ComputereSikkerhed

Sådan fjerne banneret fra skrivebordet extortionist

Sådan fjerne banneret fra dit skrivebord? Dette spørgsmål er interessant for mange mennesker, der har fået ind i sådanne problemer. Bannere extortionists har længe været en årsag til beskadigede nerver af mange brugere. Saml det her kan være meget let, men hvordan man kan slippe af med det, de færreste ved.

Banner virus kan afhentes, når du besøger usikre websteder, brug af upålidelige og uprøvede software, der downloades fra kilder. For at forhindre forekomsten af dette problem, er det bedst at downloade software fra det sted, producenten og kontrollere den mistænkelige fil Antivirus online. Men hvis skadedyr allerede er indtastet i computeren, i denne artikel vil du finde oplysninger om, hvordan du fjerner virus banneret.

Normalt alle bannere af denne type kræver penge, og truede tab af brugerdata, og andre dårligdomme. I intet tilfælde ikke behøver at sende SMS og foretage betalinger på andre måder - det ikke altid hjælpe. Stort set alle at lære , hvordan du fjerner banneret-extortionist, være i stand til at gøre det selv. Der er flere måder. Den mest radikale måde, hvordan du fjerner banneret, er at geninstallere operativsystemet, men før der kommer sjældent.

Effektive midler til bekæmpelse af skadedyr er at indtaste den korrekte kode. Stort set alle felt indeholder en bløder for ham. Det er nødvendigt, fra en anden computer til at besøge webstedet eller Kaspersky DrWeb. Der er billeder af de mest almindelige extortionists og koder til dem. Du skal finde koden til den ønskede banner og indtaste det. Koden kan også findes på et telefonnummer, der er indeholdt i banneret tekst. Men ikke alle koder til rådighed. Hvis værktøjet ikke virker, er der intet tilbage, hvordan man kan fjerne banneret på andre måder.

Det er nødvendigt at genstarte, og tryk på «F8» tasterne for at vælge forskellige opstartsmuligheder og starte op i fejlsikret tilstand understøtter kommandolinjen. Hvis denne tilstand ikke starter, skal du hente og brænde til enhver live cd-medier, hvor der er en Registreringseditor. Det kan også hjælpe til at køre med en bootbar OS.

Efter at have startet i fejlsikret tilstand, og få adgang til skrivebordet i menuen "Start", indtaste regedit i 'Søg i alle programmer og filer '(' Kør "i WinXP). Efter start af Registreringseditor skal du tjekke de afsnit, hvor virussen kan skjule tasterne. Nødvendig i «HKEY_LOCAL_MACHINE» videregive \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon ».

Shell Parameterlisten skal have værdi kun «explorer.exe», og Userinit indeholder kun «C: \ Windows \ system32 \ Userinit.exe». Hvis andres værdier, de har brug for at blive ændret til ovenstående, ved at højreklikke på parameteren og vælge "Change". Efter genstart, bør pålideligheden kontrolleres Dr.Web CureIt.

En anden måde at fjerne et banner - er at bruge Kaspersky WindowsUnlocker. For at gøre dette, er du nødt til at skrive til alle medier KasperskyRescueDisk websted og boot fra den. Så har du brug for at tage en licens, skal du vælge et sprog og grafiktilstand. Fra hovedmenuen skal du vælge "Terminal", derefter indtaste "WindowsUnlocker". Efter dette, er du nødt til at trykke på 1 og derefter 2. Efter programmet vil udføre alle de nødvendige at trykke på 0 for at afslutte, og derefter genstarte. Dernæst skal du omhyggeligt kontrollere systemet for virus og anden skadelig software. Inden da, bør du opdatere antivirus-databaser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.