Kunst og underholdningFilm

Biografi Drozdovoy Olgi: interessante drejninger af skæbnen

Olga Drozdov biografi, som vil blive præsenteret i denne artikel, i modsætning til andre kendte figurer af filmindustrien i dag, aldrig om skuespillerinden erhverv drømte. Især ikke planlagt til at blive en velfortjent kunstner i Den Russiske Føderation. Men skæbnen havde sin egen måde.

Drozdovoy Olgi biografi: Barndom og tidlige år

Født fremtidig talentfulde skuespillerinde i 1965 1. april i byen Nakhodka. Olgas far, Boris Fedorovich Drozdov var en kaptajn, en efterkommer af forarmet russisk adel. Mor, Maria Ivanovna Drozdov, kommer fra en velhavende Roma familie, arbejdede han som en agronom. Da hans far var ofte væk fra hjemmet, hæve hendes datter var engageret mor. Minder Olga, var hun ofte sin alt for strenge. I skolen blev en pige danser, sport, sang, spille drama cirkel. Men aldrig for alvor tænkt over skuespillerinden erhverv, jeg ønskede at blive en arkæolog. Men man finder på turen kom fra Khabarovsk Drama Theatre. At se disse aktører, som, for pigerne var noget af en fremmed, hun på et tidspunkt besluttede at blive skuespiller.

Biografi Drozdovoy Olgi: uddannelse og den rolle, den første

Efter eksamen fra high school med en guldmedalje, Olga gik til Vladivostok, og ankom der i Institute of Arts. Men efter et års træning kastet universitetet og gik til fabrikken "at erhverve oplevelse af livet", som hun blev rådet medstuderende, der troede, at Olga tog til Instituttet for sit udseende, i stedet for talent. Olga indså hurtigt, at det var en dum idé og besluttede at fortsætte sine studier ved Sverdlovsk Theatre Institute. Hun studerede godt, startende fra det andet år medvirkede i filmen, og spillede på stadier af de to teatre. Drozdov men det var ikke nok, tænkte hun i lang tid var i Moskva. Snart gik hun til at erobre hovedstaden, kom ind i skolen Shchepkin. I 1989 uddannet på teatret inviteret mange teatre, men valget hun stoppede ved "Moderne" og hurtigt tændt hovedrollerne. Siden begyndelsen af sin professionelle skuespiller Olga Drozdova.

Hendes biografi omfatter snesevis af roller i teatret og i biografen. Hun medvirkede i college år, men anses for at være den debut Drozdovoj filmen "Pet", som blev udgivet i 1991. Olga har spillet mange roller, men ingen har givet hende nok opmærksomhed fra publikum. Mens aldrig udgivet "Gangster Petersburg".

Biografi Drozdovoy Olgi: en virkelig succes

En film om den kriminelle side af byen St. Petersborg gjorde Drozdov rigtig favorit af offentligheden. På trods af dette, i "Gangster Petersburg-2" skuespillerinde har nægtet at handle. Det faktum, at hun havde to grunde: For det første - det blev indlæst med arbejde i "Moderne", den anden - en efterfølger filmet en anden instruktør. Den anden triumftog arbejde Drozdov var rollen som Irina i filmen "Request Stop".

Biografi Drozdovoy Olgi: kærlighedsliv

Ifølge de fleste skuespillerinder, mænd, hun havde mange. Den første, som hun var nødt til at blive gift, blev Borovikov Alexander, de har levet sammen med ham i en kort periode. Drozdovoj anden mand var at være direktør for den schweiziske Stash, men pludselig i hendes liv dukkede Dmitriy Pevtsov. Hun aflyst brylluppet og kastet ud i en ny roman. Dmitry tog en masse tid og kræfter på at Olga alligevel enige om at formalisere deres forhold officielt, hun var bange for, at deres følelser ikke er stærke nok til en familie. I 2007 havde parret en søn Elisa. Og efter et år, vil de fejre tyveårsdagen for at leve sammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.