Kunst og underholdningHasardspil

Hvordan til at satse med bookmakere? Tips og tricks

Med udviklingen af internettet langt størstedelen af BC flyttet deres drift til det globale netværk, hvilket lettede processen af spillet, hvilket gør det mere tilgængeligt for nybegyndere. Mange spillere, især begyndere, er sat i sådan et spørgsmål: "Hvordan til at satse på bookmaker." Tips mange "eksperter", der tilbyder en masse penge for at drage fordel af deres "superstrategiyami" designet primært til intetanende nybegyndere og garanterer ikke succes.

"hemmeligheder" bookmakere

Der er ingen tvivl om, at selv om enhver bookmaker ville have haft deres egne hemmeligheder, det naturligvis ønsker ikke at afsløre deres spillere. Alle hemmelighederne bookmakere er forpligtet til omhyggeligt skjule, ellers de er simpelthen venter på ruin. Hvis hver spiller vidste måder garanteret at slå bookmakerne, så ingen ville være engageret i erhvervslivet inden for renten.

Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at tro forskellige charlataner, der tilbyder en masse penge for at afsløre hemmelighederne af væddemål butikker og gøre en formue på det. Netværket nu skilt utal af alle mulige "professionelle prognosemagere" og "Capper", hvilket kun er interesseret i penge uerfarne spillere.

At stole alle mulige betalt forventes at være helt sikker på, at den person, der angiveligt afsløre "hemmeligheder" sig selv i lang tid har en regelmæssig indtægt fra væddemål. Alle andre muligheder for, hvordan at satse med bookmakere - ren kvaksalveri og svindel.

Secrets of Vellykket priser

I modsætning til de hemmeligheder bookmakere, mange succesfulde spillere, derimod, har tendens til at fortælle alt om hemmeligheder hans succes, og takket være den udbredte udbredelsen af internettet alle kan læse og lære af dem uden besvær.

Selvfølgelig kan spillere hemmeligheder ikke give sikkerhed for, at hver gjorde det vindende bud vil være, som det netop er bevist strategier og systemer, der kun er med til at reducere risikoen og øge sandsynligheden for at vinde, men det garanterer ikke.

Der har været mange BEDRE regelmæssigt vinde stort beløb selv på lang sigt, ved hjælp af deres egne eller andres strategier. Oplysninger fra disse spillere er til rådighed gratis online på specialiserede sites. Ved hjælp af en andens vellykkede erfaringer, kan du lære den korrekte måde at satse med bookmakere og modtage en permanent tilbagevendende indkomst hurtigt.

Effektiv styring af egen bank

Enhver succesfuld sportsvæddemål er fast besluttet på ikke blot og ikke så meget held, men også en række faktorer:

 • Kendskab til sport og holdene.
 • Dybtgående analyse af den kommende begivenhed.
 • Korrekt fordeling af egne finansielle ressourcer.

Der er mange strategier til rådighed på den resterende del af midlerne, der tillader endda på forekomsten af en "sort bånd" Vent på en hvid, lang tid holde sig oven vande.

Det vigtigste - det er korrekt at beregne det beløb kan du trygt bruge i bookmaker er ikke specielt bekymrende i tilfælde af tab. Risiko hele familiens budget er ikke kun dum, men også fyldt med konsekvenser. Erfarne spillere anbefales før at satse med bookmakere, for at bestemme den maksimale ikke er højere end 3-5% af banken, som ikke bør stige, selv efter en række mislykkede forsøg.

Viden og analyse som de vigtigste fordele

I videst muligt rente var en vinder, du har brug for at vide, hvordan og hvad der skal sættes i bookmaker. Efter alt væddemål er ikke passer til enhver form for sport, da det er nødvendigt:

 • En indgående kendskab til spillets regler.
 • Forstå nuancer og finesser.
 • At være i stand til at indsamle og analysere de rigtige oplysninger om en bestemt sportsbegivenhed, som naturligvis tage tid.

Eksperter anbefaler ikke at spilde deres kræfter på for mange sportsgrene, men at koncentrere sig om nogen, hvor spilleren virkelig forstår.

Secrets konsekvent overskud betting selskaber ligger i det faktum, at de enten selv indeholder hele personalet i analytikere, eller erhverve analytiske oplysninger fra andre kontorer. Endvidere er koefficienterne for en bestemt sportsbegivenhed justeres baseret på den mængde der er udstedt på sine indsatser.

