FinanserBanker

"Metrobank": medarbejder- og kundeanmeldelser

Desværre er den indenlandske banksystem konstrueret således, at succesfulde institutioner, der fører rentabel aktivitet i en længere periode, pludselig kan stoppe med at arbejde. Årsagen er enkel - banken tilbagekalder licensen til at udføre sine operationer. Som et resultat, lider almindelige indskydere i banken - de, der holdt deres penge i det. Og hvad sker der med de penge, som banken drives, har svært ved.

En af disse - "Metrobank". Anmeldelser og officielle data viser, at institutionen har mistet licensen i 2015. Forud for etableringen af mange år førte en vellykket job som stapovitsya klart efter at have set statistik (resultatopgørelse for specifikke år). Lær mere om, hvad der udgør en "Metrobank", anmeldelser af indskydere, hvis penge er "fast", samt andre oplysninger om dette emne, kan du læse denne artikel.

Generel information om banken

Vi skal starte med det faktum, at den institution, begyndte sit arbejde så langt tilbage som 1993 under navnet "Colour-Bank". Samtidig administration af banken var virksomheden i stand til at opnå status som Visa medlem af foreningen, til at udføre transaktioner med kunders konti. Efter at opbygningen af aktive aktiver og satsen for udvikling.

For eksempel i 2005 aktiekapitalen blev øget til 150 millioner rubler. "Metrobank" snart (dette bekræftes af anmeldelser af ansatte) fik licens til handel med værdipapirer på børsen. Parallelt hermed blev strukturen gennemført for at tiltrække nye kunder, aktivt gik infusion i den nationale indskydergaranti-system i Den Russiske Føderation.

I de følgende år, bankens historie, kan du se, hvordan du opretter nye produkter, vokse indtægter, øge den finansielle vægt. En juni 1, 2015 regulatoren på bankmarkedet, blev det besluttet at tilbagekalde tilladelsen, hvor han arbejdede, "Metrobank". Anmeldelser viser, at det skete, når institutionen ophørte med at betale folk deres penge. Lær mere om hvorfor dette er sket, så læs videre.

Programmer og bankprodukter

Det interessante er, at institutionen har arbejdet med en række rentable produkter, for hvilke der var en efterspørgsel fra kunderne. Især foruden klassisk udlån og accepterer indlån, vedligeholdelse af konti og transaktioner, "Metrobank" (feedback fra bekræftelse personale) bragt første forbrugerkreditmarkedet online butikker. Mere præcist her kommer vi op til at give lån til folk, der ønsker at foretage et køb i online butikker. Det skete i 2005, der ville have været utænkeligt, i betragtning af den utilstrækkelige grad af udvikling af informationsteknologi.

Banken implementeret og andre lignende innovationer i sektoren. For eksempel blev den handling udført i 2008, hvorefter de 2 uger annulleret alle sanktioner på lån underlagt fuld tilbagebetaling af forfaldne låntager. Hertil kommer, at i samme år var det åbne multi-valuta indskud, som også har på listen over tjenester er slet ikke alle institutioner. Dette viser niveauet for udvikling af banken, de avancerede bank teknologier, der blev brugt i hans arbejde.

ratings

Selvfølgelig på grund af den gradvise vækst af bankens aktiver og øge sin popularitet blandt kunderne, "Metrobank", som vi vil offentliggøre svarene i fremtiden, er gentagne gange blevet observeret i forskellige placeringer. For eksempel, i 2009 agenturet "Expert RA" har tildelt banken status som "acceptabel kreditværdighed" (som svarer til bedømmelse af B ++). Allerede i 2012, den autoritative "den Banki.ru" Internet portal tilegnet til agenturet 245-th plads i rækkefølgen af banker i form af kapital volumen. "RBC" udført "Metrobank" stabilitet til den anden gruppe, som består af mellemstore banker.

