ModeTøj

Slankende korrigerende undertøj stærk grad af korrektion for mænd og kvinder

Ifølge statistikker, hver anden person i verden, uanset køn og alder, utilfreds med sin krop og ønsker at gøre det bedre. I dag for at rette tal mangler, ikke nødvendigvis sidde på en streng diæt eller hver dag for at besøge gym, bare købe slankende korrigerende undertøj stærk grad af korrektion og silhuet erhverve den ønskede form. Lyder fristende, er det ikke? For korrigerende undertøj valg bør gribes an med stor omhu. Den forkerte, kan det give en helt modsatte effekt, lemlæstet figur.

Typer af korrigerende undertøj

Undertøj, kan silhuet beregnet til korrektion har svag, middel og stærk skulptur effekt.

korrektion niveau bestemmes på en vævsspecifik indhold af syntetiske fibre. Jo flere af disse komponenter, jo bedre slankende effekt i vaskeriet. Hverdagstøj de første to niveauer, som har en lille skulptur effekt, bare hjælper til bedre at fordele belastningen på områder, der kræver modellering. I virkeligheden trække op problemområder for at rette din kropsholdning og skjule alle fejlene, er det kun muligt med hjælp af slankende korrigerende undertøj stærk grad af korrektion. Den er udstyret med stive indsatse.

Hvordan man vælger en slankning korrigerende undertøj?

For det første skal det erindres, at alle korrekturlæsere er fremstillet udelukkende af syntetiske materialer. Derfor, når du vælger slankende undertøj særlig opmærksomhed bør rettes til producenten. Virksomheden har længe specialiseret i produktion af korrektion tøj, som regel passe på, at materialet af syede produkter, gør ikke ondt huden og lække luft. Prøv at vælge produkter af kendte mærker, samt sørge for, at emballagen var en gæst eller et sundhedscertifikat.

For det andet, før købet er nødvendigt klart at definere, hvilken del af kroppen har brug for at blive justeret. For at gøre dette, skal du nøje overveje figuren, idet der tages hensyn til alle de nuancer og de eksisterende mangler. Ofte er folk forsøger at skjule nogle fejl, ufrivilligt fremhæver andre. For eksempel giver det ingen mening at købe Talje shorts korrigerende balder og lår, hvis over dem ville hænge fedt folder. Så hvis du er overvægtig der i taljen og maven, skal de udvalgte trusser eller shorts være høj højtaljede.

For det tredje er det vigtigt at afgøre under hvilke tøj vil blive båret til slankende undertøj stærk grad af korrektion. Tænk på, hvad tingene er din garderobe. Hvilke farver sejre? Hvis alt er muligt, er det bedst at vælge tøjet beige, det er den mest universelle og usynlige ting under nogen skygge.

For det fjerde, ikke købe slankende korrigerende undertøj stærk grad af korrektion for nogle størrelse serien er mindre, end du har brug for, i håb om at få en mere mærkbar effekt. Tæt på knivspids elementer kan fartøjer forstyrre blodgennemstrømning og forårsage farlige hævelse og følelsesløshed komprimeret kropsdele. Desuden vil korrigerende undertøj mindre størrelse tage en masse pine under brug og give figuren en unaturlig udseende.

Du kan heller ikke købe Talje elementer af undertøj, uden præ-montering.

Korrigerende undertøj afhængigt af funktionerne i en figur

Store hofter vil bidrage til at skjule taljen shorts. Hvis benene slanke nok, og balder naturligvis kræver korrektion, er det bedst at vælge bukser med slidser i siderne. Retur slanke ben og lår hjælp shorts, udvides til knæene. Bedste købe sådan en model i den sene eftermiddag. Ved udgangen af den dag, et par fødder hævede. Dette gør det muligt at vurdere knæet linje for ruller.

Skjul maven og hofter hjælp undertøj, når ned til brystet linje. Overskydende fedt er en del af overgangen til en bh, visuelt forstørre brysterne og gøre det højere.

Kombidressy bedst at sætte på en nederdel og bukser, en kjole er mere passende toppe og T-shirts. Hvis du ønsker at føle sig mere feminine, købe en model med blondekant.

Når jeg forsøger på tøj, prøve at være ligesom ham, sidde ned, træk dine hænder til at se, hvor godt du vil være i denne kjole.

Nu hvor du ved alt om, hvordan man vælger en slankende korrigerende undertøj. En velvalgt korrektorer give dig mere selvtillid og vil blive frataget mistanke om, at du har noget at skjule under tøjet. Din fremtoning vil være upåklagelig.

Hvor ofte kan du bære korrigerende undertøj?