Således ejerskabet af det maksimale af oplysninger om den kommende kamp, tilstedeværelsen af den skadede, og de suspenderede spillere, den finansielle tilstand klubber før placere væddemål med bookmakere favorit møde hjælper med at identificere og vinde konkurrencer.

Bud for sjov

Du behøver ikke kun at satse for at se kampen var mere interessant og gambling af følgende grunde:

 • Hvis hastigheden ikke spiller, er det usandsynligt, det vil vise sig at nyde det smukke spil og nyde begivenheden.
 • Det vil ikke være i stand til at upartisk vurdere og analysere kampen.

På grundlag af disse to grunde, kan vi skelne de vigtigste tabu for en vellykket spiller placere væddemål med bookmakere for at vinde - ikke at sætte på en kamp, som er planlagt til visning på tv.

En vigtig faktor, der fører til succes er den kompetence spiller i sporten, som han satser. Det giver ingen mening at sætte for eksempel cricket eller baseball, hvis en spiller ikke er noget i disse typer af ikke forstår. Erfarne spillere rådes til at begynde med koncentrere sig om én, nærmest BEDRE sport, eller overhovedet på nogen liga eller klub. Således kan vi samle et maksimum af oplysninger, som naturligvis vil øge chancerne for succes.

Teams og koefficienter

En af de vigtigste hemmeligheder om, hvordan at sætte væddemål på bookmakere, er at opgive spil på dit yndlingshold. Selv hvis spilleren er godt klar over situationen i din favorit klub og er i stand til at drage de rigtige konklusioner fra de foreliggende oplysninger til det, er det oftest ikke parat til at holde tilbage følelser og sætte den rigtige satsning.

Må ikke jage til høje priser samt et ønske om hurtigt at få den sejr kan føre til det modsatte resultat. Spil på høje - alt for risikabelt.

Rådgivning og analyse

En af de mest almindelige fejl novice spillere, der ønsker at lære at lære at spille med bookmakere, er at følge de råd af angiveligt succesfulde spillere. I praksis er det kun disse mennesker indsamle penge fra nytilkomne, garanterer ikke overdragelse af fast arbejdstid strategi eller 100% af vindende spil.

I virkeligheden, for en vellykket væddemål, en kombination af tre faktorer:

 • statistikker;
 • viden;
 • analyse.

Fra opsyn af analytikere betting selskaber ikke undslippe en enkelt detalje, der kunne have en indvirkning på resultatet af en sportsbegivenhed, fordi for at slå det væddemål, du behøver at vide om kampen ikke mindre end dem.

Årsager til tab

Den mest almindelige årsag til, at en spiller taber banken er indsatser foretaget på følelser til fordel for deres favorit hold. Hver oplevet BEDRE på spørgsmålet: "Hvor bedre at satse med bookmakere" vil reagere, at det er nødvendigt at beskæftige sig med det kolde hoved.

Det er også almindelige årsager, der forhindrer en sober vurdering af situationen, er:

 • Indflydelsen af outsidere i diskussionen af satserne. På kontoret kontoret nødt til at komme alene med henblik på at placere en indsats, snarere end at diskutere det.
 • Tilstedeværelse foretrukne bookmaker. Det kan godt være, at i andre kontorer nøgletal meget højere, men spilleren foretrækker at satse det på sin sædvanlige virksomhed.
 • Tilstedeværelsen af tv. Mange mennesker kan lide at satse netop fordi, at spillet kan ses på TV.

"Mørk hest", og high stakes

I intet tilfælde kan ikke sættes på hold, som spilleren ikke ved noget. Før du lægger indsatser med bookmakere, du har brug for at vide, at næsten hver eneste af dem giver dig mulighed for hurtigt at vælge fra et stort antal arrangementer, blandt hvilke der er også eksotiske sportsgrene mesterskaber og mystisk, og holdet, der novice spillere ikke har hørt noget. Spil på resultatet af disse begivenheder kan kun foretages baseret på held til at kildre nerver, forvente at vinde i denne sag, i hvert fald, dum.

Også, giver det ingen mening at gøre for stor en satsning. Efter en række flere vellykkede bud, mange spillere mister deres hoveder og begynder at unødigt risikere store summer. På dette deres karriere som BEDRE måske ender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.