ModeTøj

Ridebukser til slankende: kundeanmeldelser

Hvor dejligt og cool at være slank og tonet! Og når du ikke har brug for at gøre en særlig indsats for at dette - det hele er en drøm! Selv om hver af os i sjælen indser, at for en smuk krop er altid en titanisk arbejde i form af ordentlig kost og regelmæssig motion i fitnesscentret, tanken om en magisk slankende ophidser sindene hos millioner af mennesker over hele verden.

Tabe mens du ligger på sofaen

Enig, som fristende: smøres med creme, hæfteplaster, drikke en særlig te at knytte til bælte simulator slid shorts slankende - og miste uønskede kilo uden bekymringer og problemer, der ligger på sofaen. Alle disse fornøjelser i livet lover os påtrængende annoncer. På trods af fornuftens stemme, mange af dem er villige til at tro. Menneskelig dovenskab er meget stærkere end almindelig sund fornuft, men ser god ønsket af alle, uden undtagelse. Derfor er markedet for vægttab produkter hele tiden dukker række nye produkter, der tilbyder farvel til overskydende fedt. Et sådant produkt er et produkt, såsom broer slankende. Kommentarer om dette produkt kan høres overalt, og de er ret forskellige. Hvad er det tøj til fedtforbrænding, hvordan det fungerer, og om den hype berettiget? Lad os forstå alle disse vigtige spørgsmål.

For nylig, på alles læber sensationelle knickers slankende Hot Fræser. Kundevurdering om dem på to måder. Nogle forbrugere er tilfredse med resultaterne af at bære disse tøj, andre frustrerede over manglen på den ønskede effekt. Ja, hvis vi lover vægttab uden slankekur og udøver, venter vi på dette, naive som børn. Og hvis du ikke fik mirakuløse resultater, vi kritiserer deres producenter og sælgere om, hvad lys er.

Hvad producenten løfter?

Det producerer vidunderlige tilbehør til bekæmpelse af fedme selskab Neotex. Ridebukser til slankende, som gennemgår det meste positive, bidrager til overdreven sveden. Producenten garanterer, at denne effekt vil blive observeret selv uden motion. I reklamer, knickers, ser vi, hvordan pigerne absolut stille og roligt bevæget sig gennem huset, der bærer de sædvanlige husholdningen. Vippe kant kort, udviser de dækket med sved mave. Således i hovederne på seerne det indtryk, at produktet vil gøre os sved dækket ubesværet. Dernæst en producent lancerer en kæde af logik i hovedet på forbrugerne:

 • sved - det betyder at miste overskydende vand;
 • i at udlede den overskydende væske vi tabe og stroyneem;
 • Shorts "Hot Sheypers" gøre os sved tungt;
 • Dette produkt gør os slank og tonet, reducerer vægten.

Ud over disse løfter om garanteret fuldstændig frihed fra cellulite udseende af en bule i musklerne, hvilket reducerer lydstyrken i særlige problemområder.

Hvad gjorde shorts til vægttab?

Producenten af dette produkt Neotex selskab er placeret som en innovator inden for sit felt. Dette selskab er ved at udvikle stoffer til det indvendige trim på fly.

Denne samme materiale er tilgængelig til hverdagsbrug mand. Så knickers slankende varmeforme, kundeanmeldelser, der er fulde af modsigelser, består af tre materialer:

 • Neopren (70%) - et materiale af chloropren gummi eller opskummet gummi. De unikke egenskaber af dette materiale er absolut vand- og lufttæthed og modstand mod temperatursvingninger. Neopren bevarer varmen meget godt den menneskelige krop, afskære udveksling med omgivelserne. Det er kendetegnet ved holdbarhed, lethed, sejhed, fleksibilitet og er velegnet selv for folk med allergi. Neopren er af flere typer. Fra det sy tøj til hverdagsbrug, sport og dykning. Neopren sorter under varemærkerne HHS, W, NF er fremstillet, og det er fra dem lavet tøj til vægttab. Dette væv og skaber en "sauna effekt" og øger sved.
 • Polyester (15%) - række syntetisk stof, fremstillet af polyesterfibre, svarende i egenskaber bomuldsklud. Den er stærk, let, praktisk, holder fin form, ikke er krøllet, tørrer hurtigt og er modstandsdygtig over for lys og varme. Dette stof er næsten ikke åndbar. Polyester funktion er, at den fastsætter formen, når det opvarmes, hvilket skaber en drapere.
 • Nylon (15%) - en syntetisk polymer amid med stoffibrene. Det er let, holdbar, fleksibel, godt holder sin form, let at vaske, ikke krølle og tørrer hurtigt.

Hvordan shorts til vægttab?

Efter at have undersøgt sammensætningen, kan det konkluderes, at de knickers slankende Hot Fræser - kundeanmeldelser bekræfte dette - har en helt syntetisk forbindelse. De skar varme og luft udveksling med omgivelserne. Fugt kluden også absorberes ikke og ikke videregivet til det fri. På grund af dette, er der en lokal overophedning af kroppen, sveden begynder at skille sig ud hurtigere, når fugten forbliver på indersiden af shorts og konstant i kontakt med huden. I forbindelse med dette faktum Ridebukser til slankende kundeanmeldelser er negative. Forbrugerne siger, at disse følelser er meget ubehagelige. Hertil kommer, feber og krop fugt øger risikoen for visse sygdomme. Denne ubehagelige aspekt vil blive drøftet senere. Mange siger, at gå ud i kulden i disse shorts er meget risikabelt - truer hypotermi.

