Kunst og underholdningFilm

Brandbomber film som "American Pie"

"American Pie" - en film, der omdefinerer de unge flere gange. Det er forbundet med ungdom, ubekymret og fuld handlefrihed. Se det meget interessant, men det kan kede sig. Alternativt denne artikel præsenterer de bedste film som "American Pie".

komplet liste

Film som "American Pie", har et meget vigtigt kriterium - de er hensynsløse og super ungdom. Historier af denne art er strøm på alle tidspunkter, for alle teenagere gå gennem denne meget spændende fase af at vokse op og overvinde dig selv. Liste over film som "American Pie":

  1. "Eurotrip" - en komedie - et samarbejde mellem amerikanerne og tjekkerne.
  2. "Road Trip" - den amerikanske eventyr komedie.
  3. "Van Wilder" - romantisk komedie lavet i Tyskland.
  4. "Seksdrayv" - et rent amerikansk komedie.
  5. "March Cats" - en komedie fra USA.
  6. "For gamle" - en klassiker i britisk komedie.
  7. "Myrer i bukserne" - tysk tegneserie fantasi.
  8. "Tough guy" - en komedie om den amerikanske ungdom.
  9. "Love in the City 2" - latter i russisk.
  10. "Light denne sommer" - en ungdoms komedie i traditionen fra amerikansk film.

Alle film som "American Pie" er helt sikkert værd at deres udseende. Det følgende er en beskrivelse af de tre bedste malerier. Dette er ikke bare en film som "American Pie" - det syntes at være hans søskende.

"Eurotrip"

Historien om Scott Thomas, som i år planer om at afslutte skole. Men for at bestå eksamen, han skal bare trække kendskab til det tyske sprog. For at nå dette mål, mødte han med Mike, der bor i Tyskland. Drengene bandt venlig korrespondance. Scott er fuldt overbevist om, at Mike - en ung fyr, så kommunikationen mellem dem er passende. Mike ikke tørn på historierne om deres erfaringer og udfordringer med hensyn til forholdet til det modsatte køn. Nogen tid senere, Scott stadig vide, at Mike - Mike er. Og det er ikke bare en pige, og en meget smuk og charmerende messen køn. Og overraskende, havde hun sympati for Scott. Af hensyn til møde med skønheden han er klar til at gå på en lang rejse. Og det er her, kommer den "Heat" - havet af latter, vittigheder og usædvanlige situationer.

"Seksdrayv"

Fokus for Yen Lafferti. Han er atten, og han er en almindelig gymnasieelev. Over det hele tiden spotter storebror. Og endnu mere vellykket end hans yngre bror i spørgsmål om kærlighed. Den fyr vil snart nødt til at gå på college, og han er stadig jomfru. For at ændre situationen, Ian beslutter sig for at online dating. Han bandt samleje med en meget sød pige, der ikke huske at mødes. Desværre, stien til det ikke er tæt. Hun bor i Chicago, at fem hundrede miles fra hjemmet i Jena Noksivlle. Som et resultat, beslutter hovedpersonen til at rejse. På en måde, han går på en stejl "Pontiac", der tilhører hans ældre bror. Traveler ledsage to andre LensOn og Felicia. Guys der er masser af vulgære og positive øjeblikke, og beskueren - havet af latter.

"For gamle"

I midten af fire atten drenge. Deres liv - det er en kontinuerlig problemer. For at en eller anden måde flygte fra disse, er virksomheden fra en amatør at drikke og have sex, botanik, connoisseur fatties og crybaby gennem den gamle forhold sendt til et par dage i Grækenland. Denne polterabend de fejret med et så stort omfang, som hvis der bor i den sidste dag i hans liv. øl hav, fest og udskejelser - det er den sande essens af "overskud". Filmen er absolut på niveau med "American Pie". Det betyder, at seeren venter på en morder stykke udskejelser og vulgær humor. Aktører klarede med deres roller på hundrede procent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.