TravelingFlyrejser

Moderne Shanghai: Pudong Lufthavn

Shanghai - dette er en af de hurtigst udviklende byer i Kina, som bliver smukkere og moderne med hvert år, der går. Russiske turister vælger dette punkt fra den folkerige af de fantastiske historiske monumenter og et stort antal butikker af verdens kendte mærker.

Shanghai - Kinas speciel by

Mange spekulerer på, hvorfor turister fra alle de kinesiske byer i Shanghai blev valgt. Men i virkeligheden, ikke noget overraskende i dette, fordi denne by kaldes det økonomiske mirakel i Kina. Indtil for få år siden, Shanghai var en lille fiskerby, men nu er det en metropol med skyskrabere og moderne fabrikker. Her kan du se i samme område de smukkeste arkitektoniske monumenter i den Himmelske Rige, og flere store indkøbscentre, det passer perfekt ind i den overordnede ensemble af historiske monumenter Shanghai.

Den korteste vej til Shanghai

Moskva turister kan flyve til Kina flere flyselskaber, den hurtigste flyvning, som virksomheden "Aeroflot". Det gør direkte flyvninger Moskva - Shanghai. den endelige destination lufthavnen, vil du se efter klokken ni. Transit flyvning tager femten til tredive timer transplantation i dette tilfælde udført i forskellige byer i Kina.

International Airport (Shanghai)

I den moderne Shanghai er den næststørste luft gateway af landet. Pudong Internationale Lufthavn er designet til at rumme mere end tredive millioner passagerer om året, og ifølge kineserne selv, dette er ikke grænsen.

Pudong - en forholdsvis ny lufthavn, dens konstruktion begyndte i slutningen af sidste århundrede. I øjeblikket rangerer han tredje hvad angår passager lufthavn i Kina. Da den årlige stigning i antallet af turister, der ønsker at se Shanghai Pudong lufthavn snart ikke kunne klare tilstrømningen af rejsende. Derfor er de fleste af de indenlandske flyvninger er nu overført til den anden i Shanghai lufthavn - Hongqiao: dens kapacitet endnu giver os mulighed for at betjene alle de lokale bærere.

International Airport Beskrivelse

Pudong ligger praktisk i byen, adskilt fra centrum kun tredive km. Dette faktum i høj grad letter gæsterne vejen til hoteller og pensionater i Shanghai efter ankomsten.

Det samlede areal af navet er forbløffende - det er næsten 800 tusind kvadratmeter besatte landingsbaner, bygninger, lagre og forskellige former for støtte. Et karakteristisk og temmelig god egenskab Pudong International Airport er dens virkemåde. Alt, hvad der er i terminalbygningen, der opererer døgnet rundt. Det er meget bekvemt for turister, især dem, der falder i Shanghai i transit.

Hver dag i lufthavnen gennemført mere end fire starter og landinger, der repræsenterer tres procent af den samlede luft Shanghai indlæg.

Kørsel lufthavn Shanghai

Hvert kinesisk lufthavn er bygget i nøje overensstemmelse med diagrammet. Når du først ankom i Shanghai, kan lufthavnen virke forvirrende og besværligt. Men faktisk Pudong har kun to-etagers terminal placeret et stykke fra hinanden. Den første er primært bor flyvninger på udenlandske luftfartsselskaber og den anden gives til store kinesiske shedule.

Det skal bemærkes, at Pudong - Shanghai er den mest højteknologiske lufthavn for afrejse og ankomst board flyvninger bliver opdateret i realtid samtidig i terminalbygningen og lufthavnens hjemmeside. Mellem terminalerne kan flyttes ved hjælp af en særlig gratis transport eller via en fodgænger tunnel. En gåtur tager mindre end tyve minutter.

I terminalbygningen er der et stort antal cafeer og restauranter, og deres samlede areal er omkring tres tusinde kvadratmeter. Ud over poster af catering, er lufthavnens lounges beliggende, modtagelse billetter, skikke og mange andre infrastruktur.

Hvordan kommer man til bymidten?

Hver af de to terminaler har huslejer og udgange bil til holdepladsen. Byen kan også nås med offentlig transport, særlig interessant bevægelse på Magnetsvævebane. Med denne elektriske magnetiske levitation turister komme i centrum af Shanghai blot et par minutter.

Mange erfarne rejsende mener, at en person af enhver by er dens terminal. Det samme kan siges om moderne Shanghai med tillid. Pudong Lufthavn - det er ikke kun den vigtigste luft porten af byen, men også dens perfekte refleksion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.