ForretningLandbrug

Tomater i drivhuset. finesser af dyrkning

Tomater - kulturen er tvetydig. Nogen kan vokse flere afgrøder fra år til år, og nogen ikke kan finde en tilgang til dem. Men for at møde den person, der ikke ønsker tomater, er det meget vanskeligt. Principperne for denne store dyrkning kultur i drivhuse og i åbent terræn er ens, men der er forskelle.

Voksende tomater i drivhuset, er det nødvendigt at være opmærksom på flere vigtige aspekter: rimelige tilpasninger kimplanter, temperaturforhold, vanding, formirovke planter, gødskning, eventuel overophedning af drivhuset, bekæmpelse af sygdomme og skadedyr.

Plantning tomater i et drivhus bør tage hensyn til afstanden mellem planterne blive anbefalet til en bestemt sort eller hybrid. Det er umuligt at plante de planter tæt i fremtiden kan føre til sygdom og skadedyr spredning.

For en god udvikling af tomat drivhus temperatur skal opretholdes i løbet af dagen ved 20-25 0 C og 12-14 0 C natten Pludselige temperaturændringer i løbet af dagen er ikke særlig ønskeligt. Hvis dette sker under spirende, kan tomat bladene bliver gule, og gullig farve er et blåligt skær. Hvis temperaturen i drivhuset falder til under 10 0 C, pollen modnes, hvis den overstiger 35 0 C, vil pollen være sterilt.

Tomater har brug for at sikre regelmæssig vanding. Hvordan at hælde tomaterne i drivhuset, helt sikkert svært at sige. Når muldjord såvel tørrer, hældes, er det varme vand, der kræves, ved roden. Disse planter foretrækker fugtig jord og luft i drivhuset skal være tør.

Tomater dyrket i drivhus er fortrinsvis ubestemt, med obligatorisk strømpebånd. Shape dem bedre i en stilk. Stedbørn skal fjernes, ikke giver dem mulighed for at vokse mere end 5 cm. I dette tilfælde vil tomaterne ikke oplever alvorlig stress. På stænglen optimalt øge frugt børster 10, og derefter fjerne den apikale knop. Hvis dyrket i et drivhus uden trellis undermålere sorter, er det nødvendigt at forlade 3-4 blomst børste og fjerne alle suckers.

Tomater i drivhuset reagerer godt til befrugtning. Uden dem, er en god høst ikke vokse. I løbet af sæsonen, skal du bruge mindst 3-4 subkortikale organomineralnymi gødning. Tomater er bedre i stand til at absorbere ekstra mad i flydende form. Ønskelig og æder blade, for eksempel til frugtsætning ville være nyttigt at sprøjte bor narkotika.

Overophedning af drivhuset kan ikke tolereres. At forhindre det (for at forhindre temperaturstigningen over 30 0 C) kan være splash tag kridtholdige opløsning og øge ventilationen ved at åbne vinduet og døren. Det er især vigtigt at ventilere godt under blomstring, bestøvning forbedres.

Sygdomme og skadedyr skal kunne identificere og kende de metoder, som du kan slippe af med dem. Det er meget lettere at forhindre deres forekomst, end at beskæftige sig med konsekvenserne af det. For at undgå hul og plettet modning, du har brug for en fornuftig anvendelse af kali gødning. Undgå revner af frugten kan normaliseres gardin, som udføres fortrinsvis om morgenen. Krølle og rulle op bladene i alt for tidlige fjernelse af stikledninger og uregelmæssig formirovke. For at undgå den fysiologiske form af den apikale rådne, vi har brug for ordentlig vanding (sjældne, men dyb). At undgå Fusarium frugt nødvendigt at fjerne høj fugtighed i drivhuset, dvs. regelmæssigt ventilere den.

Det er lige så vigtigt at fjerne drivhus tomater i de nederste blade på ældning, især gulfarvning, de er modtagelige for sygdomme blandt den første.

Hvis der var skadedyr, er det nødvendigt at slippe af med dem nødvendigvis. Du kan bruge folkemusik retsmidler, og det er muligt og kemikalier - det afhænger af størrelsen og fase af udviklingen af de skadedyr.

Giv svært, men ved at følge ovenstående anbefalinger, kan du regne med en stor høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.