FormationFAQ uddannelse og skole

Sådan bliver populært i skolen: det afspejler ikke

At studere på skolen er en af de lange og begivenhedsrige perioder i et barns liv. Det var her, at han bliver en overlevelse færdighed i samfundet, bortset fra deres forældre, at lære at kommunikere og etablere kontakter. Succeser, fiaskoer, evaluering, venner - alle lægger sin usynlige mærke på skæbnen. Derfor er det vigtigt at undgå, at der i skolen Barnet lo, ignorerede ham. Det er vigtigt at støtte ønsket om en dreng at være en leder i klasseværelset, og at hjælpe sin datter til at besvare spørgsmålet om, hvordan man bliver populær i skolen.

Arbejdet med manglerne

Alt vi var børn, og vi ved, hvor hurtigt jævnaldrende bemærket forskellige mangler og begynder at drille. Årsagen til latterliggørelse kan være, og fuldstændighed, og ansigtstræk, og opførsel, og hårfarve. Men i de fleste tilfælde er disse fejl fashionable helt korrekt. Barnet bærer briller? Du kan købe specielle linser til børn. Fuldstændighed? Tilmeld dig aerobic og købe tøj, der vil skjule fejl. I sidste ende lære datter at bruge kosmetik korrekt - det vil være naturligt og samtidig til at skjule nogle mangler. Men hvis der er faktorer, der ikke kan korrigeres, er det værd sammen til at komme op med en vittig svar på en håne.

Parenting personlighed

De, der arbejder i lang tid i børnenes kollektive vide, at drilleri er ikke alt. Desuden, nogle gange mindre smukke jævnaldrende kan blive ledere og anstiftere. Derfor, for at forklare sin datter vokser op, hvordan man bliver populær i skolen, er det nødvendigt at fortælle, at bølle føler stammer frygt og usikkerhed, hvilket gør deres angreb kan kun øge. Hvis stangen føles i mennesker og deres ønske om at gøre ondt vil være mindre. Du kan tilmelde dig i sektionen sport, begynde at læse bøger for at hjælpe med at forbedre. Hvis et barn har god til at lære, og der er ingen tvivl om, hvordan du bliver en fremragende elev, kan du prøve at gøre denne vægt - korrekt Præsentere dette faktum kan forbedre selvværd og opbygge tillid.

Samlet begivenhed

Hvis du ser film om skolens liv, kan du opleve et bestemt mønster: før at blive populær i skolen, teenagepiger har en fest derhjemme. I sig selv er denne idé er ikke så slemt. Eventuelt ring 50 mennesker, og lade dem alene i lejligheden, du kan organisere resten med andre forældre, gør ekskursioner eller i spillerummet, hvis det stadig er relevant. Lad barnet prøve derude for at bevise sig selv - vil være en interessant og venlige.

hjem komfort

Selvfølgelig, hvis pigen gik til sine forældre med spørgsmålet om, hvordan at blive den mest populære, kan det antages, at husene har helt et tillidsforhold og fred i sindet. Hvis barnet ikke ønsker at gå hjem efter skole og om morgenen tyet til klasse uden morgenmad, pjusket, med glemte bøger, der er en grund til at tænke. Distraktion og uopmærksomhed er ikke assistenter i denne henseende, hvordan man bliver populær i skolen, men tværtimod kan provokere latterliggørelse. Derfor skal huset være for dit barn end noget som en oase, hvor det er al kærlighed, hvor der er orden, er der ingen ståhej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.