FormationFAQ uddannelse og skole

Uddannelse Og Træning Folkeskoler

Pædagogisk samfund ophidsede ved at indføre nye standarder for grundskoleuddannelse siden september 2011. Educational teoretikere rette tilbyde moderne krav til uddannelse og undervisning i folkeskolen. Lærere praktikere kraftigt protesterede også, med henvisning vanskelighederne ved den russiske uddannelse.

skolereform vil aldrig gå stille og roligt. Dette fremgår af den lyse historie pædagogik. Problemer altid opstår på grund af det faktum, at "oppefra" ikke kan se, hvad der sker "i bunden." Indført en per capita-finansiering af skoler for at tilskynde lærere, men tror ikke, hvad det varsler i Rusland. De fleste af russiske skoler i landsbyer og mindre byer blev efterladt uden sociale og psykologiske tjenester, pædagoger uden GPA, uden arrangørerne af børnenes bevægelse. Således gjorde stigningen i lærere i skolens fag og elementære skolens lærere løn. Belastningen på de folkeskolelærere er steget flere gange. Og nu anden generation standarder.

Ideen, som altid, god. Med denne bestrider ingen. Uddannelse i folkeskolen bør være baseret på fælles krav, der er baseret på de forventede resultater i personlig udvikling af elever, for at lære tingene, i dannelsen af universelle pædagogiske tiltag.

Fortrolig med den liste over krav, kan det siges, at uddannelse i folkeskolen i mange år omfattede de fleste af dem. Blot var de rådgivende karakter, snarere end normative. Lærere grundskolen har altid forsøgt at opdrage deres unge studerende gode mennesker. De betalte nok plads til uddannelse af moral, sundhed konservering, kollektivisme, den æstetiske opfattelse af verden, osv

I vid udstrækning det har at ændre folkeskolen. Begrebet universelle pædagogiske tiltag danner grundlag for programmeringen uddannelsesprocessen i skolen. Universal uddannelsesaktiviteter, som skal dannes i grundskolen børn, vil gøre det muligt at bringe i forgrunden den personlige aktivitet af eleven, hans motivation i kognitive aktiviteter. ACU må forberede ph.d.-skolen til et vellykket selvstændigt liv planlægning.

Folkeskolen er at give studerende mulighed for at lære forskellige måder at løse problemer (både instruktions og anvendt), lære at sætte mål, planlægge, bestemme resultaterne af dets aktiviteter, at være i stand til at handle i situationer med sejr (succes) og destruktion (manglende) i oprindelige form at mestre de færdigheder af reflekterende, aktiv brug af modeller, symboler, diagrammer til løsning af uddannelsesmæssige problemer.

Junior high school elev bør være sikker på at bruge informations- og kommunikationsteknologi, med succes arbejdet med tekstinformation. I ACU liste omfatter evnen til at tale offentligt, driver forskellige typer af information.

Desuden bør den kandidat fra grundskolen være klar til konflikt-fri samarbejde og arbejde sammen i en gruppe af studerende.

Undervisningsmetoder i folkeskolen også gennemgået. Betragtes som en prioritet projektaktiviteter af studerende.

Uddannelse i grundskoler i overensstemmelse med de nye standarder bør være fokuseret på individuel pædagogisk bane af hver elev.

Selvfølgelig kravene i anden generation af standarder svarer til moderne. Men tilbage til dem, der vil blive direkte omsættes i praksis disse standarder. Venstre alene med de nye krav, med 10 valgfrie timer af somme arbejde med en lang liste af nødvendige dokumentation, alt det bare stå lærer fysisk kan? Vil han i stand til bare at tale til barnet fra hjertet? Hvor meget det betyder for en første klasses elev lærers opmærksomhed og hans smil!

Sådan skabe motivation for læring i folkeskolen link, hvis en enkelt lærer ikke engang havde tid til at tjekke alle notebooks. Et det gør på vægten i korridoren i pausen (du kan ikke børn uden opsyn), den anden sidder op om morgenen. Hvad lærere sundhed - det er lige meget?

Selvfølgelig er det muligt at implementere standarderne i den koordinerede arbejde af folkeskolelærere, læreren af datalogi, psykolog, lærer af yderligere uddannelse. Hvis der er en skole computer klasser for det primære niveau, lokaler til videre uddannelse. Men disse skoler - én ud af tusind i den russiske bagland. Oftest på forsiden af folkeskolen er kun én - den første lærer af børn. Tænk over det, hvis, når de beslutter at reformere folkeskolen?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.