Nyheder og SamfundPolitik

Norman-format - hvad er det? Hvad betyder det møde i "Norman" format?

Ikke alle mennesker er dybt bevandret i snørklede af politik. Men på det minimum, der er nødvendigt for alle. I Ukraine er der en reel krig. Det en eller anden måde påvirker alle beboere i det tidligere Sovjetunionen. Diplomater forsøger at løse konflikten på forskellige måder. Hvis du dykke ned i, skal du sørge for at løbe ind i udtrykket "Norman" format. Denne sætning betyder kun én af de måder at påvirke politisk modstridende side. Hvordan er det anderledes end de andre, hvad er dens egenskaber? Lad os undersøge.

Recall konflikten

I slutningen af 2013, når den brød ud i Ukraine politisk krise. Nogle eksperter siger, at det er i princippet ikke færdig, der varer mere end et årti, blinkende, så var stille for en tid. Landet er beliggende i hjertet af Europa, er det en transit for varer og energi. Det er i vigtigheden af at opretholde det i relativ ro, der arbejder på hvad "Norman" format. Det er meget vigtigt for økonomien i de omkringliggende stater. Faktisk, Europa og Rusland er tilstrækkeligt tæt bundet til hinanden. handelssamarbejde støt udviklet før optrapning af krisen. Det siges, at han selv ukrainske konflikt er opstået i den forbindelse klart synlige fremskridt i retning af en alvorlig økonomisk indbyrdes afhængighed. I Ukraine, der var en ændring af magt. Ikke alle dens borgere aftalt med form og indhold af den nye ledelse. Krim hastigt ændrede staten indsendelse, men i Donetsk og Luhansk regioner var der en aktiv separatistisk bevægelse. Kiev reagerede på det antiterror-operationer. Han blinkede rigtig krig. "Norman" format - dette er en forhandlingsproces, hvor lande forsøger at slukke den væbnede konflikt, beslutningen om at overføre ham til den "fredelige spor." bemærkes Indsatsen, er ikke altid effektive. Men kompleksiteten af problemet er stor.

Hvad er "Norman" format

Lad os nu se, hvem der findes. For "Norman" format forhandlinger - er ikke den eneste form for diplomatiske bestræbelser på at løse konflikten. Af den måde, kom han næsten ved et uheld. Selvom dette ikke er tilfældet i diplomati. Men for tilskueren forekomsten af sådanne møder format så heldigt sammentræf. I juni (seks numre) i 2014 var fejringen af de allieredes landgang på strandene i Normandiet. Det var der, at Vladimir Putin mødtes første gang med den nye præsident i Ukraine Petro Poroshenko. Efter en kort snak blev organiseret af lederne af Frankrig og Tyskland. Fra det øjeblik er jeg født "Norman" format. Det taler om afvikling af ukrainske konflikt, som er involveret fire interesserede parter. Fra EU til delegeres repræsentanter for Frankrig og Tyskland. Samt Ukraine og Rusland til at sende deres udenrigsministre. Som regel "Norman" format - et udenrigsministermøde. Topledelse i denne konfiguration, meddeles et par gange.

I modsætning til "Genève" format

Det skal erindres, at den første ukrainske situationen razrulit forsøgte en lidt anden sammensætning. Yderligere 17 april 2014 blev sagen drøftet af repræsentanter for de samme parter, men med deltagelse af USA. Dette format blev udnævnt til "Genève". Dens grundlæggende forskel - deltog i forhandlingerne om diplomater i udlandet. De naturligvis lægge pres på europæerne til at realisere deres egne mål. I dette tilfælde, er ikke specielt taget i betragtning problemer og forhåbninger i EU.

Russiske forhandlere er så anses for uegnet konfiguration. Krigen brød ud på vores kontinent. Derfor bør det forhindre disse stater direkte berørt. Jo mere, at amerikanske holdning synes tvetydig. Det vil sige, er de ofte skylden for udbruddet af fjendtlighederne, opmærksomme på de historiske begivenheder i halvfjerds år siden. Dette refererer til begyndelsen af Anden Verdenskrig. Der er heller ikke uden Stater. Og det er det, staten har modtaget udbytte fra de millioner af døde.

Essensen af "Norman" format

Efter at have behandlet deltagerne nødt til at forstå den politiske betydning er, at af sammensætningen. Det faktum, at den "Norman" format optrådte ikke ved et uheld. Dette er et forsøg (endnu ikke klart, succes eller ej) i EU fra den amerikanske "at løsne." Det er ingen hemmelighed, at EU 's lederskab er ikke alene om at træffe beslutninger. Og man kunne se på situationen gennem fingrene, indtil sagen kom før krigen. Fra synspunkt i Den Russiske Føderation, staterne har nu brug for en "rod". Deres opgave er, at for at slippe af med det uden alvorlige problemer verdensomspændende er ikke mulig. Som eksperter siger, den amerikanske plan er ikke ny. Amerika bidrager til en varm konflikt, selv forbliver på sidelinjen. Som i det sidste århundrede, vil USA hjælpe de våben og andre nødvendige varer til de stridende parter, og dermed løse deres egne problemer. En sådan forenklet deres plan.

