FinanserBanker

Hvordan til at trække penge fra en låst Sberbank Card: Måder

Hvem ville have troet, at et almindeligt stykke plastik, så vil appellere til alle indbyggere på planeten? Indtil for nylig de kun kunne bruge penge, og i dag er de tilgængelige fjerntliggende betalingsmuligheder, shoppe online og mere. Alligevel er det så praktisk - i stedet for mange små mønter og sedler bugnende pung til at tage med en tynd plast bank. Men på trods af alt den tilsyneladende bekvemmelighed dette værktøj og kan nogle gange fejle. For eksempel kan årsagen til ubehaget være en uventet blokering fra banken. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Hvordan til at trække penge fra en låst Sberbank kort?

Version med kort genudgivelse

Grunden til at blokere kortet kan ligge i banale ende af dens gyldighedsperiode. Derfor vil den eneste løsning på denne situation være en appel til banken med den yderligere re-issue plast.

For at gøre dette, er du nødt til at tage dit pas, et kort og sammen med dem for at gå til den nærmeste filial af Sberbank. Der bliver nødt til at skrive en ansøgning om et nyt kort med en henvisning til en eksisterende, men midlertidigt indefrosne konti. Efter udgivelsen af det nye kort vil kun have at aktivere den ved hjælp af ATM og få de penge, der tidligere havde været utilgængelig for dig. Så hvis Sberbank har spærret kortet, kan du hæve pengene efter genudgivelsen af en pengeautomat.

Mulighed for at få kontanter i hånden

Svaret på spørgsmålet om, hvordan de skal agere i tilfælde af at blokere den konto, vil afhænge af hvert enkelt tilfælde og årsagerne til betalingsstandsningen. For eksempel, fryse din bankkonto kan for latterlige ulykke. Kendt en situation, hvor efter afskedigelsen af en medarbejder kortet er spærret, men pengene blev overført til kontoen. Som et resultat af den blokerede kreditkort Sparekasse hæve penge tillod ikke at bruge ATM.

I sådanne tilfælde, indehavere af plast er nødvendig for at komme til bankfilial og efter at have skrevet erklæringen, og i forbindelse med alle formaliteter, modtage kontanter fra kassereren. Et lignende scenarie opstår og udstedelsen af penge tabet af kortet. Nøjagtig det samme er svaret på spørgsmålet: "Hvordan til at trække penge fra en låst Sberbank kort (udløbet) med noget ønske om at valsning en ny?". Men i dette tilfælde bliver du nødt til at skrive en ansøgning om at lukke kontoen. Og den kontante betaling, på grundlag af de formaliteter og regler for hvert enkelt kreditinstitut kan blive forsinket (op til 45 dage).

Hvordan til at trække penge fra en låst Sberbank kort, hvis den forkerte PIN-kode?

Nogle gange sker det, at når du forsøger at hæve penge fra en pengeautomat du ved et uheld har skrevet en forkert kombination. Og i nogle banker det antages kun ét forsøg på at indtaste den korrekte PIN-kode. I de fleste finansielle institutioner, der er omhandlet op til tre forsøg. Når alle tilgængelige forsøg brugt, men er stadig ikke blevet indtastet PIN-koden korrekt udløst automatisk beskyttelse kortet, og bliver blokeret. Dette gøres i tilfælde, hvis dit kreditkort pludselig greb angriberne. Hvordan til at trække penge fra en låst Sberbank kort i denne situation?

Den eneste rigtige løsning ville være at kalde hotlinen af banken. Der vil du være i stand til at beskrive situationen, besvare de test spørgsmål for at identificere sig selv og spørge om oplåsning kort. Men det fungerer kun, hvis du stadig huske din kode.

Typisk oplåsningen proces sker inden 20-45 minutter (afhængig af behandling hastighed, graden af kontrol og bank politik). Du er sikker på at underrette adgang åbning ved hjælp af et opkald til en mobil eller sendes via SMS. Og så vil kun behøver at indtaste den korrekte kode og hæve kontanter. Men hvordan man kan hæve penge fra en låst Sberbank kort i en anden region? Dette vil fortælle senere.

Hvordan til kontanter penge, mens der i en anden region?

Det sker, at kortet lås finder sin ejer som en overraskelse. For eksempel, hvis han gik langt ud over dens område. Hvad vi kan gøre i denne sag? Hvordan til at trække penge fra en låst Sberbank kort uden pas? Det ville være godt i dette tilfælde henvises til den personlige konto netbank eller mobile banking. I dette tilfælde kan du overføre penge fra en låst kort til en anden konto åbnet af dig eller familiemedlemmer. Og så kan de nemt hæve.

Hvis du har mistet dit kort, mens der i den anden region, proceduren indkassere et par drags. Især for de penge du bliver nødt til at vende tilbage til byen og med et pas til at komme til kontoret, hvor kortet er blevet åbnet. Desuden vil pengene være i stand til at udbetale først efter genudgivelsen af den tidligere kreditkort.

Hvis dit betalingskort er blokeret, så dens genudgivelse er nok til at komme til en hvilken som helst gren af sparekassen i den region, hvor du er med dit pas. Vil kun nødt til at skrive en ansøgning og vente på den dag, hvor adskillelsen fra din region vil sende kortet til den by, hvor du i øjeblikket er. Her er hvordan at hæve penge fra en låst Sberbank kort efter afvikling af alle detaljerne.

Advarsel! I tilfælde af at blokere kortet bankansatte kan få adgang til din konto. Det betyder, at det vil være muligt at hæve penge ved enhver gren af sparekassen i passet, og selv uden en bank plast.

Når kortet er spærret på initiativ af banken?

Sommetider kortet kan blokeres ved initiativ af den finansielle institution. Dette sker i følgende tilfælde:

  • når kunden gik i udlandet og har ikke afgivet en meddelelse til banken;
  • Når kortholderen forsøgte at trække et beløb langt større end den fastsatte grænse;
  • når man forsøger at udføre en operation på et tvivlsomt beløb;
  • på grund af restancer.

Hvilke problemer kan opstå, når du hæver penge?

Nogle gange, med udstedelse af penge fra en låst kort kan være problemer. Dette skyldes ikke kun uharmoniserede handlinger repræsentanter for banken, men også med deres lave bevidsthed i dem, eller andre spørgsmål. For eksempel er der tilfælde, hvor kunden ikke var i stand til at hæve kontanter fra en beskadiget kort, åben i en anden region. I dette tilfælde var problemet, at kortene "Momentum" i øjeblikket ikke er genudgivet. I en sådan situation repræsentanter for banken, som regel, rådes til at vende tilbage til byen, hvor kontoen og kontakte et kontor blev åbnet.

Det eliminerer problemet med Sberbank?

Men sparekassen i reglerne for disse klienter kan serveres, i alle grene af kreditinstituttet uden kort, men i passet. Af denne grund, repræsentanter for Sberbank overvåge sådanne situationer og reagere hurtigt. Som et resultat, disse kunder får deres penge, men med en lille forsinkelse. Ifølge de bankansatte selv, for at undgå sådanne ubehagelige øjeblikke repræsentanter for organisationer ofte arrangere forskellige kurser, seminarer, og bidrage effektivt til faglig udvikling og uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.