistas.

Hans udseende denne beklædningsgenstand er forpligtet til amerikanske fans af hip-hop. Når sådanne hættetrøjer udelukkende er forbundet med de mørklødede bøller og eventuelle positive følelser forårsagede ikke. For eksempel i England en mand i hættetrøje ikke kunne sætte på en anstændig steder tærskel. Man troede, at hætten hjælper den kriminelle til at skjule ansigtet, ellers hvorfor har vi brug for det?

Alt ændrede sig, da designere Ralf Loren og Tommy Hilfiger vendte sig det billede, når du opretter den næste kollektion. Idé blev samlet op og modehuset Armani. De leverer tøjet erhvervet nyt liv.

I stil med afslappet

De fleste kunne lide kvinder sweatshirts hættetrøjer fan af denne særlige stil. Det er ikke overraskende, fordi hætten så passer perfekt til billedet. Hudi godt med jeans, komfortable sko (Loafers, sneakers, espadriller, ballerinaer), rygsække.

For at oprette en stilfuld billede, skal du ikke være bange for at eksperimentere med farver. Bright accenter kan arrangeres ved hjælp af tilbehør, og du kan gå på en anden vej - at vælge hættetrøje mættet munter tone.

Stilfuld og moderigtigt look og behersket, hvor der er 2-3 farver, langt fra hinanden i tone.

Sort + Grå + hvid - er en varig klassiker. Desuden er kombinationen af disse farver er basen i garderoben. Køb en grå hættetrøje egnede sorte bukser, og så bare skifte sko og tasker, og dit billede vil være ny hver gang. En kvinders hættetrøjer lynlås kan du oprette forbindelse til dette spil også toppe.

Trøjer og påklædning

Polusportivny jakke med hætte plus kjole? Og hvorfor ikke! Desuden er der lange hættetrøjer til kvinder, som i sig selv, ligesom kjolen.

Tag en kort grå hættetrøje over en romantisk kjole med blomster print - og få afslappede billede. Og hoody passer godt sammen med kjoler af denim. Eksperimenter med strikkede, midi længde.

romantisk billede

Tøj, som engang blev anset for at være en hooligan, nu anvendes selv at skabe en romantisk buer. Meget feminine og blide udseende, for eksempel et sæt af lysegrå indsnævret bukser, toppe med blomstermønster, hvide mokkasiner og en lyserød sweatshirt, hættetrøje.

Meget elegant look lyse hættetrøje kombineret med tilbageholdende bukser. Lette dekorationer fremhæve raffinement og kvindelighed. Hoodie - det er stadig ingen sportstøj, med disse vi har allerede besluttet. Derfor vil fine smykker være ganske passende.

Oversayz

Hættetrøjer for kvinder, takket være den frie låg, perfekt camouflage tal mangler. Dette er den stabile stereotyp, selvfølgelig, undtagen når det drejer sig om modeller i tætsiddende. En løs pasform i figuren gør det klart, om dette tal i sig selv er mindre.

Særligt imponerende det ser ud på de modeller, bevidst større. Kvindefigur i bulk sport hættetrøje ser særlig elegant.

Hvis en sådan kursus, du kan lide, skal du følge visse regler. Først, alt er godt i moderate mængder. Oversayz - det er ikke 10 størrelser for stor, det er "lidt for stor." I dette tilfælde bør de resterende dele af garderoben sidde som en handske. Tøj med en andens skulder ser tydeligt mistænkelige. Derfor forsøge at trimme, der ville sidde godt på dig, det er. Ingen oprullet ærmer eller sænkes til knæet er ikke tilladt!

Må ikke købe din favorit model større. Kig hoodie dens størrelse markeret Oversize - hun sidder som det skal.

Tips stylister

Hvis du altid se stilfuld, er du nødt til at forstå nogle få enkle regler. Ingen mode og nye tendenser bør ikke være højere end god smag. Ellers vil selv den dyreste ting ser vulgær og dum.

Kvinders sweatshirts, hættetrøjer er ikke undtagelsen. Når du vælger en passende model følge reglerne:

  • Undgå sweatshirts med logoer af mærker. Værdige producenter placere mærkenavn og logo på etiketten kun på den indvendige søm af tøj. ARMANI skreb ord og shanel ting - det er falsk. En falsk kig vulgære. Det er bedre at købe original reservedel element af billige segment, eller fra en lokal producent. Undtagelserne er nogle sportsmærker, for eksempel Adidas og Colambia, der ofte anvendes i tøjet efterbehandling eget logo.
  • Vælg kvalitet stof. Hætte til kvinder dog have en fri ben, men i sidste ende miste form som resten af tøjet.
  • Bær noget, der er rigtigt for dig, være styret af din egen stil og altid ophold i trend.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.