Hvorfor størrelse spørgsmål?

Design knickers er praktisk, fordi det har ingen sømme og skruer. Men der er en ulempe - kræver præcis snapper på figuren. At bære shorts resultere var et maksimum, er det nødvendigt nøjagtigt at bestemme de parametre, og først derefter træffe passende foranstaltninger knickers slankende varmeforme. Anmeldelser, størrelse, bord leveres som oplysningerne fra producenten, vil hjælpe til at forstå i henhold til de europæiske og amerikanske optioner.

Tabel korte bukser størrelse "Selvom Sheypers"
talje hofte omkreds størrelse størrelse (USA) størrelse (Europa)
64-72 86-97 S 2-4 34-36
73-79 98-102 M 6-8 34-38
80-85 104-108 L 10-12 42-44
86-90 109-114 XL 14-16 46-48
91-95 115-118 2XL 18-20 48-50
96-100 119-123 3XL 22-24 52-54
101-104 124-127 4XL 26-28 56-58

Husk, at for meget produkt vil hænge og vil ikke have en ordentlig eksponering. Hvis shorts er små, vil de være alt komprimere huden og blodkar.

Er Shorts er i stand til at tabe slippe af med fedt?

Det er svært at argumentere med at antage, at det overskydende vand bidrager til dannelsen af overvægt. Hævelse tilføjer ekstra vægt og volumen. Men der er begrebet "stofskifte". Producentens erklæring om, at de data knickers til vægttab anmeldelser er positive i forhold til deres effektivitet i brændende fedt, er absurd.

Fedtet i den menneskelige krop spiller rollen som en reserve. Den danner vores krop af overskydende glukose og spar op til velnærede gange til nødsituationer. Hvad er situationen kan udløse kroppen til nedbrydningen af fedt? Svaret er ganske enkelt: i akut mangel energi, vores hjerne sender et signal om, at du skal bruge de akkumulerede reserver. Når det kommer fastende glucose, det kommer turen til at opdele fedtmolekyler. I dette magiske øjeblik vi begynder at tabe sig. En mangel på glukose observeret i de tilfælde, hvor kroppen får færre næringsstoffer, end de forbruges. Derfor er der to muligheder provokation fedtforbrænding:

 • reducere mængden af indtag af næringsstoffer;
 • øge energien, eller simpelthen sat, bevæge sig mere.

Den antagelse, at du kan bære gummi shorts, som i virkeligheden, forårsager lokal overophedning af væv, og dermed fedt vil smelte og vandet kommer ud er en kæmpe misforståelse. Ja, der vil være en sved, men det er kun vandet fra væv. Denne fugt slippes, mister du lidt vægt. Hertil kommer, at hævelsen forsvinder lidt, hvilket bidrager til et lille fald i volumen af kroppen. Men glem ikke, at vand - en ressource fylder. Drikke et glas eller to, du vender tilbage alle resultater i de foregående omgange. Så du bør nøgternt vurdere situationen: For at slippe af kropsfedt, du har brug for at spise rigtigt, reducere kalorie indtagelse af mad og motion og føre en aktiv livsstil. Shorts knickers slankende varmeforme, forbruger anmeldelser bekræfte dette faktum, kan vi befri kroppen af overskydende vand, for at give en midlertidig virkning at reducere lydstyrken. I øvrigt kan vævsødem elimineres ved at reducere salt indtagelse. Det vil være korrekt og vil have en gavnlig effekt på hele kroppen.

slankende shorts forstærke effekten af atletiske træning. Er det sandt?

Producenten lover, at slankning shorts øge effektiviteten af træning i gymnastiksalen. Af de mange anmeldelser kan vi konkludere, at sådant udstyr gør sved meget mere intens i enhver fysisk aktivitet. Og den følelse af varme sker ikke kun i forbindelse med knickers slidte, men også i hele kroppen. I fysiologiske termer, varmeveksling overtrædelse er meget skadeligt for organismen. For det første er det huden til at overophede og bækken organer. For det andet, hjertet begynder at arbejde i nøddrift, og det er en ekstra byrde på kroppen. Derfor, hvis der er sundhedsmæssige problemer hos mennesker, slid data shorts til fitness kan ikke anbefales. Læger anbefaler ikke at bruge tøj baseret på neopren over 40 minutter om dagen. Det er, hvor meget uddannelse bør fortsætte i dette tøj. Hvis du bruger længere shorts, risikerer du samle helbredsproblemer eller fremprovokere en forværring af eksisterende sygdom.

Promises data knickers producenten for vægttab, der muskler bliver levende kun fra at bære neopren produkter er en reklame trick. For at gøre dette, er du nødt til at engagere sig i uddannelse, og med jævne mellemrum. I sig selv, behøver musklerne ikke ophobes, samt fedt i sig selv ikke er smeltet.

