TravelingRetninger

Statue af Kristus i Rio de Janeiro - en ny vidunder af verden

Populære brasilianske statue af Kristus i Rio de Janeiro fundet sin placering på bjerget Corcovado. Det er et symbol på Brasilien og henviser til de syv nye vidundere i verden. Konstruktion af monumentet af beton materiale og fedtsten begyndte takket være en vigtig dato - hundredåret for National uafhængighed Brasilien. Penge indsamlet til opførelse af redaktørerne af tidsskriftet "O Cruzeiro", og ærkebiskoppen af Kirken, der tog en væsentlig rolle i skabelsen af monumentet. Han byggede en statue af Kristus Frelseren i Rio omkring ni år, og projektplan udviklet brasiliansk, en ingeniør ved uddannelse, Eytor De Silva Costa ,. Nærmere oplysninger om monumentet blev støbt i Frankrig og blev bragt til Brasilien dele, så jernbanen transporteret til bakken.

Historie af monumentet

For at komme til foden af monumentet, er det nødvendigt at overvinde en indviklet lang opstigning, der består af mere end to hundrede trin. Denne stigen kaldes "Caracol". På trods af dette, hvert år adskillige millioner besøgende kommer til monumentet, som er de mest betydningsfulde og populære attraktioner. Statue af Kristus i Rio de Janeiro i en marmor kælder beskytter det lille kapel. Blev åbnet og indviet statuen med højtidelige udmærkelse i oktober 1931. Efter 34, re-indviet hun af pave Paul VI, som 50-årsdagen for monumentet hædret deres opmærksomhed Johannes Paul II. Strukturen var også to gange i sin eksistens repareret to gange moderniseret nat belysningssystemer til monumentet kan beundres natten, og snart bygningen var udstyret med rulletrapper, for hurtigere og mere komfortabel løft af besøgende på det område af observation dæk.

En dag i Rio de Janeiros statue af Kristus oplevede angrebet af vandaler malet med sin sorte ansigt og hænder. Efter dette blev monumentet restaureret og vaskes i 4 måneder. Åbning officielt opdateret monument i nærværelse af alle kirkens byen spids. For at forhindre disse angreb på "Wonder of the World", og giver god sikkerhed for de besøgende, har parken ledelsen lovet at tilføje nogle ekstra sikkerhed kameraer og vagter til at udvide personalet. Der vil også blive bygget en anden tilgang til monumentet og rejst en række hoteller for turister i nærområdet. De fleste af de midler, der gik til restaurering af monumentet blev indsamlet donationer af den private sektor.

Panorama af byen

Med stor udsigtsplatform er det muligt at overveje de ekstraordinære, fængslende udsigt over byen og charmen af bugten, fortryller med sin skønhed. Det undrer turisterne usædvanligt syn Sugarloaf Mountain, de luksuriøse strande i Rio - Ipanema og Copacabana, den utrolige størrelse stadion "Maracana" og mange andre smukke steder. Statue af Kristus i Rio de Janeiro har utrolige dimensioner - sin højde på 38 meter, vægt - 1145 tons, og omfanget af strukturen i hænderne på op til 30 meter. Hver rejsende finder en pligt til at gøre en mindeværdig skudt foran en så betydelig struktur, bredere, spreder sine hænder. Komme til toppen af bakken på som er en statue af Kristus i Rio de Janeiro, du kan forholdsvis hurtigt, takket være jernbanen elektrificering, der går tilbage til opførelsen af monumentet, eller i bil på et niveau hovedvej, der krydser nationalparken Tijuca, der betragtes som den mest verdens største skovområde, der ligger i byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.