HjemlighedHavearbejde

Vernalisering kartofler før plantning i jorden

Stedet af kartoflen i vores kost er en af de vigtigste. Intet under, det kaldes den anden brød. For mange er denne grøntsag er en væsentlig del af hverdagen og ferie retter. Nogle gartnere øver selv- dyrkning af kartofler. Og opnår stor succes. Her er det vigtigste - at tage hensyn til nogle af de finesser og observere agronomiske betingelser. Det er vigtigt at alle - fra udvælgelsen af frø til den korrekte landing. Vernalisering kartofler før plantning også spiller en fremtrædende rolle. Kende og diskutere i denne artikel.

næringsstofindikatorer

Det er ingen hemmelighed, at kartofler - er en vigtig afgrøde, som ikke kun er en værdifuld mad på vores borde. Det anvendes som foder og råmaterialer til industrielle formål. Næringsværdi af denne grøntsag er meget høj. Kartoffel indeholder op til 25 procent stivelse, 0,3 procent og 2 procent fedt proteiner. Disse tal afhænger af den form for kultur. Der er også en masse af vitamin C og Gruppe B. næringsværdien af tre kg kartofler kan sammenlignes med et kilo korn. Hvis du overholder alle betingelserne i landbrugsteknologi, de 100 kvadratmeter, kan du få op til 350 kg kartofler. Men det er meget vigtigt vernalisering kartofler før plantning.

proffer vernalisering

Spire og forberede plantemateriale er nødvendig. Voksende kartofler - det er hårdt arbejde. Derfor ønsker jeg ikke at bruge tid og kræfter spildt, og miste en betydelig del af afgrøden. Vernalisering kartofler før plantning - det minimale program, som allerede umiddelbart giver signifikante resultater. Det er en billig og økonomisk overkommelig måde at forberede frø. Spiring giver dig mulighed for at vælge sunde, stærke knolde før plantning og få en god høst. Spiring i dette tilfælde er 100 procent. Vernalisering at accelerere dannelsen af afgrøden.

Arbejdsemnet plantemateriale

Forbered læggekartofler er bedre i efteråret. For at gøre dette, skal du vælge de bedste knolde, som ikke er ramt af sygdommen, ikke skære og ikke knust. Inficerede plantemateriale vil årligt give patienterne knoldene, hvilket ikke er meget god. Sorter af læggekartofler skal være modstandsdygtige over for temperatur, for skadedyr, sygdomme og rådne. Du bør også tage hensyn til niveauet for udvikling af blade, blomstring og modning, modenhed af knolde og varigheden af deres hvileperiode. Plantemateriale bør tilpasses de agro-tekniske forhold. Under opbevaring af læggekartofler bør udgå hans kontakt med gnavere.

Tør vernalisering i lyset

Denne metode er den nemmeste, men der er forskellige muligheder for dets organisation. Vernalisering kartofler før plantning kræver lys og emballage til at rumme knolde. af stor betydning er den temperatur. Den vigtigste ting, plantemateriale var ikke frosne og ikke brændt. For vernalisering nødt til at vælge den rigtige container. Bedre at tage den, hvor det vil være bekvemt at bringe knoldene til webstedet. Perfekt egnet til spiringskasser af plast eller træ. Laid kartoflerne i to rækker, men ikke mere. Nu, før landingen ikke behøvede at komme ud af dér. Hvis mængden af kartofler vil være meget stor, den lavere knoldene vil have en lang tynd skud, hvilket ikke er meget god. Desuden kompliceret proces med sortering ud dårlig landing materiale. Vernalisering kartofler før plantning i jorden kræver en tilstrækkelig mængde lys. Der er ingen grund til direkte sollys. Nok til at have en plads i ét vindue. I processen med spiring, som tager omkring 1-1,5 måneder, skal du afviser ikke spirede knolde eller svage. Dette er den mindste tilstand, som gør det muligt at få en god høst af kartofler.

våd spiring

Dette er en anden måde at vernalisering. Det er muligt at kombinere tør og våd spiring, som vil give endnu bedre resultater. Dette giver dig mulighed for at vælge de mest vernalisering knoldene er egnede. Først udført en tør spiring af lyset, og derefter våd. Spiring forøget til 100 procent. Kartofler, som gav skud i lyset, kan ikke danne rødder i fremtiden. Afvis inficerede knolde bliver mere effektiv. Hvis du har købt en elite frø, så er denne metode vil længe holde det fra udarter. Våd tillader spiring til høst en uge tidligere.

Hvordan til at tilbringe en våd vernalisering

Våde vernalisering kartofler før plantning udføres en uge før selve processen. For at gøre dette, spirede kartofler falder i søvn med vådt savsmuld eller tørv. Bunden af skufferne skal være brolagt med film. Det er nødvendigt, at fugten ikke lækker, og høvle forblev våd. Derefter, i spanden hældes i vand (næringsopløsninger kan anvendes). Spirede rodknolde dyppet i vand sammen med savsmuld og derefter lagt i en skuffe på ikke mere end to lag. Ved afslutningen af en spand fyldt med savsmuld og sprede det våde ting på kartoflerne. Sidstnævnte skal være helt lukket. Savsmuld kan forsigtigt klemme overskydende fugt eller at dræne. Denne vernalisering kartofler før plantning - maksimalt et program, der vil levere fremragende høst. Kasser har brug for at dække med folie og lave stakke, så de fylder mindre. Det er nødvendigt konstant at overvåge for støv i skuffer ikke tørre op, især i toppen. Roots knolde vist meget hurtigt. Det er vigtigt ikke at gå glip af dette øjeblik. For lang rødderne sammenfiltres. Ved plantning kartofler vil være vanskelige at separere fra hinanden, hvilket resulterer i brud på bakterier. Hver knold bør danne en god rod chok. Vernalisering kartofler før plantning giver dig mulighed for at modtage venlige skud.

Et par vigtige regler

Fremstilling af podemateriale omfatter flere etaper. Først og alle de kartofler, der er nødvendige for at desinficere. Til denne blev en opløsning af kobbersulfat og borsyre. Udfør denne procedure for 40 dage før plantning, dvs. før spiring. Det er også muligt at udføre behandling af vækstfremmere. Denne medicin "Mick", "Maxim", "Vermistim" eller "Prestige". Den vigtigste fase - de vernalisering kartofler før plantning. Jordbearbejdning er også en vigtig procedure. Nogle gange bruger banding og kerbovku øjne. I dette tilfælde, de gør et snit fra toppen, bunden og siderne. Udfør denne procedure skal være meget forsigtig. Endelig at støvning, er at sprøjtning kartofler træaske forøge udbyttet og stivelsesindhold. Kombinationen af disse foranstaltninger fører til en 100-procent stigning og høje udbytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.