Er Shorts til vægttab hjælp i kampen mod cellulite?

Den stereotype, at cellulite - det er en uundværlig egenskab af overvægtige mennesker, langt væk. Subkutan fedtvæv er karakteristisk for selv en meget slank pige. I sin kerne, cellulite - det er en konsekvens af forstyrrelser i fedtstofskiftet. Det sker, når boblebade misbruger, mangel på hudens fugtighed eller forkert strømpebukser, pludselige temperaturændringer, ensidig kost, mangel på kølemiddel og en række andre grunde. Cellulite ganske succesfuldt behandlet af en integreret tilgang, som omfatter massage, ved hjælp af specielle geler og cremer, ordentlig kost.

Absolut umuligt at sige, om eller ikke effektive til at fjerne dette problem, shorts knickers slankende "Hot Sheypers". Consumer anmeldelser om dette aspekt er forskellige. Nogle udtryk for, at når du bruger denne beklædning er gået cellulite, andre siger det komplette ubrugelighed af dette produkt i elimineringen af den berygtede "appelsinskal". Hvis vi ser fornuftigt om dette spørgsmål, bør det ikke forvente mirakler. Hvis der som følge af at bære knickers data cellulite væk, det er snarere et resultat af en kompleks indsats.

Er "Hot Sheypers" innovation?

Disse ridebukser til slankende kundeanmeldelser fortjener varieret. Nogle har sammenlignet dem med lignende produkter og drage en analogi om effektiviteten eller tomhed. slankende tøj, baseret på princippet om lokal opvarmning af kroppen, dukkede op i det russiske marked i går. Forbrugerne er kendte mærker såsom "Vulcan" eller "Artemis". De har længe været påberåbt af forbrugerne, og du kan finde en masse af anmeldelser. Nogle forbrugere er tilfredse med resultaterne af brugen af slankende undertøj, andre respondenter bemærkede den berygtede ubehag af at være i et vådt miljø.

Ridebukser "Vulcan" for vægttab anmeldelser er generelt positive. Men det store flertal af brugere sagde, at ingen motion vægttab virkning ikke opnås. Stort set alle køberne kombineret iført shorts "Vulcan" ved hjælp anti-cellulite midler (cremer, geler), med en afbalanceret kost og aktiviteter i gymnastiksalen. Men knickers slankende "Artemis" anmeldelser er nøjagtig de samme. Respondenter mister kilo ved hjælp shorts sammen med andre foranstaltninger for at reducere vægten og forbedre strukturen af huden i problemområder.

Det, der forener alle disse produkter?

De kan bære forskellige navne, forskellig benlængde eller højde af båndet. Deres pris kan også være anderledes, men det afhænger ikke primært om effektiviteten og populariteten af brand blandt befolkningen. Imidlertid er princippet af action knickers slankende en - dehydrering bestemt kropsdel på grund af sin varmeisolering. Dette opnås ved neopren, som er det vigtigste materiale af vasketøjet. Andre komponenter (nylon, Hydracel etc.) er udformet til at give artiklen elasticitet og holdbarhed.

Til kontraindiceret Shorts til vægttab?

At tale om det faktum, at disse produkter kan anvendes til alle - det er en reel forbrydelse. Der er særlige kontraindikationer for iført shorts eller slankende bukser. Må ikke bruge disse produkter i følgende tilfælde:

 • Graviditet og perioden efter fødslen. Her er alt klar: overophedning fosterskader, trykkes blodkarrene. I perioden efter fødslen, kvinden er en genoprettelse af den normale funktion af de reproduktive organer. Komprimering og overophedning i dette tilfælde er uacceptabelt.
 • hjerte-kar-sygdomme. Iført shorts - det er en kolossal byrde på hjertet og vener. I den region, hvor shorts har en kompression af huden sker krovoottok til den nederste del af benet, og her er der en vis stagnation. Således skibene spile og mister deres elasticitet, og er en opskrift på åreknuder.
 • Smitsomme sygdomme i seksuelle sfære. Hvis du har akutte eller kroniske sygdomme i bækken organer og ydre kønsorganer, iført shorts til vægttab er absolut kontraindiceret. Damp og varme - ideelle betingelser for mikrobiel vækst.
 • nyresygdom er også kontraindikationer for iført knickers slankende.

Folk med følsom hud har bemærket, at i processen med sokker kan forårsage irritation, udslæt og varmeknopper. Det bør være afbalanceret tilgang til realitetsbehandling af data tilpasninger i hvert enkelt tilfælde. Nem måde at kaste vægt kan resultere i alvorlige helbredsmæssige konsekvenser.

fund

Du kan ikke kategorisk sige, at knickers og shorts til vægttab - er en absolut onde. Lad os være voksne og tage en sober kig på tingene. Anvendelsen af disse produkter vil resultere i et kompleks med en sund og varieret kost, moderat fysisk aktivitet og andre yderligere manipulationer. Må ikke bære shorts og knickers til vægttab på mere end 40 minutter om dagen, og hvis der er kontraindikationer. Vær smuk og sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.