Selv-dyrkningPsykologi

Når familien vokser barnet: psykologiske karakteristika af ungdomsårene

Uddannelse af barnet - er en yderst vanskelig og ansvarlig. Ud over at være en søn eller datter er nødt til mad, tøj, sat på sko, at levere alt nødvendigt for en normal, sund og, hvis det er muligt, lykkeligt liv, skal barnet støttes moralsk, at hjælpe med at tilpasse sig samfundet, at give visse begreber og værdier, adfærdskodekser og menneskelige samfund . Og i alle faser af uddannelse at opfylde deres højeste sejr og dens det samme problem understrømme.

Når et barn anses for at være en teenager

Psykologiske karakteristika ungdomsårene begynder at kunne mærkes i omkring 11-13 år, og fortsætter denne kritiske periode på 16-17 år før. Ifølge betydningen af denne tid kan rette kaldes den anden fødsel. Udløb i kroppen er der et hurtigt fysiologiske processer: seksuel udvikling, knoglevækst, og en stigning i skeletmuskelmasse, hormonelle stigninger. Kroppen kan ikke altid holdes under kontrol og reagere på ændringer. Derfor er det ofte børnene lider i denne periode de opstår trykforskelle, herunder intrakraniel, problemer med hjerte og det endokrine system, mangel på vægt eller omvendt, dets overskud, hyppig hovedpine, nedsat syn. Selvfølgelig vil de fleste vokser børnesygdomme. Men det er vigtigt at forældre til at hjælpe børn klare en stressende situation, at teenageren kom ud af det med minimale tab.

Nervesystemet, er den følelsesmæssige side af personen også produceret i denne periode af enorm byrde. Psykologiske karakteristika ungdomsårene er forbundet med alle mulige følelsesmæssig nød og traumer. Den ustabilitet af de mentale processer, en tendens til at overdrive og dramatisere deres erfaringer ofte skubber børn på dette tidspunkt til mange uhensigtsmæssige handlinger. Fordi blandt unge så udtalt suicidale tendenser, udbrud af aggression og hysteri. Og af samme grund, de psykologiske karakteristika af ungdomsårene kræver aktiv, aktiv, men meget delikat og diskret voksnes deltagelse i deres liv, uanset om det er forældre og andre pårørende, skole, venner og bekendte.

Hvad er symptomerne på "teen"

Det faktum, at dit barn er blevet teenager, kan det ses ikke kun på ændring i udseende, men også nye funktioner i adfærd. For eksempel, ikke kun piger, men også drenge begynder at klart interesseret i hendes udseende, ofte ser sig selv i spejlet, bliver følsom over for, hvad folk mener om dem fremmed. Psykologiske karakteristika ungdomsårene manifesteret i sådanne kontroversielle vilkår som swagger og ydmyghed, arrogance og manglende selvtillid, ønsket om at nyde andres respekt og benægtelse af enhver autoritet og idoler. Ønsker at skille sig ud fra mængden, teenagedrenge plejede at gøre en række eksterne attributter: særlige detaljer i tøjet, chokerende udseende, tilbehør, provokerende opførsel. På samme tid, de er genert iørefaldende billede og ikke ved, hvordan man opfører sig på en ny måde. Følelser af First love, til tider meget stærke, som det sker nu.

I forskellige situationer kan det samme barn ikke være nogen synlig grund er ekstremt grusom, egenrådige, selvcentreret, eller, tværtimod, fuld af engagement, offer i forhold til en elsket, ven, eller endda et dyr. Ændring af humør kan han tøver i den høje amplitude - fra den optimistiske ophøjelse til den mest håbløse depression. I sådanne tilfælde kan forældrenes engagement ikke være nok. Så kom til hjælp skal en børnepsykolog, råd, som vil hjælpe dit barn at tilpasse sig en ny, ukendt tilstand for ham. De stærkeste følelsesmæssige opdelinger drenge kan ske i 11-13 år, og hos piger - 13-15.

tilpasning af personen

Ungdomsårene er ikke kun ensbetydende med problematisk. Lige nu, at barnet begynder at udstille sådanne bemærkelsesværdige kvaliteter af karakter og intelligens, som en nysgerrighed, udøvelse af ny viden, nysgerrighed, læring en enorm mængde af forskellige oplysninger. Selvfølgelig, han stadig ikke ved, hvordan man organiserer, men altid forsøger at opnå viden, og nyder de mest utrolige ideer og projekter, være kreativ, en kreativ tilgang til realisering. Mange teenagere kan lide at spille i den amatør, til at deltage i det offentlige liv skole. Det er nødvendigt at bruge for lærere. Psykologiske funktioner i offentlige taler, vil hjælpe med at udvikle hos børn en følelse af tillid og ansvar for deres arbejde, selvkontrol, der skal afholdes i offentligheden.

I barnets teenager vågner op og begynder hurtigt at vokse bevidsthed om deres voksenliv. På den ene side er det vist især bevidsthed, ønskes at blive hørt, respekteret forstået. På den anden - i åbenhjertig oprør og uvilje til at acceptere de argumenter årsag, som fører voksne. I dette tilfælde, bør sidstnævnte være åbenhed, ærlighed, tillid og en vis sejhed. Og lige nu voksne er blevet rigtige venner, ældre teenagere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.