Kunst og underholdningFilm

Arnold Schwarzenegger: højde, vægt, som en afspejling af hans succesfulde karriere

Det er svært at finde en anden person, der var i stand til at opnå den samme succes i livet, ligesom Arnold Schwarzenegger. Kommer fra en lille østrigsk landsby, kunne han gøre en succesfuld karriere som en atlet, skuespiller, forretningsmand, og politiker. Mange vil gerne gentage sin succes. Så de omhyggeligt studere alle, der er forbundet med navnet på Arnold Schwarzenegger. Højde, vægt og andre parametre i de år, bodybuilding og efter en særlig interesseret i hans fans.

Og, ja, i begyndelsen af sin karriere som bodybuilder, havde han kroppen af atleten. Når den dyrkes i 188 cm derefter dens vægt var ca. 107 kg. Men sådanne muligheder Schwarzenegger fik en grund. Hver dag, fra 14 år, han er uddannet på en lokal sportsklub. Som et resultat af intensiv træning - til 20 år, har han formået at vinde alle turneringer i Europa. Det var dengang, blev det besluttet at flytte til USA for at forfølge en karriere bodybuilder og opnå accept i Amerika. Da han tænkte Arnold Schwarzenegger, højde, vil vægten og formen af atleten tillade ham at opnå succes hurtigt.

Men ikke alt gik så glat som vi gerne vil de fremtidige stjerne krigere. Dårlig kendskab til engelsk og semi-retlige status emigrant ikke bidraget til hurtig karriereudvikling. Men på trods af dette, i 1970 vandt han sin første titel "Mr. Olympia". 5 år senere Arnold vil træffe en beslutning om ophør af aktive fodboldliv, men til denne dag han gør en masse for udviklingen af bodybuilding.

På dette tidspunkt, i lighed med deres idoler, forsøger han at handle i film. Men en ny besættelse og krævede nye indsats. Det var nødvendigt selv udadtil at ændre din krop vuggende såsom Arnold Schwarzenegger. Højde, vægt, og et bjerg af muskel ser ikke naturligt på det hvide lærred. Og så sænkede han sin vægt til 80 kg, og relieffer er blevet mere realistisk. Den første virkelig stjernernes rolle Arnie blev billedet af Conan i filmen "Conan the Barbarian". Dette blev efterfulgt af roller, som er blevet hans varemærke film "Terminator", "Total Recall", "Predator" og andre.

Men dette var ikke nok for ham. På et tidspunkt, besluttede han at ændre sin rolle en actionhelt i tegneserien. Det var ikke så nemt som jeg troede jeg selv Schwarzenegger. Højde og vægt i sådanne film er ikke så vigtig som handler. Og Zheleznyy Arni tager privatundervisning. Så der var en komedie med sin deltagelse: "Twins", "Den sidste actionhelt", "True Lies" og "Junior". Men kritikere indrømmer han aldrig har opnået.

I 2003, efter udgivelsen af filmen "Terminator 3: Rise of the Machines" skuespiller valgt til guvernør i Californien. Således begyndte sin politiske karriere. Men efter den fantastiske sejr ved valget undladt at opnå stor succes i guvernørens stol. Desværre, succesfuld politiker Arnold Schwarzenegger gjorde det ikke. Vægten af hans argument er stadig lille i dette område. I 2011 forlod han kontoret, forlader Californien er ikke i den bedste tilstand, og vendte tilbage til at skyde i filmen.

Og i dag, i sine 66 år, han har aktivt handlet i rollen som actionhelt. I 2013 var der to film med hans deltagelse i 2014 er planlagt for en anden 3 premiere. Og, mest sandsynligt, det er ikke den sidste af hans filmværker. Og tro mod sit motto "Stay Hungry", sikker på at behage deres fans med nye roller i filmen, og i livet i Arnold Schwarzenegger. Højde, vægt og udseende af denne kæmpe har ingen og er ikke vigtigt, når du ser en film med sin deltagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.