SkønhedHudpleje

Alain Rossoshinskaya egnethed til ansigtet

Det faktum, at en sådan fysisk kultur, kendt af mange. Men hvad feyskultura vi hørte ikke alle. Der er dette ord, og et andet navn - egnethed til ansigtet. International træner feyskulture, rekreation terapeut, en certificeret kiropraktor, forfatter til en bog og flere artikler om emnet, den førende tv-kanal "live", og bare en smuk kvinde Alena Rossoshinskaya tale om de grundlæggende teknikker i hans metode til at bevare det mere attraktivt og ungdom.

Bekendt med begrebet

For at forblive smuk og yndefuld, vi går til gymnastik. Øvelse godt stramme muskler, hjælper med at fjerne overskydende fedtvæv, føje til vores optimisme. Men hvad med ansigtet? Det er også de muskler, som i sidste ende vil miste deres elasticitet. Som følge af denne persons "slap" ovale, en anden hage, læbe linjer sløre ... Hvad gør jeg? Det samme som for vedligeholdelse af formen: særlige øvelser. Metoder til, hvordan du gør dette, kaldet "Fitness for ansigtet." Det er værd at bemærke, at dette ikke kun omfatter særlige øvelser, der skal forbedre elasticiteten af ansigtets muskler og nakkemuskler, men også øvelser for kropsholdning, meditation og vejrtrækning teknikker. Men det er et emne for en anden artikel. Vi er bekendt med særlige øvelser og supplere dem med gennemførelse af en særlig afslappende massage.

Problemer, der kan løses

Folder, der oplevede træner fortæller om sit forfatterens teknik, kaldet "Feyskultura. Hjem ansigtsløftning. " Det vil give os de øvelser, som præsenteres i sin bog, Alain Rossoshinskaya? Fitness Facial vil hjælpe os:

• fjerne dobbelthage;

• slippe af rynker på panden, kinder og næse;

• model og spænd ansigtets konturer;

• glatte nasolabiale folder;

• stramme saggy øjenlåg.

Regelmæssigt at udføre følgende øvelser vil hjælpe tone op ansigtsmuskler, forbedre blodcirkulationen og stofskiftet i væv af huden, glatte rynker, for at opnå en glat og sund teint.

TIPS TIL

"Begyndere ofte begår fejl. Det vigtigste i denne branche - fuldt følge de råd af træneren, "- siger Alena Rossoshinskaya. Egnethed til ansigtet - det er ikke kun udførelsen af visse øvelser, og løbende kontrol med overholdelse af visse regler for gennemførelsen af denne metode. Det er vigtigt at overholde følgende punkter:

• Gør gymnastik kun er nødvendigt i spejlet. Dette vil bidrage til at undgå nogle fejl, når du udfører kompleks.

• Kast dig ud i egnethed til ansigtet bør regelmæssigt, bedre hver dag to gange om dagen, morgen og aften. Kun i dette tilfælde kan garanteres en signifikant effekt i et par uger.

• Motion bør ikke give ubehagelige symptomer. fingrene trykker på huden, bør imidlertid være tilstrækkelig stærk og håndgribelig.

• Til træning bør du vælge et belejligt tidspunkt at være i stand til fuldt ud at koncentrere sig om øvelserne. Distraheret af uvedkommende forhold ikke anbefales. Hvis du ikke kan gøre dette, er det bedre at flytte træningen til en anden gang.

• bør være mere opmærksomme på de mest problematiske område Når der udføres kompleks. Dette vil ikke kun fjerne de eksisterende fejl, men også for at forhindre fremkomsten af nye.

• Gør øvelserne kun nødvendigt, når du er rask. Kontraindikationer til det kan være feber, træthed, forkølelse, betændelse i trigeminus nerven. Også, kan du ikke gøre feyskulturoy mennesker i løbet af de første år efter plastikkirurgi i ansigtet.

• Problemområder skal behandles forsigtigt nok. Ikke meget værd gnide, klemme huden, skal du klikke på det i dette område. Analfabeter indvirkning det kan kun forværre problemet.

Hvor skal man begynde?

