SundhedSygdomme og betingelser

Polyneuropati i de nedre ekstremiteter

Hvad er polyneuropati af de nedre ekstremiteter? Polyneuropati tilhører en gruppe af sygdomme, der er karakteriseret ved inflammation og ændringer i nerveender i det perifere nervesystem.

De grunde, der ligger til grund for forekomsten af sådanne sygdomme som polyneuropati:

  • nyresygdom;
  • diabetes;
  • leversygdom;
  • atherosclerotiske forandringer;
  • alkoholforgiftning ;
  • akut og kronisk forgiftning med forskellige kemikalier.

Derfor er en sådan sygdom som neuropati af underekstremiteterne, behandles, afhængigt af den underliggende sygdom, det provokeret. Den terapeutiske strategi er i fuld overensstemmelse med behandlingen taktik i den underliggende sygdom.

For eksempel polyneuropati benene, som er udviklet i patienten på grund af tilstedeværelsen af en sådan sygdom som diabetes. I denne situation bør først og fremmest holdes medicinske foranstaltninger til stabilisering af kulhydrat metabolisme i patientens krop. Kun i dette tilfælde er det muligt at opnå vedvarende terapeutisk effekt af behandlingen. Manifestationer polyneuropati betydeligt forværret, når staten kompenseret diabetes. Efter denne fase, skal patienten være tilgængelig til at retfærdiggøre det presserende behov for at være i overensstemmelse med de foranstaltninger til forebyggelse af venøse sår. Forklar reglerne for fodpleje, hvis det er nødvendigt, at ændre de sædvanlige ortopædiske sko på. Disse foranstaltninger vil bidrage til at opnå positive resultater i forebyggelsen af dannelsen af trofiske sår og i behandlingen af den underliggende sygdom som polyneuropati i de nedre ekstremiteter. Af yderligere lægemidler anvendte neurotrope lægemidler og vitaminer af gruppe B. Der er også vist forskellige fysisk terapi procedurer og passagen af flere massage kurser.

Når polyneuropati af de nedre lemmer, opstår i mennesker, der lider af kronisk alkoholisme, den vigtigste og mest effektive ting er en komplet afvisning af alkohol. Kun i dette tilfælde, en følelse af yderligere kamp med denne smertefulde sygdom. Det er også meget vigtigt at sikre patientens kost, der er afbalanceret for protein, fedt, kulhydrater, samt giver fuld krop med vitaminer. Lægemiddelbehandling omfatter handlinger afgiftning sats, indgivelse af sådanne vitaminer som ascorbinsyre, vitamin A kompleks og gruppe B. Det er hensigtsmæssigt at anvende værktøjer med vaskulære virkninger, såsom vasodilatorer venotonic og medikamentel præparater.

Polyneuropati, hvis symptomer manifesterer ikke kun i inflammation, men også udtrykt smertesyndrom, kræver derfor tilstrækkelig analgesi. Bare vær opmærksom på, at i kronisk alkoholisme, og for forgiftning af forskellige ætiologier der er levertoksicitet. Så der er et behov for præparater af hepatisk.

Dag, mere og mere almindeligt anvendt en række forskellige antioxidanter i behandlingen af sygdomme, såsom polyneuropati i underekstremiteterne, såsom liponsyre. Ledet deres omfattende kliniske forsøg, de eksplicitte positive resultater. Og generelt, udviklingen af mange sygdomme i moderne forskere, der er forbundet med virkningen af at akkumulere i kroppen af oxidanter, der interfererer med de igangværende metaboliske processer i det, oxidere forskellige næringsstoffer, der fører til tidlig ældning. Det betyder, at reduktionen i niveauet for deres indhold i kroppen på nogen sygdom - en meget vigtig opgave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.