Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan til at glemme en elsket

Hvis der var et styrt, er der behov for at beslutte, hvordan man glemme en elsket i deres personlige liv. Det er ikke let, så du er nødt til at prøve forskellige måder, afhængigt af hvilken fase havde et forhold. En anden meget vigtigt at forstå, hvor dybt den følelse, og det er stærkere end, jo mere viljestyrke nødt til at gøre.

klage ikke til andre eller for at få deprimeret, selv om en stærk følelsesmæssig smerte vel kan forårsage en sådan ubehag. Du skal bruge erfaringerne fra mennesker, der levede gennem den samme adskillelse og held klare den opgave.

For det første er du nødt til at afgøre, om det er kærlighed, der forårsager lidelse. Folk ofte kalder kærlighed ved alle andre stater - kærlighed, begær at elske, stærke venskaber, for vane at være sammen med nogle mennesker, og endda - snobberi, selvværd og selvrespekt, stolthed og følelse af ejerskab. Denne liste kan fortsættes, da det er omfattende. Og hvis en af de stater i listen for dig til at være sandt, er spørgsmålet, hvordan at glemme en elsket en er ikke længere relevant.

En meget stærk motiv for lidelse kan være spørgsmålet om, hvad folk vil sige. Dette spørgsmål skal besvares folk visdom: "modstanderen er ikke rotok nakinesh lommetørklæde" eller lignende om samme emne. I øvrigt, denne situation - det er en bekvem undskyldning for at en gang og for evigt fat i stilling: uanset hvad folk siger, de er i hvert fald ikke godt, som regel, ikke fortælle. Og være opmærksom på folks sladder er ikke det værd, fordi det kun tilføjer benzin på bålet.

Hvis følelsen var stadig en ægte kærlighed, er du nødt til at fortælle dig selv, at kærligheden selv har aldrig været og vil ikke være årsag til lidelse. Jeg er stolt og glad for, at fundet evnen, Guds gave - kærlighed, for omkring ni ud af ti mennesker vil aldrig vide kærlighed. Og den mand, der gav lykke af kærlighed, har en unik rigdom af den åndelige verden, en høj følsomhed og hjertets renhed. For alle disse kvaliteter er nødvendige, siger de, gudskelov - glad for, at folk mødte, hvilket får hjertet til en symfoni af glæde og lykke. Og så er problemet, hvordan man glemme en elsket vil gå til et andet niveau.

I løbet af denne periode, du har brug for den maksimale belastning dig mentalt, og i de øjeblikke, hvor minderne stadig sejre, må vi prøve at tænke kun om det gode, og være taknemmelige for mødet. Hvis den fremherskende selvmedlidenhed - et sikkert tegn på, at følelsen skal være kvalificeret på anden måde. For den, der elsker mig, vil aldrig ønsket lykke, bygget på den ulykke for andre, er ikke på udkig efter, hvordan man kan glemme den mand, hun elskede, og glad for, at han eksisterer, at han har håb om, at han er glad, og ønsker ham alt det bedste.

Hvis vi havde til at oversætte den følelse i en anden status, så er du nødt til at starte fra et andet punkt. Det er nødvendigt at huske (bedst record) hele historien fra begyndelsen, og listen er kun de negative aspekter. Efter at have læst det flere gange, er det nødvendigt at konkludere, at dette glædesløst historie, du bare nødt til at krydse, og spørgsmålet - hvordan til at glemme din favorit fyr simpelthen ikke eksisterer.

Hvis ubehagelige tanker stadig plaget, må vi forstå, at det er dårligt stillet selvværd, har brug for at bruge al deres energi på at opbygge en karriere i det offentlige arbejde eller få en hobby, der kræver stor intelligens aktivitet, for eksempel for at begynde at lære et fremmedsprog eller en alvorlig filosofiske værker.

Et andet værktøj i en vellykket løsning af problemet - hvordan til at glemme en elsket en, kan være en daglig rutine, hvorfra ikke kan fraviges, motion, daglige små fornøjelser - såsom at købe noget, der længe har ønsket at købe, men stadig ikke kan arbejde, forbedret pleje for alle uden undtagelse, kære, opgivet på tidspunktet for den hidtil ukendte, og så videre.

Hvad man ikke skal gøre præcis, er at forsøge at benytte sig af alle de tryllekunstnere og astrologer, at det er på disse spørgsmål tjene meget gode penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.