Enhver uddannelse nødvendigt at åbne en afslappende let motion. I vores tilfælde vil det være skrabe deres hoveder. For at gøre dette, skal du sidde ned og slappe af. Så fingerspidserne første indeks, så den midterste, bevæger sig fra begyndelsen til kronen af hårvækst. Gentag 10-20 gange. Denne teknik vil ikke blot bidrage til at slappe af og stille ind på den ønskede måde, men også en positiv indvirkning på vækst og sundhed af håret. Vi nu gå videre til mere vanskelige øvelser. Gnid ørerne fra bunden op til 5 gange, og tryk fingrene på lapper. Der er hotspots, der aktiverer hele kroppen.

Fjern dobbelthage

Hold dit hoved op, ikke trække halsen. Komprimere en knytnæve og presser dem tilstrækkeligt føleligt ved zone af den anden kæbe. Gentag 20 gange. I denne facial fitness med Alena Rossoshinskaya slutter ikke til hagen området. Der er nogle effektive øvelser for at fjerne fejlen. En af dem: hæve en lille ansigt op, bagsiden af sin hånd at trykke på dobbelthage område i et minut.

Styrkelse af området omkring øjne og læber

Hovedet lige, med lukkede øjne tungt. Brug fingerspidserne til at trykke ned på huden under øjnene på det sted, hvor er de rynker. Bo i denne stilling i 20 sekunder og slip. Huden på dette område er lidt rød. Dette betyder opnås resultatet. Husk på, at når øvelsen ikke skal føle smerte. Men en god modtagelse mod de nasolabiale folder af bogen "Fitness for ansigtet." Kundeanmeldelser Alena Rossoshinskaya sige, at det er meget effektiv til dette område af ansigtet. Træk røret læber, som om udgivelse lyden "O". Bo i denne stilling i 40 sekunder. Gentag 10 gange. Det anbefales ikke at gøre denne øvelse til folk, der har givet udtryk for de rynker omkring læberne.

"Nej," rynker på panden!

Leder lige. Sæt dine fingre på panden. Prøv at strikke det, at sætte fingerspidserne til modstand. Bo i denne stilling i 15-20 sekunder. Derefter kan du slappe panden. Gentag 10-20 gange. Denne teknik fra bogen "Fitness Face" Alena Rossishinskoy hjælpe løfte hængende øjenlåg og fjerne rynker optrådte på panden.

Lymfedrainage massage af ansigtet foruden fremgangsmåden ifølge

Hvad der er endnu anbefaler, at vi forsøger Alain Rossoshinskaya? "Fitness for ansigtet - det er ikke kun motion, men også andre metoder, såsom lymfedrænage massage," - sagde træneren. Denne teknik vil hjælpe med at slippe af med hævelse i morgen. I overensstemmelse hermed er at gøre dette massage anbefales efter søvn. For at gøre dette, står foran spejlet og udføre alle bevægelser med fingerspidserne, blidt rullende dem i ansigtet. I denne hånd pres bør være meget let, uden nogen form for pres. Huden kan ikke bevæge sig. Du er nødt til at udføre øvelserne på følgende linjer:

• hals-området. Fra øreflipper ned til skuldrene.

• hage område. Fra midten af underkæben til ørerne.

• Zone kinder. Fra næsen i ørerne på kinderne.

• Eye Zone. Fra den inderste øjenkrog mod tindingerne, så på panden buer til templerne.

• pande område. Fra midten af panden til templerne.

anmeldelser kvinder

Der er masser af kommentarer om den metode Rossishinskoy Alena og hendes bog, "Fitness for ansigtet." Revitonika - er et andet navn for et sæt af særlige øvelser til bevarelse af ungdom og skønhed. Mange kvinder har oplevet effektiviteten af denne metode. Der er både positive og negative anmeldelser blandt brugerne. I de positive kommentarer folk skriver, at sådanne øvelser virker vidundere. Oval ansigt strammet et par uger senere, huden ser yngre og sundere. Der er negative kommentarer om, hvad en ansigtsløftning ikke kun hjulpet fjerne sagging øjenlåg og kinder, og fremkomsten af rynker på panden, men også forværret manglerne. Det var måske provokeret af ukorrekt gennemførelse af øvelser for meget indflydelse på hudoverfladen af din finger. Coaches af denne advarsel metode, som du har brug for at være opmærksomme på alle deres råd og anbefalinger.

Vi har overvejet at ham er egnethed til ansigt, samt mødtes med nogle grundlæggende øvelser fra bogen af den berømte coach ansigtsløftning Alena Rossoshinskaya.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.