SkønhedHudpleje

Det omfatter en ordentlig rengøring af huden

Vores hud - det er kroppens beskyttende barriere fra forskellige skadelige ting i omgivelserne. Det afregner alt, hvad der er indeholdt i den forurenede luft i store byer. Derfor hud udrensning - det første skridt til at holde sin ungdom og skønhed. For huden og ansigtet og på kroppen forbliver sund og strålende, på trods af deres alder, og eksterne negative faktorer, skal det renses konstant, og om aftenen og om morgenen.

Hvad skal overvejes for at kroppen udrensning havde ret?

En meget vigtig type hud. Antibakteriel sæbe er mere velegnet til fedtet, til sarte og følsomme - børn. Konstant udsættelse for stærke rensekomponenter til de øvre lag af huden kan simpelthen blive ødelagt, og det vil se tør. Derfor, for den daglige brusebad er bedre at vælge en blid, blide midler. Nu er der et stort udvalg af forskellige geler, og udvælge den rigtige er ikke svært. Det er også godt, hvis det valgte værktøj er ikke kun at rengøre, men og fodre. Dette er især vigtigt for tør hud. Additiver i form af en række olier, vil ekstrakter handle positivt på hendes tilstand.

Fra tid til anden er behov for en grundig rengøring af huden. Peeling sker gennem en række forskellige scrubs. Takket være de faste partikler i sin sammensætning, de fjerne døde hudceller. Efter denne procedure, huden ånder bedre, meget bedre absorbere cremen, inddrive hurtigere. Faste partikler i sammensætningen af krat - eller et havsalt eller formalet frugt gruber. Scrub bør anvendes omhyggeligt, uden at skubbe, lette cirkelbevægelser. Efter at få en massage i 5-7 minutter, skyl ud i bruseren og anvende fugtighedscreme.

ansigtshuden er mere sart, følsom og, på samme tid, det rammer langt flere negative faktorer. Efter alt, en person er næsten altid åben, og derfor kræver endnu mere omhu og opmærksomhed. Korrekt rengøring af huden sker med hjælp af specialværktøj - en gel, en mælk, en tonic. Dagtimerne Hudrensende indebærer at fjerne kosmetik og forskellige forureninger anvender gel eller gelé, toning og tilførsel af lys fugtighedscreme. Disse tre midler skal være egnet til din hudtype - normal, tør, fedtet eller kombineret. Det er også ønskeligt, hvis de er fra samme serie, som deres formål - at supplere hinanden.

Mælk bør anvendes på en bomuld hætte og forsigtigt rense dit ansigt med det, uden at det påvirker øjenlågene. Eye er bedre at bruge et særligt værktøj, blødere. Bare ikke gnide huden for hårdt, det såre hende, og vil føre til forekomsten af rynker, især omkring øjnene.

Tonic eller lotion til at forbedre hudens tone, hvilket gør det mere elastisk. De anvendes umiddelbart efter oprensning under anvendelse af en gel eller gelé. Efter dette, kan personen anvende en egnet creme.

Denne udrensning bør ske hver nat, så om morgenen ansigt til at se udhvilet og forfrisket.

Om morgenen er nok kun at bruge tonic og lotion, anvende en lys fugtighedscreme og accepteret til makeup.

Facial scrub kan bruges som hver dag og hver uge. Det afhænger af hudtype. Undertiden denne funktion tager på gelen til vask, som helt sikkert er bekvemt og sparer tid.

For mere alvorlige hud udrensning, kan du bruge specielle masker. De trænger dybere, der påvirker de dybere lag. Men at anvende sådanne masker er ofte anbefales, er det som regel tilstrækkeligt at en gang om ugen.

Med sorte punkter at hjælpe med at håndtere særlige patches. De bliver nødt til at blive indsat på problemområderne, vente lidt og forsigtigt fjerne. Denne fremgangsmåde er let at udføre på egen hånd, uden hjælp fra en kosmetolog.

Hud udrensning - ikke en kompliceret proces, det tager ikke meget tid. Lidt af konsistens, og det bliver smidig, strålende og attraktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.