HjemlighedVærktøj og udstyr

Skruetrækker "Makita": tekniske specifikationer, anmeldelser, pris. Oversigt skruetrækkere Makita

"Makita" Virksomheden blev etableret i 1915. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i den lille by Nagoya (Japan). Grundlæggeren af dette selskab anses for at være en ung forretningsmand Masaburo Makita. Siden 1935 har han aktivt begyndt at gøre transformatorer. Parallelt hermed arbejder på løbende vedligeholdelse af elektriske motorer.

Udseende af de første elværktøj "Makita"

Siden 1958 har virksomheden "Makita" begyndte at fremstille forskellige typer af el-værktøj. I øjeblikket er der cirka 1.000 modeller i denne klasse. Blandt andet er meget populære skruetrækkere. Eksperter på området for byggeri i de fleste tilfælde, foretrækker denne bestemt mærke. Dette skyldes i høj grad den høje kvalitet komponenter. Plus, er virksomheden "Makita" konstant udvikling, og hvert år fornyer sin teknologi. De ansatte i dette selskab har store evner. Alt dette giver os mulighed for at producere meget høj kvalitet elværktøj.

Fordele skruetrækkere "Makita"

Skruetrækkere "Makita" karakteriseret ved stor kapacitet. Den gennemsnitlige frekvens af tomgang ved den første hastighed er lig med 2300 rpm. Samtidig er der et stort udvalg af skruetrækkere er en percussion mekanisme. Antallet af slag i minuttet er 3200. Yderligere fordel kan nævnes en god drejningsmoment. Det gælder både hårde og bløde materialer. Den kompakthed af de mange modeller af skruetrækkere "Makita" strejker. Den gennemsnitlige længde af værktøjet er kun 150 mm. Således skruetrækkere vægt er i området på 1,5 kg. Alt dette gør det meget bekvemt at bruge instrumentet i længere tid. Desuden har producenterne taget sig af installation af høj kvalitet penne. De har alle obrezinena og godt holdes i hånden. Derudover kan du se tilstedeværelsen af en LED-baggrundsbelysning i forskellige modeller. Denne belysning system gør det muligt at operere med succes i forhold med dårlig sigtbarhed. I dette tilfælde absolut ikke tænker på at bruge en ekstra lommelygte. Det skal bemærkes, at reparationen skruetrækker ( "Makita") er ikke dyrt.

Hvad er ulemperne fra skruetrækkere

Fra de åbenlyse mangler skruetrækkere "Makita" kan skelne en stor vibration. Håndtag i mange modeller er i god form og gummieret, men vender tilbage til den slående mekanisme er stærkt hørt. Alt dette bringer nogle ubehag under driften af instrumentet. Vi bør også nævne om de batterier, der er installeret i skrue "Makita". Ekstremt robust, de ikke skiller sig ud. I dette tilfælde batterierne løber ned hurtigt, og du er nødt til at sætte enheden til at genoplade. Alt dette er i sidste ende tidskrævende.

Model "Makita BTD146Z": funktioner og pris

Denne skruetrækker (batteri) "Makita" i dag er i stor efterspørgsel i markedet. Dette skyldes i høj grad sin kapacitet og kompakthed. Hyppigheden af tomgang ved den første hastighed er 2300 omdr./min. Når dette er gjort mere end 3.200 strejker. Moment på hårde og bløde materialer er 160 Nm. I denne klasse lion batteri har en kapacitet på skruetrækker 18.0 V. Længden på det mønster er lig 138 mm, bredde 79 mm og højde 238 mm. Den totale vægt af skruetrækkeren er 1,3 kg.

Inkluderet med enheden er skruer M5 på M14. Generelt til producenter af modellen får en pålidelig og holdbar. Hus i ergonomisk instrument. Alt dette gør det ikke muligt at trænge støv inde i enheden. Også beskytter kropsdele mod fugt. Håndtaget i skruetrækkeren fuldt gummieret og meget komfortabel i hånden. Desuden er LED belysningsanordningen installeret. Hvis du arbejder i mørke, vil det være nok til at belyse. Den standard kit omfatter direkte skruetrækker, batterioplader, og transport sag. Prisen for denne skruetrækker "Makita" er 10.100 rubler.

Consumer bedømmelser af skruetrækkere "Makita BTD146Z"

Denne skruetrækker "Makita" feedback fra forbrugerne som helhed er positiv. Mange mennesker skelne godt ledelsesværktøj. Det er muligt at justere hastigheden er meget komfortabel. Arbejde lys i nogle tilfælde er meget nødvendigt. Derudover behager praktisk håndtag, som passer fint i hånden og giver mulighed for en lang tid arbejde. Som købere reagerer godt på percussion mekanisme skruetrækkere.

Blandt manglerne ved denne model er isoleret med kraftige vibrationer problemer. I jagten på en kompakt producenter har gjort enheden, som er ved høje omdrejninger stærkt afbøjet på overfladen fra sin oprindelige placering. Alt dette bringer nogle ubehag og besvær. frustrerer Også den lille batteri. Ganske ofte, det har at blive fjernet og sat på opladning. I dette tilfælde, det tager lang tid.

