Kunst og underholdningHasardspil

Interessante job quests. Opgaver til indendørs søgen

Opgaver for quests - en meget interessant og populær underholdning. Spillerne får en række gåder og spor, som de flytter fra en forudindstillet til det næste waypoint i bytte for en behagelig overraskelse.

Spørgsmål om deltagerne, ofte forenet af ét tema, som er dedikeret til jagten. Det vigtigste krav til deres fremstilling - anderledes og usædvanligt. Uanset hvor kompleks de vil være, det afhænger af graden af spænding i spillet. Men mens opfinde tip er også vigtigt ikke at overreagere og ikke gøre dem alt for kompliceret.

Den vigtigste klassifikation

Den mest simple, hvad angår uddannelse opgaver for quests - det er spørgsmål i noterne. De slås for på bladet, hvor deltagerne skal finde eller gøre på hvert trin i konkurrencen. Der er masser af sorter.

  1. Navnet på det næste waypoint skæres i enkelte bogstaver, korrekt foldet, at deltagerne vil lære hvor de skal gå næste.
  2. Brugen af gåder og paradeforestillinger. De kan kombinere billeder, tal, bogstaver tegnsætningstegn, som er i den korrekte fortolkning give fingerpeg om den fremtidige rute for bevægelse.
  3. Puslespil i logiske rækker. For eksempel: "Heat er født i ovnen, og oprindelsen af den kolde?"
  4. Mulighed i den bedste tradition for spion - tips skrevet på papir med hjælp af smeltet voks. At kende svaret, du har brug for at male et blad med farveblyanter.
  5. Anbringelse rundt om stien af markøren. Men det betyder ikke nødvendigvis at være de sædvanlige pile. Du kan bruge farven på en bestemt art eller animalske spor. I denne form, ofte henviste til jagten på børnene. For eksempel, kan du fortælle dem: "Gå i fodsporene på en løve cub, og finde en dejlig syupriz".
  6. Sætningen, som består af en nøgle kan være blandede ord. Spillere bliver nødt til at placere dem i den rigtige rækkefølge. Den eneste måde, de vil vide, hvad de skal gøre næste.
  7. Indstilling stavet bagfra, og det skal læses korrekt.
  8. Tip påføres papiret ved hjælp af citronsaft eller mælk. Sammen med bladet af deltagerne får et lys og en lighter, på grund af varmen fra branden, hvilke ord skal vises og sende spillerne til det næste trin.
  9. Anvender digitale kryptering ord. For eksempel, i stedet for hvert bogstav skrevet sit serienummer i alfabetet. Clue til behovet for at gætte eller at vinde i en af de tidligere etaper.
  10. Som en opgave for en jagt på den plads, kan du bruge objekter i rummet i flere eksemplarer, hvoraf den ene er skjulte instruktioner om yderligere tiltag. Det kan være en bog, en kasse, et natbord og sådan noget.
  11. En anden interessant mulighed - brug prompter registreret i form af spejlende refleksion. Deres fortolkning - ikke en let opgave, men det er meget spændende og interessant.
  12. Puslespil kan krypteres ved hjælp af de billeder, som hver især repræsenterer en del af navnet på den næste følgende afsnit.
  13. Epistler lagde også magneterne på køleskabsdøren.
  14. Noter skjult inde cookies, slik og andre produkter.

At deltagerne med succes har bestået alle faser af konkurrencen og modtog den maksimale mængde af sjov, bør tip være interessant og original. For sejren i hver fase og i hele spillet, du skal forberede præmier.

Fordi job quests er direkte afhængig af den valgte tema af konkurrencen, se på de mest populære muligheder for sin bedrift.

Du kan få tabt selv inden for de fire vægge

For at gøre dette spil, skal du ikke nødvendigvis gå ud. Mål for jagten i rummet ikke mindre spændende end den udvendige. Der er flere varianter af denne type spil.

 1. Flygte fra rummet. Allerede ved meget navnet antyder, hvor denne konkurrence afholdes. Dens essens ligger i det faktum, at deltagerne er låst i hele huset eller et privat rum, og de bruger de tips brug for at finde nøglen til at komme ud af det. Dette er en meget usædvanlig og interessant måde at underholde gæster, der kom, for eksempel ved en fødselsdagsfest.
 2. Mål for den søgen kontor er perfekte til at lave en overraskelse til chefen. Hvis en lille virksomhed, kan hver medarbejder komme op med et puslespil for chefen og nok til at nyde at se den måde, han sender omkring bygningen på jagt efter spor, og hans gave. Kontor - det perfekte sted for det var muligt at skjule en masse spor, løsning af som vil være en uforglemmelig underholdning.
 3. Interessante eksempler på opgaver for søgen i storcenteret. Og hvis han er en stor, er det muligt at organisere en uforglemmelig spil. Ja, i store detail komplekser kan ofte få tabt, bare foretager et køb, og som virkelig er der for at tale om eftersøgningen af spor og løse et puslespil! For eksempel kan du give deltagerne et fotografi af den kjole, og de bliver nødt til at kende prisen. Men først skal du finde en butik, der sælger denne model beklædningsgenstand. Stadig, som en mulighed, skjule et blad med den næste opgave i enhver jakke, som også bliver nødt til at finde det billede. Men i tilfældet med denne opgave bliver nødt til at pre-anmelde butikspersonalet, så ingen ved et uheld ikke sælger denne ting.

