TravelingFlyrejser

"Adler" - lufthavnen, inviterer i et eventyr

Hvem af os drømmer ikke i løbet af sommerferien til at gå mod syd, så at prale smukke selv tan og reserverede visninger for det kommende år?! På trods af tilgængeligheden af udenlandske resorts i de seneste år, mange russere stadig foretrækker at slappe af i Krasnodar-regionen. Der er ikke kun det turkisblå hav og eksotiske planter. Der er en million steder af interesse. En af dem kan navngives "Adler". Lufthavnen, som er den første til at åbne sine arme til dig og din invitation til den sydlige eventyr.

Hvordan det hele begyndte

Tilbage i 1941 en af de førende ingeniører Sochi IG Shevkunenko fået en særlig mission - så hurtigt som muligt at bygge lufthavnen i Adler. Krigen dikteret dens vilkår. Og den 24. juli, har fremtiden "Adler" modtaget den første plan. Men om eftermiddagen lufthavnen fødsel er 1. september, når kampen besætning landede på sin flyveplads.

Militær flyveplads var langt fra smuk, som møder os i dag. "Adler" - den lufthavn, som begyndte sin fulde eksistens kun i 1956. Det var dengang, at den første bane og terminalen blev bygget.

"Adler" lufthavn i dag

Som årene gik, er lufthavnen udvikles. I 1981 modtog han den internationale status. Prag, Budapest, Bratislava - luftruter fast bundet Sochi lufthavn med disse og andre europæiske byer.

Til dato, "Adler" - lufthavnen, som indtager andenpladsen blandt alle luftfartsselskaber terminalerne på Southern District of Rusland. Båndbredde er det på 9. plads, bag byer som Moskva, St. Petersborg og flere andre store byer i landet. Komplekset har to strimler til take-off og landing, er det længere end 4 km. "Adler" kan passere 500 passagerer i timen på internationale flyvninger op til 2.000 mennesker på ruterne inden for landets grænser. Det tjener ikke blot det største feriested i Rusland og Abkhasien, Tuapse.

Virksomheden "Basel Aero", som lufthavnen lover at fortsætte genopbygningen af flyvningen af komplekset, og i den nærmeste fremtid, "Adler" kan tage op til 10 millioner passagerer i løbet af året.

infrastruktur

Strukturen i den internationale Sochi lufthavn er:

  1. Den nye terminal, bygget i 2007. Bygningen har 57.000 kvadratmeter. meter og det er en af de største i vores land. Der er en række af Vip-haller med separate indgange, som opererer døgnet rundt.
  2. Butikker. Du vil ikke blive kede under sejladsen forventninger: i lufthavnen, kan du besøge "Euroset" eller «Bosko-sport», så prøv den vidunderlige wienerbrød i en chokolade butik eller gøre billig shopping i Duty Free.
  3. "Faktor Pharma" - apotek "Adler". Her kan du købe medicin og til at modtage instruktioner til brug. Hvis du har et certifikat fra det medicinske center, de nødvendige forberedelser, du vil blive givet gratis.
  4. Restauranter. Sochi Lufthavn er kendt for sine hyggelige caféer. Her kan du nyde en lækker is fra Schweiz i cafeen "Movenpick" eller fest på italiensk pizza i en hyggelig restaurant "Bella Napoli".

Hvordan kommer man til "Adler" lufthavn?

Bemærk, at fra Sotji flyvende rækkevidde er langt nok. De delte næsten 30 km. Hvis du er i Sortehavet udvej for første gang, og du har brug for lufthavnen "Adler", vil kortet hjælpe navigere i terrænet. Glem ikke, at fra byens centrum med offentlig transport bliver nødt til at rejse omkring en halv time. Derfor er det ønskeligt at forlade hotellet på forhånd.

For at komme til lufthavnen Sortehavet kan tage en taxa ( "Adler" servicevirksomheder "Elite-Auto") eller offentlig transport. Der busser №№135, 131, 130, 124.

Kom til Sochi, og "Adler" lufthavn er glad for at byde dig velkommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.