Af teknologiMobiltelefoner

Bestsellers: De mest populære smartphones primo 2016

smartphone-markedet er ved at udvikle med en utrolig hastighed. Multipliceres som antallet af modeller og producenter. Men i virkeligheden viser det sig, at enhederne er ikke værdig så meget. Den vigtigste ting, der forener de mest populære smartphones i 2016 - en vellykket kombination af design og "jern", samt overholdelse af kravene i den moderne bruger. Hvad er de Top 5 telefoner til rådighed til at købe i dag?

Ingen er ikke overrasket over, at den førende position er produktet af æble selskab. Vi taler om Apple iPhone 6S. Den smartphone er lavet i et metalhus, der er præsenteret i fire farver: "guld", "sølv", "rum grå" og den nye "lyserøde guld". Sammenlignet med sin forgænger, er iPhone blevet mere og mere produktiv: skærmen med IPS-matrix steg til 4,7 inches med en opløsning på 1334x750 og erhvervede træk 3D Touch, som gør det muligt for systemet at genkende magt pressen. Dual-core processor Apple A8 takket være den legendariske optimering sikrer hurtig og problemfri drift. Pris smartphone spænder fra 54,990 til 71,990 rubler afhængigt af mængden af intern hukommelse (16, 64 og 128 Gb). Hvis du vil have et produkt fra en leder i verden af gadgets, værd at købe denne model eller dens mere ambitiøs variation indeks Plus er, så snart de afslører brugerne alle de muligheder, der ligger Apple udviklere.

populære smartphones fra Samsung har længe været den vigtigste konkurrent til Apple-produkter. Topmodellen af brandet - kun optrådt på Galaxy S7 Edge marked. 5,5-tommer Super AMOLED-skærm med en opløsning Quad HD, bortset de vigtigste og forreste kameraer (12 og 5 MP), otte-processor, 4 GB RAM og en indbygget 32 - alt dette gør indretningen bedst af "jern". Den største ulempe i forhold til den sjette iPhone - lyd, både højttalere og hovedtelefoner. Model vil koste 60 tusind rubler.

Men ikke alle populære smartphones så meget ramt på tegnebogen. Uventet alternativ præsenteret en forholdsvis ung virksomhed. Gadgets fra lineup Xiaomi har top-end funktioner og omkostninger på samme tid i 2-3 gange mindre end konkurrenterne. Faktiske valg i dag - Xiaomi redmi Note 3. Denne metal tilfældet (sort, guld eller sølv) med fremragende indhold: 3 GB RAM og 16 eller 32 indbyggede, otte-CPU Media Tek Helio X10. Smartphone prale med en skærm diagonal på 5,5 inches og en opløsning Full HD, andre end de kameraer (13 og 5 megapixel) rummelig batteri 4000 mA⋅ch ,, og en fingeraftryksscanner. Og dette sæt kan fås for blot 12.500 rubler.

Xiaomi konkurrent kan betragtes som den kinesiske mærke Meizu. Bedste smartphone af virksomheden - MX5. De særlige kendetegn ved "jern" det er ikke meget forskellig fra den ovenfor: lidt mindre batteri og er ikke en mulighed med 32 GB hukommelse. En væsentlig plus - fotokvalitet. Denne maskine kan let føre den rating "popularitet af smarte telefoner med det bedste kamera", fordi det har evnen til at tage billeder med en opløsning på op til 20,7 megapixel.

For forretningsrejsende, der foretrækker en særlig barsk stil i design, ville et glimrende valg være Asus Zenfone 2. Plastic bolig på grund af særlig teknologi ligner et metal og har en behagelig tekstur. Full HD-skærm med en diagonal 5,5 inches, kameraet 13, og et 5 megapixel med eksklusive PixelMaster teknologi, 4 GB RAM, og 32 indbygget, samt quad-core processor er drevet af Intel - alt dette gør det muligt hurtigt og effektivt at løse ethvert problem, som en bruger forsyning.

Når du vælger en smartphone, du har brug for at fokusere både på sine præstationer og på deres egne finansielle muligheder og præferencer i design. Efter alt, denne gadget - en uundværlig følgesvend ur af moderne menneskehed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.