SundhedSyn

Dioptri, hvad er det? Hvad er dens indvirkning på visionen?

Den digitale æra, der trygt går planeten, førte til, at menneskeheden har at arbejde med objekter i nærheden af dem. Computer, digitizer, eller endda præcis værktøj tvinger vores øjne til at fungere udelukkende i en tilstand, at det ikke blev leveret af natur, og de kan have behov korrektion. Normalt er det gjort med hjælp af kontaktlinser eller briller med en vis enhed af sin optiske magt. Det kaldes "dioptri". Denne værdi foranstaltninger, ikke svært at finde. Evnen til at fokusere lysstrålerne i et enkelt punkt, den fjerntliggende enhed afstand efter de krydser konveks linse.

Den naturlige øje linse

Sådan naturlige linse i det menneskelige øje linse og den anden er gennemskinnelig medium, det er i stand til at ændre dens dimensioner og i afhængighed af intensiteten af dens optiske effekt er fra 57-59 til 70-70,5 m -1 (betegnet diopter). Hvad betyder det i praksis? Den naturlige øje linse udfører fokusere bjælker i en afstand fra 1/57 til 1 / 70,5 m ved at ændre linsens krumning og størrelse, det gør konstruktionen af billedet på nethinden. Hvis øjeæblet størrelse forstørres eller formindskes i længderetningen, dette fører til en forkert skærm. I det første tilfælde, kaldet nærsynethed, på grund af den øgede afstand fokusering sker tidligere end nødvendigt. I den anden alt er diametralt modsatte: hyperopic øje er tilstrækkelig plads til billeddannelse, og det er dannet har en projektionsskærm for øjet - nethinden.

Udvælgelse af midler til synskorrektion

I dette tilfælde ville en fornuftig løsning være at appellere til en øjenlæge, der kan se fundus og vælge den ønskede tilbehør, der passer til dit syn, er dioptri tabel anvendes til diagnostiske specialister. Det viser forholdet mellem ændringer i øjet og refraktive power point. Til dette formål linsen med de ønskede værdier, spredning eller fokuserer, og på Sivtseva tabel bestemmes af den nødvendige positive eller negative linsestyrke (dioptri bestemmer dens foranstaltning). Det giver patienten? Han kan nu præcist spore værdien af sin "plus" eller "minus", og altid få råd og de nødvendige tilpasninger. Men brugen af kontaktlinser eller briller ikke kun bidrager til at forbedre øjets evne til at fokusere (f.eks -1 diopter). Hvad der er vigtigt, ingen tvivl. Du kan også bruge farvede kontaktlinser til at ændre udseendet eller briller med konventionelle briller og dyre ramme til at se ældre ud. Men du behøver ikke vælge deres egen optik selv som tilbehør, fordi der er mange parametre, såsom krumningsradius af linsen, transmitteret lys flux af UV-beskyttelse og andre forhold, måling hvoraf kun udføres af specialister. Efter en undersøgelse ejer vil være i stand til sikkert og komfortabelt bære briller eller kontaktlinser.

Sunde øjne fejlfrit

Efter en undersøgelse ejer vil være i stand til sikkert og komfortabelt bære briller eller kontaktlinser. Ved små afvigelser fra normen på ± 1 dioptri optik kan ikke kræves. Men hvis værdien er større, så er det bedre at reducere kraften i linsen på 0,5-1 m -1, i hvilket tilfælde øjet vil ikke være alt for træt eller nedbrydes af lediggang. Efter at opretholde vagt af dine venner i tone - garanti for sundhed af helheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.