ComputereSikkerhed

"Der opstod en fejl i com.android.phone ansøgning", "stoppet proces com.android telefon": hvordan du løser?

For det, der nu alle er at købe en mobiltelefon? Selvfølgelig, i moderne smartphones præsentere en fænomenal sæt af funktioner. Med "Android" operativsystem, kan telefonen nemt blive en spiller, en video-afspiller, et spil, eller sige, et kraftfuldt beregningsværktøj hjælp det ønskede program. Men den mest grundlæggende funktion af enhver telefon er evnen til at kalde. Men hvad nu hvis jeg får en fejl "Der opstod Den com.android.phone ansøgning fejl" og telefonen stoppet ringer?

primære funktion

Den oprindelige funktion som helst telefon har en - for at ringe. Med den teknologi boom og den enorme udvikling af den mobile industri har ikke ændret sig. Selvom dette ikke er mærkbar, og tonsvis af applikationer til "Android" og rig funktionalitet, men den vigtigste funktion af enhver telefon er stadig opkald og chat. Og med tabet af denne funktion, vil telefonen automatisk ophøre med at være en telefon, og det bliver en multimedie-enhed med musikafspilning funktioner og video, e-bog-læser, starte programmer og spil.

Det faktum, at funktionen af telefonopkald stoppede med at arbejde, hvilket indikerer det vindue, der siger "Der opstod en fejl i com.android.phone ansøgning", når de forsøger at åbne telefonbogen. Årsagerne til dette kan være flere:

  • svigt af ansøgningen "telefon" eller rod-cache;
  • beskadigelse af denne virus af brugeren eller applikation.

Det første skridt er simpelthen at genstarte din smartphone. Det er muligt, at der som følge af den intensive brug af mange forskellige programmer og applikationer samtidig eller efter hinanden, kan systemet funktionen "Kontakt os" mislykkes. Hvis problemet er kun i dette, så genstart skal løse problemet. Mindst, er dette den mest basale ting, du kan gøre for at løse problemet.

Intet gav Reloaded

Hvis der efter en genstart, når de forsøger at åbne telefonbogen igen, får jeg en fejl "com.android.phone stoppes", så er du nødt til at forstå, hvad problemet er, og "behandle" telefonen. Den første ting du måske tror i denne situation - ved ansøgningen rod "Telephone" cache og midlertidige filer.

I dette tilfælde er problemet korrigeres forholdsvis enkel: du nødt til at rydde cache og slette midlertidige filer. Åbne smartphone indstillinger, gå til "Programmer". Her er det nødvendigt at skifte til "Alle" og finde en app kaldet "Telephone". Åben den og se lige under de to knapper - "Ryd data" "Ryd cache" og Skub begge efter tur. Desuden vil ingen skade være at slippe af midlertidige filer rundt om mobile enhed. Med denne specialiseret værktøj kan hjælpe, for eksempel, eller Ccleaner Clean Master. Efter rengøring genstart smartphone og prøv igen.

Problemet med "fejl opstod i com.android.phone ansøgning" rester

I det tilfælde, hvor den tidligere metode ikke gjorde det, det er værd at prøve noget andet. For eksempel for at annullere dato og tid synkronisering med internettet. Meget ofte denne metode hjælper virkelig. Dette gøres på følgende måde: Gå til Indstillinger, finde afsnittet "Dato og tid", hvor at fjerne flueben ud for "Dato og tidspunkt for netværket." Som før, genstarte telefonen, og prøv igen at komme i kontakt med. Forhåbentlig denne gang forsvandt com.android.phone bug (flyve eller anden smartphone mærke har endelig vendte tilbage til sin primære funktion). Hvis ikke, så handler vi på denne måde.

Ilægning Applications "dialer"

Hvis hjem "dialer" det er umuligt at komme sig, vil det nødt til at erstatte noget. Gå til Google Play, finde de tredjepartsprogrammer til at foretage opkald, indstillet. Nu kan du ringe igen.

Hvis der ikke er adgang til internettet, kan du downloade programmet til din telefon fra computeren. Her er hvordan. Først skal du downloade APK-fil, dvs. ustanovochnik "dialer" med ethvert andet websted applikationer. Men vi skal være yderst forsigtig med ikke at hente værktøjet mod virus. For at gøre dette, er du nødt til omhyggeligt at læse beskrivelsen af programmet og feedback. Hvis der er den mindste mistanke om usikkerhed ustanovochnik, lukke dette websted og åbne en anden (godt nok i deres netværk). Så ustanovochnik downloadet. Nu kan du gå på to måder:

  • Bare smid .apk-filen til din telefon via USB-kabel eller på anden måde. Når vi åbner det på din telefon og installere.
  • Installeret på et computerprogram InstallApk. Slut gadget til din pc, starte nytte og indlæse en "dialer" på din smartphone.

Nu dialer er. Men dette er en midlertidig løsning. Udover phone.android.com proces kan stadig forstyrrer den normale brug af enheden. Derfor vil den mest nyttige ting være at bringe en standard ansøgning "telefon" i den rækkefølge.

drastiske foranstaltninger

Ikke kun i tilfælde af fejl "proces com.android.phone stoppet", men fra alle de dårligdomme sparer en nulstilling eller backup. Backup - en funktion telefon systemgendannelse ved at genskabe fabriksindstillingerne ved at bruge backup kopi af OS. Dette gøres på følgende måde. Åbn Indstillinger, hvor du kan finde afsnittet "Sikkerhedskopiering og nulstilling". Der er sådan et modefænomen, ligesom den "Reset til fabriksindstillinger". Klik på den og vente, indtil processen er afsluttet.

Den eneste ulempe ved dumping - er det fuldstændig fjernelse af brugerens personlige data fra din mobile enhed. Det vil sige, det sletter alle kontakter, adgangskoder, Wi-Fi-netværk. Derfor, for at gemme data, du har brug for at synkronisere med Google. Det er også meget nyttigt at skabe en sikkerhedskopi af dine kontakter på hukommelseskortet eller i den samme konto. Når alle vigtige data sikkerhedskopieres, kan du starte recovery processen via en reset.

Også, hvis der er opstået en fejl com.android.phone ansøgning, kan problemet løses blinkende operativsystem. Men det er den mest ekstreme mulighed, ty til det kun, når nulstillingen er ikke engang i stand til at hjælpe. Hertil kommer, at gøre det, skal du have visse færdigheder, ellers kan du kun skade din mobile enhed.

par tips

For at stoppe processen com.android.phone ikke fundet sted, er det nødvendigt at beskytte telefonen. Det er ikke nødvendigt at downloade alle i en række ved ikke hvordan, eller du kan hente den virus, som vil deaktivere "Telefon" app. Heller ikke glemme fra tid til anden for at rense din gadget fra de midlertidige filer, der tilstoppe op i systemet og ikke giver det at fungere normalt. Det er også meget ønskeligt at køre på samme tid et stort antal spil og programmer, da dette kan forårsage en overbelastning af hukommelsen, hvilket resulterer i kan forekomme "bremse" og forstyrrelser i driften af nogle system applikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.