Features skruetrækker "Makita TD090DWE"

Generelt er dette skruetrækker "Makita" er perfekt til hjemmet. Den er kompakt og har således god strøm. Kraftskrueanordning kommer fra lithium ion batteri. rotationshastigheden er et maksimum på 2400 omdrejninger i minuttet. Selskab "Makita" skruetrækker modstå spænding på 18 volt sikkert. Også at bemærke er den gennemsnitlige batterikapacitet på niveau med 1,3 Ah. Opladningstiden er 0,83 timer. Cartridge er klassificeret som en hurtig. Dens diameter er lig med 6,35 mm. Torque kontrol sker på en skala i intervaller på 90 Nm.

Af funktionerne i denne model kan skelne tilstedeværelsen af belysning, samt omvendt. Generelt skruetrækkeren (batteri) "Makita" er i stand til at udføre mere end 3.000 slag i minuttet. I dette tilfælde er skruerne leveret fra M5 til M12. Også være opmærksom på, at et standard sæt af to batterier inkluderet, batterioplader, samt en speciel dyse med en diameter på 50 mm. Derudover er der en bekvem bæretaske og kompakt transportkasse. Dimensioner på denne model er meget beskeden. Den samlede længde af skruetrækkeren er 155 mm, bredde på 54 mm og en højde på 178 meter. Den totale vægt af anordningen i samlet form kun 0,9 kg. Omkostningerne ved skruetrækkeren "Makita" svæver omkring 9500 rubler.

Anmeldelser af skruetrækkere "Makita TD090DWE"

Denne skruetrækker "Makita" har opnået gode anmeldelser i øjeblikket. Imidlertid bør det forstås, at denne model gælder kun for huset og bør ikke anvendes eksperter. rotationshastighed skruetrækkeren er temmelig komfortabel. I dette tilfælde den mekanisme indvirkning sat kvalitet. Derudover kunder liking bekvemme lys, som er tilgængelig i enheden. Det har også en temmelig stor sæt til skruetrækkere, der ikke kan, men glæde sig. Skruer med hjælp af denne enhed omfatter en meget nem og hurtig. Desuden har købere bemærket en ganske komfortabel pasform til at begrænse nødder.

Nogle sørgelige, der omfattede intet hoved starter ved 14 mm. Men butikken har altid mulighed for at købe en særlig adapter til dette formål, og problemet vil blive løst. Nogle klager også over, at skruerne ofte minimeres. I dette tilfælde, at en lille smule vænne sig til skruetrækker. Efter nogen tid kan du føle det øjeblik, hvor de skal stoppe.

Overblik skruetrækker "Makita BDF343SHE"

Denne model er klassificeret som en boremaskine "Makita". Fødevarer hun kommer fra et lithium-ion batteri. Den gennemsnitlige hastighed af rotation er 1300 rpm. Affyringsmekanismen er fraværende i denne skruetrækkere. Den samlede spænding af indretningen er 14,4 V. Batterikapaciteten, til gengæld 1,3 Ah, der er ganske god. Cartridge er klassificeret som en hurtig. Dens diameter er 10 mm.

Af funktionerne i denne model kan give en mulighed for at arbejde med to hastigheder. Desuden et ekstra genopladeligt batteri inkluderet. De mest almindeligt anvendte denne model til at arbejde på en træoverflade. Maksimal der kan lave et hul på 25 mm. Således på metaloverfladen den største diameter af boret er 10 mm. Derudover er der mange niveauer af drejningsmoment. Dimensioner på denne model er meget gennemsnitlige. Den totale vægt på 1,5 kg, hvilket er ganske god. Prisen for sådanne varer som skruetrækkeren "Makita", er omkring 13.000 rubler.

Anmeldelser af skruetrækkere "Makita BDF343SHE"

De fleste forbrugere overveje den model af en kompakt og yderst pålidelig. Det er således muligt at arbejde på træ og metal overflade. Derudover kan du bruge en skruetrækker på de forskellige skruer. Evnen til at ændre hastigheden i høj grad vist på en enhed. Forbrugerne bemærkede, at hastighedskontrol er meget glat. Men mange siger bekvemmelighed nøglefri borepatron.

Generelt er dette skruetrækker "Makita" med lithium batteri styrke er større. Alt dette blev muligt takket være installation af en ny elektrisk motor på de fire magneter. Det er også muligt at bruge et ekstra batteri så meget tid vises på enheden. Hele kroppen af denne model er lavet af høj kvalitet slagfast plast. Håndtag apparat udstyret med skridfaste elementer. I dette tilfælde opnås grebet pålidelige. Alt dette giver mulighed for meget præcis styring af skruetrækkeren bevægelse.

Oversigt over professionelle skruetrækker model "Makita BHP458RFE"

Denne model er klassificeret som en boremaskine. I gennemsnit udført 2.000 omdr./min. Maksimalt drejningsmoment ligger på 91 Nm. I dette tilfælde er det muligt at justere den. kontakten også er indstillet til den hastighed forandring.

Affyringsmekanismen skruetrækker, til gengæld kan gøre mere end 6000 slag i minuttet. I dette sæt omvendt og lys. Desuden er der en samlet kapacitet af batteriet 18 V. værktøj består af et ekstra arm, opladeren, dybdeanslaget og bæretaske. Endelig kan vi sige, at disse skruetrækkere (genopladelige) "Makita" priserne er meget høje. Udgifterne til markedet er omkring 33.000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.