Det vil sige, det kan siges, at institutionen ikke var på første position på listen, men han havde en hel del af kunderne, og dermed sikre en stabil vækst i bankens positioner i mange år. I 2014 besluttede aktionærerne at overføre banken fra status for lukkede aktieselskab i form af en "aktieselskab".

positionering marked

Det overordnede koncept for institutionen var som følger: banken blev præsenteret som universelle. Hvad tiltrak "Metrobank"? Kundernes anmeldelser er ens: banken overraskede bred vifte af tjenester: udlån, indlån, værdipapirer ledelse, forhandler aktivitet.

bankkunder være behageligt at foretage overførsler i netværk af betalingssystemer Visa, MasterCard Worldwide. Desuden banken var forbundet til betalinger "Rapid", gjorde det muligt at gennemføre transaktioner med American Express checks og Western Union.

rentabilitet

At det gav "Metrobank" selskab? Feedback fra personalet viser, at banken havde ingen problemer med fortjeneste. Hvis du mener det officielle oplysninger i form af år-over-udsagn, kan vi sige, at faldet i mængden af aktiver fandt sted i 2009 alene. Alt andet, at banken viste en stabil indkomst: fra 807 millioner rubler i 2006, dens aktiver voksede til $ 13 milliarder i 2014.

Hvad er mest interessant, kan vækstraterne iagttages på mange kriterier: ikke kun på den samlede størrelse af bankens aktiver, men også på sådanne underkategorier som indkomst fra personer, indlån, overført resultat - mærkes overalt vinder. Dette beviser, at udviklingen af banken er ensartet.

licens gennemgang

Men trods alt, den "Metrobank" licens tilbagekaldt. Det skete, som allerede nævnt ovenfor, i 2015. Initiativtager tilbagekaldelsen blev Bank of Rusland, der henvises til manglende overholdelse af en bank af sine forpligtelser over for kreditorerne, manglende overholdelse af love om aktiviteter truer interesser indskydere og låntagere. Også i de oplysninger, der blev offentliggjort den regulator af sitet, blev det bemærket, at alle disse tiltag var resultatet af modvilje mod bankens ledelse for at forbedre situationen i deres institution, på grund af manglende af reservefonde i tilfælde af manglende tilbagebetaling af lån på grund af manglende evne til at udføre ordineret af rettens afgørelse om betaling af depositarer kompensation.

brugeranmeldelser

Men alt dette er sandt. Hvis vi finder en finansiel institution med navnet "Metrobank 'anmeldelser på udlån og indlån, vil udvikle følgende billede. I de sidste måneder af institutionen på lån er holdt op med at udstede marked. Mange brugere simpelthen få afvist, når formelt situationen i banken forblev stabil. Derefter kom "første opkald" - forsinkelsen af betalinger. Alle anmeldelser ser meget ens, selv om der er skrevet af forskellige mennesker. Situationen er som følger: en person kommer til kassereren, beder ham om at vende tilbage hans penge, kassereren reagerer, dette er ikke muligt, kommer igen. Selvfølgelig, efter der begyndte en reel panik blandt indskyderne steder på internettet: folk ikke ved, hvor de skal gå og hvem der skal, for at inddrive deres penge.

Feedback fra personale

Hvad var situationen på den anden side af hegnet? Hvad skete der med de mennesker, der arbejdede på "Metrobank"? Siden etableringen licens tilbagekaldt, de fleste af dem uden arbejde. Dette er normalt: efter lukningen af virksomheden efterfulgt af reduktion. De rørt og bankens personale. Lønninger til dem i øvrigt også er tilbageholdt.

Hvad har vi? Indlysende er to kendsgerninger: første - i flere år har banken vist gode resultater og generere overskud. Anden - i år kaldet ikke-professionelle handlinger ledelsen og på aktiviteten licens taget væk. Spørgsmålet er: hvorfor banken er lukket med succes, og hvad der sker med de penge, der var i hans konti? Svar det, tilsyneladende, ingen kan ...

I mellemtiden er folk venter på deres erstatning. Når de er, og om der overhovedet - vil tiden vise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.