Vend hjerner fulde

Hvem sagde, at intellektuelle kan kun sammenlignes med deres viden? De kan ikke være mindre fleksibel og aktive end andre. Hvis der er flere sådanne "bogorme", gøre dem komme ud af deres værelser fyldt med bøger og slappe af i den friske luft blandt dine venner.

Sørge for deres søgen i stil med tv-serier "Hvem vil være millionær?", "De fleste intelligent" og "Hvad? Hvor? Hvornår? "Forbered krypterede meddelelser, tips om kendskab til forskellige fakta historie, geografi, fysik, biologi eller andre videnskab. Pas på, at svaret på hvert spørgsmål er nøglen til din næste destination.

Du kan også arrangere en lignende test for sin anden halvdel på årsdagen for dit forhold, eller en hvilken som helst anden ferie. Kun i dette tilfælde, skal være bundet til de datoer, steder og begivenheder i deres liv sammen spørgsmålene.

Hvis din "offer" elsker serien "The Big Bang Theory", oprette forbindelse til sagen om hans hovedperson Sheldon Cooper. Sammenfiltrede noter skrevet dunkel stavelse i stil med en excentrisk fysiker, temmelig juble enhver kender af intellektuel humor og gøre det til en god smadre hovedet på den fingerpeg.

For de små

Børn opgaver for spil-quest kan være ikke mindre spændende og interessant end voksne. At organisere en sådan konkurrence for dit barn og hans venner, bruge dine foretrukne tegneseriefigurer eller computerspil. Spørgsmål skriver på et blad med billedet af en helt. Du kan bruge billederne fra den samme tegneserie, organisere hele søgen i sin stil og fra flere.

En glimrende kilde til inspiration kan tjene som et computerspil "Klondike". Quests og opgaver, der udformes på grundlag af det, er at finde forskellige artefakter relateret til temaet for det vilde vesten. For mere realisme, kan børn bære cowboy hatte eller helt klæde dem i den bedste tradition for westerns.

Deltagerne kan gå på en skattejagt søgen, følge instruktionerne på kortet. Derfra du billede den ved siden af huset et par gader ved at udfylde i stil med "Klondike" af spillet. Quests og opgaver af denne type tyder skattejagt, åbner caches, brug af venner, og så videre. D. Denne eventyr vil bringe børnene en masse glæde og behagelige gaver. Enhver ferie med spillet vil være en uforglemmelig begivenhed i livet for ethvert barn.

"Klondike", quests og opgaver, som er sjove og varieret, er ikke den eneste version af et spændende spil. Også stor sjov for børn vil bevæge quiz i stil med filmen "Pirates of the Caribbean." I det sidste trin af deres rejse vil vente på en person, sammen Jack Sparrow, der vil præsentere vinderen af skatten.

Hiding ud svar

Du kan tænke på de mest forskelligartede og spændende opgaver for jagten. For eksempel bruge din gamle kuffert med en kombination lås. Skjul den i den store præmie. Et kodenummer, der vil hjælpe ham til at åbne, så lad deltagerne samles i en digital tilstand i hele spillet.

For at komme op med opgaver for quests i lejligheden, skal du bruge et spil kort. Skrab på hendes ende af vejledningen til det næste trin og grundigt blande det. For at tolke beskeden, vil spillerne nødt til at fastsætte deres kort i den rigtige rækkefølge. Gør dem et tip, der er at sige noget fra kategorien "hjerter, klør, spar og diamanter afsløre for dig hemmelighederne i fremtiden." Således vil du give spillerne forstår, at de er nødt til at kigge efter kortet, samt den rækkefølge, som de har brug for at blive placeret.

Præsenterer originale gaver

At præsentere usædvanlig fødselsdagsgave, også kan bruges søgen. fødselsdag job kan være meget forskellige. For eksempel kan du arrangere hele turen gennem byen på jagt efter en gave. Endepunktet er et omklædningsrum med en flok kasser, hvoraf den ene vil blive skjult og skattede souvenir, men at finde det bliver nødt til at åbne dem alle.

Det er også muligt at arrangere et fascinerende eventyr i byen, som vil angive fødselsdag i et sted, hvor den venter på hilsen surprise party. Begynd rejsen kan være som følger. Efterlad natten over i et rum med din ven et stykke kage med en note, der indeholder ca. følgende tekst: "Nå, det er din fødselsdag er kommet. I dag, vil det være for dig, men for at få kogte faciliteter, bliver du nødt til at arbejde hårdt. Efter alt, intet i dette liv ikke få noget. Og selv din ferie - er ingen undtagelse. Til at begynde, få klædt komfortabelt, spise kage, energi fra kaffepause. Næste trin - vil snart finde ud af ".