Til at begynde, skal det bemærkes, at ved slankende undertøj skal vænne gradvist. Hvis du har købt korrektorer og besluttede at tilbringe dem på en dag, er det ikke anbefales. For første gang stærkt slankende korrigerende undertøj kan bæres ikke mere end tre timer om dagen.

pleje

Stoffer, som er designet for korrektionen kræver en meget omhyggelig holdning. Vask ting ved hånden eller ønskeligt i bilen, indstilling af sarte cyklus. Til dannelse af produktet ikke ændres, og de egenskaber efter vask, kan de ikke vride. Hertil kommer, at stærk slankende korrigerende undertøj ikke kræver strygning.

Varer af undertøj, der er designet til vægttab

I dag er der slankende korrigerende undertøj slankende, som ikke kun hjælper til visuelt skjule fejl silhuet, men hjælper også med at slippe af med de ekstra kilo. Dens fedtforbrænding effekt er baseret på en speciel sammensætning, der er imprægneret elementer til kroppen modellering. Som regel effekten af en sådan korrigerende undertøj slankende kost ligner peber wrap. Det ligger i det faktum, at kroppen varmes op, hvilket får bladene overvægtige. Men tiden for slankende sokker korrigerende undertøj slankende effekt er endnu mere begrænset. Dette skyldes det faktum, at saunaen effekt kan føre til hudirritation og forkølelse.

Korrigerende undertøj til mænd

Se figuren mere slank og tonet drøm, ikke kun kvinder. Mange repræsentanter for de stærkere køn ty til korrigerende bund tøj til mænd. Desuden skal det bemærkes, at producenterne ikke krænker den stærke halvdel af menneskeheden som en mulighed for at forbedre din krop og gøre korrigerende undertøj slankende stærk grad af korrektion for mænd i samme mængde som for kvinder. Bare produkter til stærke køn er ikke bredt annonceret, og derfor opfattes af de fleste mennesker som noget sjældent.

Mænds Indsamling til slankende korrigerende undertøj stærkt repræsenteret skjorter korrektion, T-shirts, shorts, shorts. Det skal bemærkes, at disse produkter er meget populære blandt mænd, da de giver til straks at købe atletisk bygget. Mænd bruger dem ofte for at give lindring af brystet og fjern slappe mave og hofter.

Mænd slankende korrigerende undertøj præsenteret i form af kufferter og boksere. Det fælles element i begge modeller er bred - omkring 15-20 centimeter - båndet, hvilket tillader siderne for at simulere og reducere taljen. Desuden er der smelter med særlige indsatser i balderne, hvilket giver dem en elastisk, stram udseende.

Slankende korrigerende undertøj til mænd såvel som kvinder, lavet af materialer af højeste kvalitet. Det er en garanti for komfort og effektivitet.

Top mærke lingeri til korrektion

Til dato, dette segment af markedet er fuld af varer fra forskellige producenter. Vælg den bedste slankende korrigerende undertøj er ganske vanskeligt. Selvfølgelig, kommercielt tilgængelige produkter, der tilsyneladende svarer til eventuelle præferencer, samt forskellige prisklasser. Men i betragtning, at den lave kvalitet af equalizere kan forårsage uoprettelig skade på sundhed, undertøj bør vælges kun kendte mærker. Selvfølgelig er en god ting er ikke billigt, men denne investering er helt berettiget.

Gennemgang af de bedste producenter af slankende undertøj

Maidenform

Maidenform Company er en af de mest berømte producenter af slankende korrigerende undertøj stærk grad af korrektion. Det var dette selskab verdens første bh blev opfundet og udviklet i det fjerne 1922. Virksomhedens sortiment omfatter en række ting, for at korrigere taljen, mave, lår, bryster, hvoraf højst grad af sugninger.

Silkway

Dette er en meget høj kvalitet og dyre korrigerende undertøj mærke. Ting i dette selskab ikke kun reducerer mængden af støtte og kropsholdning, men også har en masserende effekt. Hertil kommer, at brandet producerer slankende korrigerende undertøj til fuld udbud udvalg af størrelser fra XXS til 7XL. Indsamling repræsenterede modellering, justering og anti-cellulite produkter.

Mitex

Virksomheden producerer slankende Mitex korrigerende undertøj stærk grad af korrektion. Produceret af hendes ting, takket være specielle indsatser virker på problemområder, samt slankende figur. Tilgængelighed af modeller for forskellige typer af figurer mulige gør det lettere at vælge imellem.

Hotex

Dette undertøj er den vigtigste forskel fra andre mærker af produkter, der består i, at alle modeller af mærket gennemsyret peber sammensætning, forbedre blodgennemstrømningen og sænke lydstyrken af kroppen.

"Milavitsa"

Dette mærke er forskellige overkommelige priser og produkter af høj kvalitet. Virksomheden producerer et korset undertøj, krop og polugratsii. Den utvivlsomme fordel af brandet er, at dimensionelle grid er Rusland, hvilket letter valg af tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.