Men "ingen tåber"

"Norman" format af mødet opstod som en modvægt til den aggressive, selv til en vis grad nedrige planer oversøisk hegemon. Uanset hvor afhængige EU fra USA, og ønsker at leve længere. Intet land har intet ønske om at blive et offer. Så prøv at angive det eurasiske plads til at vise selvstændighed. Det vil sige, at løse problemer sammen, uden direkte amerikanske engagement. Efter alt, for at dø i en varm krig har deres indbyggere, hvis ikke aktiv til at træffe beskyttelsesforanstaltninger handlinger. Og nå ud til Angela Merkel, russiske præsident forsøgte i lang tid. Mange gange i sine taler, han kom ind på emnet forholdet mellem stater på kontinentet, med henblik på at frigøre det transatlantiske partnerskab uden "hyrde". Møde på "Norman" format ser EU-reaktion på den geopolitiske træktvang, manifesteret i den ukrainske konflikt. Allerede i 2013, efter at være flygtet fra landet Janukovitj, blev det klart, at der er behov for at forsvare deres interesser for alle parter. Situationen er yderst kompliceret. Og færdiggørelsen af eksacerbationer er endnu ikke i sigte.

Minsk møde

Fuldt bevidst, der betyder "Norman" format, er det vanskeligt, hvis ikke overveje andre former for politiske kontakter. Efter alt, beskrives den politiske konfiguration omfatter ikke en af de vigtigste deltagere i konfrontation. Nemlig, betyder det ikke inddrage repræsentanter for de selvudråbte republikker i det. Men hvordan kan du stoppe ilden, hvis ikke at tage hensyn til udtalelsen fra den direkte deltager for kollisioner? Det er klart, at denne situation ikke er tilfreds med Rusland, som "allierede" forsøger at eksponere aggressoren. Eller i det mindste en part af væbnet konflikt. Ved udgangen af juli 2014 holdt det første møde i Minsk-format. Ved navnet på hovedstaden i Hviderusland, hvor begivenheden fandt sted. På EU-siden er det med deltagelse af repræsentanter for OSCE. I Minsk kommer diplomater fra Rusland og den tidligere præsident i Ukraine Leonid Kuchma. Ved de er involveret i den selvudråbte republik forhandlinger.

nuancer formater

Der bør være mere distraheret og tale om snørklede af politik. Den fælles mand er det klart, at "tolerere", er det nødvendigt for dem, der skyder, eller rettere, deres lederskab. Men tingene er ikke så i geopolitik. interesser "store spillere" der tages hensyn til her. Om de mennesker en eller anden måde overset. Medierne fortæller os om begivenheder, forsømme det faktum, at formaterne er meget forskellige fra hinanden. "Norman" ser ganske officielt. Forhandlingerne det gennemført på det niveau af stats- eller deres udenrigsministerier. Eventuelt Minsk. Der findes personen ikke er helt officielt. I hvert fald ikke alle af dem er internationalt anerkendt. Hvis OSCE eller ambassadør i Rusland i Ukraine har der skal overvejes, så ser mod Kutjma skråt. Og repræsentanter for de republikker generelt ikke taget i betragtning. De kan forhandle så meget som nødvendigt, men for at opfylde sine forpligtelser lignende er ikke påkrævet. Og ingen kan gøre. Diplomati genkender ikke LNR og DNR derfor ingen i verden vil ikke beskytte dem i FN, for eksempel.

Kombination af formater

Den Russiske Føderation ikke affinde sig med denne situation. Det var nødvendigt, da de diplomater siger, legalisere republikken. Det vil skabe en situation, hvor det internationale samfund skulle erkende deres eksistens, selv om det ikke formelt, men i det væsentlige. Målet var at se i republikker side af konflikten, derfor forhandlinger. For at gøre dette, ved den måde, det var yderst vanskeligt. EU og USA har modstået. Der var en plan om at "flytte" samtalerne i Astana. Men han var ikke bestemt til at blive realiseret. Det var nødvendigt at organisere mødet i "Normandiet format" i Minsk. Således har begge formater forenet i et stykke tid. Men kernen var, at der var til stede repræsentanter for republikker. Derfor måtte de være, omend med forbehold, at genkende. Det siges, at Merkel og Hollande mødtes med dem. Af den måde, jeg sad mere end seksten timer. Det blev dog gjort! Efter mødet, beskrev Minsk-format (med deltagelse af republikken) blev anerkendt i hele verden.

Hvad bliver det næste?

Dette spørgsmål er rejst af alle tænkende mennesker, hvis ikke verden, det eurasiske kontinent, præcis. På hvorvidt verden vil komme på ukrainsk jord, bogstaveligt det påvirker livet for alle, og her er hvorfor. "Norman" format skal bidrage til at skabe betingelser for fremkomsten af en ny verdensorden. Det er da ikke alle ser. Men eksperter siger rent ud, at den politiske struktur ændrer sig lige for øjnene. Dag-til-dag udfoldelse af situationen, gør det muligt at tage endnu et lille skridt i retning af en multipolær verden. Og det er umuligt, så længe hegemon ikke vil støde på modstand fra sine nærmeste allierede. Andre lande har lange show "blind" utilfredshed. Men USA har altid været en søjle i EU. At det er nødvendigt at "genopbygge" i første omgang. Her den geopolitiske betydning af "Norman" format.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.