ForretningLandbrug

Landbrug i Tyskland

Tyskland er næsthørende i Europa for produktion af landbrugsprodukter efter Frankrig. Husdyrhold producerer 80% af det kommercielle produktivitet, for dets behov, planteavl: et større antal arealer er afsat til foderafgrøder end for fødevareafgrøder. Alligevel importeres foderkorn i store mængder, især majs. Landbrug i Tyskland er en højintensiv produktion. Her anvendes flere gødninger på hver hektar områder end i USA, Frankrig og England.

Egenproduktionen opfylder derfor efterspørgslen efter mælk med 100%, kød med 90%, sukker med 85% og hvede med 80%. De gunstigste betingelser blev skabt for mælkeproduktion i Alpernes foden. Her i de lokale enger fodres ca. 35% af landets mælkekøer. Mejeriindustrien er også udviklet i den nordlige del af landet i kystområderne. Landbrug i Tyskland lægger stor vægt på svineproduktionen, landet er først og fremmest i Europa for så vidt angår grise (mere end 20 millioner).

For at opretholde landets landbrugs store rentabilitet udvikler planteavl som en hjælpeafdeling af husdyr: 40% af det samlede landbrugsareal falder på enge og græsgange, havre, rug, kartofler og foderafgrøder dyrkes også til husdyr. Blandt afgrøderne i landbrugsproduktionen er hovedvægten hvede. Hovedbæltet ligger fra Schleswig-Holstein på østkysten til den vestlige Köln-Achenskaya "bugt". Et andet bælte til voksende hvede er Donau-sletten i Bayern.

Selvfølgelig kan vi ikke undlade at bemærke dyrkning af byg, der er designet specielt til brygning, den dyrkes i Sydvest og Bayern. I de samme områder er der placeret og den største plantage af humle. Tyskland indtager et af de første steder i verden i voksende hoppe. Øl her betragtes som en national drink, dens forbrug pr. Indbygger er ca. 145 liter. Den vigtigste opgave, som landbruget i Tyskland sætter sig på, er at øge sin konkurrenceevne i den globale agroindustrielle produktion. Med henblik herpå stimuleres produktionen af højkvalitets, typisk tyske fødevareprodukter, ressourcebesparende teknologier i landbruget anvendes, og det store potentiale i det agroindustrielle kompleks anvendes i form af vedvarende energikilder.

Med hensyn til landbrugsproduktion, husdyrproduktion og kornproduktion er Tyskland næstsidste til Frankrig i Europa, og er nummer én producent af mælk. Dette er også muligt på grund af at effektiviteten af landbrugsproduktionen i landet er meget højere end gennemsnittet for EU. Det eneste, som Tysklands landbrug ligger bag, er den gennemsnitlige udbytte af sukkerroer og majs. De statslige organer inden for landbrugets land løser spørgsmål om regulering af markederne for landbrugsproduktion, om ændring af landbrugsstruktur, finansiering og kreditering af landbruget.

Den tyske regering har ydet stor økonomisk bistand til de østtyske lande i deres tilpasning og integration i Det Europæiske Fællesskab. Ud over opgaverne med produktion af fødevarer producerer landets landbrugssektor også mange ekstra opgaver. Dette er beskyttelse og bevarelse af naturen som grundlag for landets befolkning, beskyttelse af naturlandskaber i beboelsesområder og steder for massevirksomhed, levering af rå landbrugsmaterialer til industriens behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.