Nyheder og SamfundPolitik

Statsdumaen stedfortræder Gerasimenko Nikolay Fodorovich: biografi, aktiviteter og interessante fakta

Gerasimenko Nikolay Fodorovich, stedfortræder for Statsdumaen, der har titel af Hædret Doctor of Den Russiske Føderation, prisbelønnede: Order of Honor og gyldne tegn "Property of Sibirien." Han er en anerkendt autoritet inden for sundhed.

biografiske oplysninger

Gerasimenko Nikolay Fedorovich, hvis biografi er tæt forbundet med Sibirien, blev født den 1. december 1950 Altai-regionen (landsbyen Øvre Suetka).

Efter sin eksamen fra high school der, han indskrevet i medicinsk skole i Altai medicinske fakultet. Siden 1973 fik han et job i bebudelsen kirurg centrale hospital. Der rejste han til posten som chef for afdelingen og hovedet læge.

Siden 1980 og frem til 1985, sin arbejdsplads var: sanitære luftfart, hvor han var chef for afdelingen, og Altai Regional Klinisk Hospital, hvor han fungerede som souschef læge på kirurgi.

I 1990 tog Gerasimenko Nikolay Fodorovich over som leder af Sundhedsudvalget i Altai Territory. Hvad angår den administrative og offentlige tjeneste, han ikke forlade forskningen.

Det tre gange valgt til Statsdumaen af Den Føderale Forsamling. To gange han tjente der som formand for sundhed og sport sikkerhed udvalget.

Resultater i inden for medicin

I 1986 Gerasimenko Nikolay Fodorovich forsvarede sin kandidat-grad, og i 1990 - doktor i lægevidenskab. Siden 1992 har han et professorat.

Hans længe erkendt den høje kvalitet ekspert på det retlige medicinske område.

Han er aktivt engageret i udvikling af teknikker, metoder og inden for lovgivningen sundhed den direkte tilrettelæggelse af processen på de statslige og lokale niveau.

Gerasimenko Nikolay Fodorovich har udviklet standarder for mængden og kvaliteten af kirurgisk behandling, som dannede grundlag for standarden for lægehjælp til andre specialer. Han deltog i etableringen af regionale og distrikt specialiserede kirurgiske centre, intensivafdelinger i Altai-regionen, åbning af tre centre for diagnose: Barnaul, Rubtsovsk og Biysk.

Med det blev etableret mellemregionale associering "sibirisk Sundhed", hvor han var leder indtil 1996

De organiserede landets første afdeling af Moskvas Medical State University, hvor han studerede grundlæggende i loven, samt foranstaltninger, der træffes for åbning af tilsvarende afdelinger i andre medicinske skoler.

Under hans ledelse, arrangeret af den permanente implementering af omfattende forskning, hvor han studerede historie og moderne udvikling af den russiske lovgivning inden for medicin.

Pædagogisk aktivitet

Gerasimenko Nikolay Fedorovich, hvis kontakter blandt sundhedsmyndigheder har nået internationalt niveau, i 1987, arrangeret af fakultetet for forbedring af læger på grundlag af Altai State Medical University, hvor han underviser ved Institut for Folkesundhed.
Han underviser klasser over temaet "Health Organization" i sådanne institutioner, som Akademiet for postgraduate medicinske uddannelse og den første Moskva Medical State University.

Professor Gerasimenko har udviklet et nyt træningsprogram for den originale Health Organization personale, videnskab, undervisning og juridisk aktivitet på medicinsk lovgivning og jura.

Han førte forsvaret af ph.d.-afhandling af ni niveauer og tre - Behandles.

I vores land og i udlandet kom omkring tre hundrede af hans videnskabelige arbejde. Han er forfatter til 16 bøger. De offentliggøres retningslinjer for Sundhedsministeriet. Han har flere patenter i opfindsomhed.

lovgivning

Gerasimenko Nikolay Fedorovich, en reception, der altid er åben for besøgende, deltog i udviklingen af mere end 20 stykker lovgivning. Det er de love vedrørende behandlingen af narkotiske, psykotrope stoffer og andre stoffer for at forhindre spredning af tuberkulose i Rusland, tobak.

Med vedtog sin forsyning ændringer og ændringer af pensionen lov, som et resultat af, som de sundhedsprofessionelle involveret levering af lægelige ydelser i landdistrikterne, begyndte at modtage service pension.

Han er en af forfatterne af loven om kvaliteten og sikkerheden af fødevarer; lov om sociale garantier for personer ramt af stråling i området ved Semipalatinsk målestedet.

Gerasimenko er grundlægger af fonden, "The tyvende århundrede uden stoffer". Han udviklede et program til bekæmpelse narkoupotrebleniem. Siden 1997 Tilsvarende medlem, og i 2002 - akademiker af Academy of Medical Sciences.

Offentlige og andre positioner

Gerasimenko Nikolay Fodorovich del af redaktionen af disse tidsskrifter som "Sundhed i Den Russiske Føderation" og magasinet "Health Management". Han er valgt medlem af den internationale sammenslutning "International ret og loven," han er formand for "kultur af sundt liv" og "sundt liv" magasin i et offentligt råd, der fremmer en sund livsstil. Valgt til afdelingen for forebyggende medicin RAMS.

Dumaen, han er formand for Kommissionen, som undersøger befolkningen problemet.

Han er næstformand for Den Europæiske Interparlamentariske Forum om befolkning og udvikling, formanden for den offentlige Rådet til at støtte den positive udvikling af unge "dit valg", grundlægger og direktør for det mellemregionale offentlige bevægelse "Sundhed for Nation".

Personlige liv, familie, fritidsinteresser

Om hans forældre, hans far Fjodor Afanasievich (født i 1950) og hans mor Raisa Ivanovna (født i 1924), NF Gersimenko altid reagerer kun med respekt. Han anser dem vigtigste i hans liv.

Han er gift med Gerasimenko Lyudmile Ivanovne (født i 1949), en specialist inden for kardiologi. Sammen rejste en datter Irina (født i 1972), som er engageret i ultralyd diagnostik.

Residence Gerasimenko er både hovedstaden og Altai Territory.

I sin sjældne fritid forsøger han at dyrke sport, foretrækker vandreture blandt hobbyer.

Det er engageret i kampen mod lzhetselitelstvom. Ifølge ham, er det nødvendigt at slippe af med den dominans af tryllekunstnere og healere på vores tv-skærme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.