Hvis du vil give en fødselsdag er noget af tøj eller smykker, kan du lade den kaffe på kanden med følgende besked: "Jeg håber du kunne lide den kage og du er endelig helt vågen. Hvis ja - godt gået! Nu tager med ham noget stilfuldt og går på jagt efter sin lykke. " Selv hvis nogle ting ikke overraskende, kan du blot gemme sig i skabet notat med yderligere instruktioner.

Hvis du vil have en usædvanlig måde at præsentere en fødselsdag celle, selv på hvert trin af spillet deltager modtager et ciffer. Blandt dem vil være det telefonnummer ringer til som i sidste fødselsdag dreng finder sin gave.

Vi kæmper med de lumske figurer

Interessante opgaver for søgen du kan tænke på at bruge tallene på forskellige måder. Det kan være både de mest basale opgaver udledningen tælle antallet af trin i huset, og vanskelige gåder. Du kan kryptere koden i et blad eller en bog. Deltagerne skal være først til at gætte navnet på den ønskede publikation, og derefter angive antallet af sider, linjer og ord for at finde nøglen til det næste trin.

Opgaver for quests så ofte gjort for at løse det telefonnummer, som en e-mail er kommet nøglen til det næste trin. At gætte skattede numre, du har brug for så hurtigt som muligt at finde online-information om vækst, alder stjerner eller datoerne for berømte og ikke så arrangementer. Sådan et puslespil kan være som følger.

anskuelsesundervisning

"Er du endelig er der? Jeg kan ikke tro, at endnu nået! Jeg er sikker på, at flere ikke vil passere, fordi det er det job, du kan naturligvis ikke gøre. Det faktum, at den nødvendige kode blev sendt til én person, hvis navn jeg ikke vil sige. Du kan kun kontakte ham telefonisk, men du vil også ikke få hans nummer. Vil du eller ej, og du er nødt til at gætte det. Så det første ciffer - Arnolda Shvartseneggera vægt i gram, du har brug for en anden ciffer. Næste - den fjerde antal fødselsåret Leonardo Di Kaprio. Så - "The Wolf of Wall Street" den anden vækst tal på sin partner på Fødselsmåned Renee Zellweger. Så - den anden halvdel af foden størrelse Penelope Cruz. Det sidste tal - antal, da pigen blev født Jason Stethema. Så hjælpe dig en stor kender af Google stjerner! "

Eksempler på opgaver for søgen af denne type kan krypteres som hjertet begærer, og bruge ethvert sprog, der kun ville komme til dit sind. Da udførelsen af denne opgave sker ved at bruge en søgemaskine på internettet, kan du stille spørgsmål af enhver kompleksitet. Herunder ikke tilladt at nævne de stjerner, i de biografier, som din ven, spilleren ikke er for stærk. Men at han selv var endnu mere interessant at lede efter svar, kan du lægge planer om sine idoler.

Hollywood til undsætning!

Mål for jagten på kontoret og på gaden kan organiseres i stil med alle film og tv-serier en gruppe af mennesker, som spillet spilles. puslespil af muligheder, du kan tænke på utallige.

For eksempel er det meget interessant, kan du bruge temaet "Men in Black", begyndte konkurrenterne med en note: "Vi byder dig, Earthling! Vi, Agent K og agent J, har brug for din hjælp. Vi har indspillet kommer fra rummet signal, men har endnu ikke installeret planeten, hvorfra den sendes. Det kan være at advare folk om en fremmed invasion på jorden, fordi vi skal handle meget hurtigt. Brevet kodet. Over hans afkodning lider de bedste af vores agenter, men de kan ikke klare sig uden dig. Vi har en særskilt del af meddelelsen, men uden hjælp kan vi ikke genskabe alt indhold. begynder straks at søge i hele teksten! Du vil være agent M og få alle de nødvendige data fra agenten B. Glem ikke, at planetens skæbne er i dine hænder! Så længe! "

havet

Interessant jagt efter monstre kan arrangeres under jagten i stil med serien "Supernatural". ideel for elskere af kongelig intriger - for "Game of Thrones" konkurrence. Og for fans af "The Walking Dead" vil være en uforglemmelig overraskelse møde med en zombie apokalypse i gaderne.

"Ringenes Herre", "Harry Potter", "Transformers", "Fast and the Furious", "Batman" ... Listen er uendelig, som enhver populære film - bare en guldgrube af fakta, som kan bruges, mens du skriver gåder. Det samme kan siges om online underholdning. For eksempel, for dette store spil "Klondike", quests og opgaver, hvoraf vil gøre en ferie uforglemmelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.