ModeTøj

Eksis - sneakers høj kvalitet til en lav pris

I løbet af de årtier Eksis sko ikke mister deres popularitet blandt folk i alle aldre og køn. Grunden er enkel: høj kvalitet og tilgængelige for enhver gennemsnitlige borger priser.

Mærket Eksis

Eksis - sneakers og andre sportssko, skabt af den russiske producent. Når du designer et produkt, der anvendes den nyeste teknologi og moderne computerprogrammer. Den opfylder også alle internationale standarder. Eksis - sneakers, der vil efterlade opfyldt, selv de mest selektive køber. De er valgt som professionel atleter, samt almindelig mennesker førende en aktiv livsstil eller hyppige rejser.

Før produkterne kommer på markedet, er det testet på professionelle sportsudøvere. De, mere end nogen anden, kender en masse gode sportssko, kan indikere mangler ved varen, som de tilbyder og hurtig løsning på problemet. Således viser det sig, at Eksis - high-top sneakers kvalitet, mest bekvemme og korrekt ud fra et fysiologisk synspunkt.

Virksomheden Eksis har sit eget design center, hvor fagfolk er ved at udvikle en ekstern visning af skoen, efter alle de modetrends. Det er sandt, sko, endda sport, bør ikke kun behageligt, men også elegant.

vifte af fodtøj Eksis

Produkter Eksis forskellige: det omfatter omkring 200 forskellige modeller af sportssko designet til folk, der fører en aktiv livsstil, og professionelle atleter, der er involveret i en række forskellige sportsgrene.

Virksomheden har en særlig linje i Casual, som omfatter flip-flops og sandaler er designet til hverdagsbrug samt Udendørs serien for dem, der er vant til udendørs aktiviteter eller længere udflugter.

Det enorme udvalg af sko designet specielt til dem, der er professionelt involveret i enhver sport, eller gå til et motionscenter eller fitness. Den professionelle samling omfatter mænds fodboldstøvler, basketball sko, løbesko og egnethed til volleyball, tennis, håndbold og boksning sko, figur skøjter og støvler til skisport.

Oprettelse sko til hverdagsbrug, Eksis eksperter først og fremmest være opmærksom på udseendet af produktet og sikre, at det overholdt samtlige modetrends af sæsonen. Producerer de sportslige modeller, først tænke over, hvordan man bruger de materialer og teknologi til klasseværelset med reduceret risiko for skader.

For eksempel, at designe sko til basketball, er producenterne vælger materialet til sålerne, fordi det er - den vigtigste del i skoen. Eneste til at spille i hallen under alle omstændigheder bør ikke glide hen over parket. Til dette brug 3 eller 4 lag af forskellige materialer, sikring bunden af skoen.

Den næste fase - valg af farve og mønster. Designere studere modetrends og "pynte" sneaker mere elegant som muligt. Men for den samme basketball sneakers skitse - ikke et element af indretning og en af de vigtigste dele. Faktum er, at fra pynten på sålen af skoen, afhænger af graden af slip, så det er vigtigt at vælge det rigtige design løsning.

Efter dette, specialister design overdel og indsætte vristen, der er designet til at beskytte foden.

En af Eksis modeller (sko)

Foto mænds sneaker mærke Eksis præsenteret nedenfor. Sålen af skoen og den indre dannet i grøn farve, den øvre del - af særligt materiale er blå, luftpassagen. Ifølge kunder, disse sko er behagelige at have på og praktisk.

Eksis (sneakers): anmeldelser

Vinter mænds sneakers Eksis uvægerligt tiltrække sig opmærksomhed fra købere. De siger, at sko isoleret, ser trygt. Naturlige materialer i det. Nogle dele af sneakers lavet af tekstil, andre - lavet af kunstlæder. Laces stramme. For at opnå bedre fiksering af sneakers har særlige kroge for hvilke snørebånd klamrer til allersidst. Den indre del af skoen er fremstillet af et kunstigt pelsskind materiale. Sålen er ganske tæt og hård, bare i overensstemmelse med vores barske russiske vinter. Entydig plus for købere er, at skoene er varm, men benene ikke sved det. Bær behageligt og sikkert. Denne model har flere muligheder for farverne sort og gul, sort og rød, sort og blå.

Ofte får opmærksomhed og model fra mærket 6690mB Eksis. mænds sneakers, i henhold til købere, er kendt for kvalitet, funktionalitet og bekvemmelighed. Brug dem sandsynligvis i lang tid. Det kan bruges til en vandretur i gymnastiksalen, et fitnesscenter, og til udendørs motion. Størrelser starter ved 41. sko indehavere Eksis advaret: Hvis du bestiller skoene over internettet, skal du huske, at løbesko malomeryat 1 størrelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.