Nyheder og SamfundBerømtheder

Priluchny Paul: tatovering, der er kendt for enhver fan

Paul Priluchny tatovering er ikke i en betydelig mængde, såsom for eksempel Timothy. Men som en populær skuespiller, har han tiltrukket en masse opmærksomhed. Og en del går til de tegninger på hans krop. Særligt fremragende såsom tatovering Pavla Priluchnogo hals.

Hvor mange tatoveringer skuespiller? Hvad betyder de? Vil det stoppe eller det er kun begyndelsen, "blæk sygdom"? Svarene på disse spørgsmål er på udkig efter i denne artikel.

Hvem er Paul Priluchny?

Paul Priluchny blev født i Kasakhstan, men fra barndommen han bor i Rusland. I sine tidlige år forsøgte han mange hobbyer - var engageret i boksning, sang, og havde endda tid til at prøve sig selv som en bokser. Dette blev lettet af Paulus 'forældre - mor og far koreograf, fylder boksning.

Men skuespillerens berømmelse begyndte at "søge" ham i skolen. Paul inviteret til forskellige optage. Som et resultat, er det helt tidlige debut i serien "Club". Så ventede han for projekterne "Børn i et bur", "Shkola№1", "jernbanearbejderne" og endelig til alle kendte tv-serien "Major".

Ved Priluchny begyndte at komme herlighed. Hver ny arbejde bliver vellykket fortid - "The Game", "The Game 2", "Børn under 16", "Lukket skole".

Nu Paul - en succesfuld skuespiller og familiefar. Han har mere end 30 værker i filmen og endnu mere spillede forestillinger i teatret. Og foran, selvfølgelig, han ventede på mere vellykkede projekter.

Priluchny Paul: tatoveringer og deres historie

Vi kan ikke sige, at tegningerne på kroppen af skuespilleren - det mest bemærkelsesværdige træk ved hans. Men de - snarere diskuterede emne. Det faktum, at Priluchnyy Pavel tatovering gjort ikke kun på de mere eller mindre uanselige steder, men på en sådan åben, ligesom halsen.

Af den måde, den tatovering på halsen - det er det allerførste billede, der dukkede op på hans krop. Han repræsenterer en stregkode anbragt vertikalt på siden af halsen. Ud over de tegn, er indskriften - DOK. Overraskende, det har intet at gøre med det daglige liv i Paul. Med denne tatovering han ville bare at give gejst til din karakter i tv-serien "The Game".

Efter en række utilfredshed mønster ikke vises og Priluchny stadig tilfreds med mit valg. For at reducere denne tatovering han kommer ikke. Ifølge ham, er denne karakter ikke blive en del af helten, og han selv, ligesom et modermærke.

Anden tatovering er skjult i et afsides sted - i den nederste del af maven. Det er udtrykket "holde balancen", skrevet på latin.

Der er en tredje tatovering, der virker som en talisman. Er et tegn på håndleddet. Skuespilleren mener, at denne tatovering ville blive hans sidste.

Hvor gjorde tatoveringen under indspilningen af "C"?

Opmærksomme fans kunne ikke undgå at bemærke, at Priluchny Paulus i tv-serien "Major" mistede sin tatovering. Selvfølgelig kunne skuespilleren ikke stille spørgsmål om det. Selv der var en teori om, at Priluchny tatoveringer var oprindelig en falsk. Og de er ikke tabt under indspilningen af "C", og make-up artister har simpelthen holdt op med at trække dem.

Selvfølgelig er det ikke. Tatoveringer Priluchny mest, at hverken er, virkeligt. Bare for hans karakter i serien "C" tatovering på halsen blev fuldstændig malplaceret, fordi de har malet over med en speciel makeup. Disse oplysninger blev bekræftet af Paulus selv, i et interview.

Med denne viden, kan de mest hengivne fans nu se "Major" med fordoblet opmærksomhed: de siger, på nogle billeder selv under tung make-up, kan du se det berømte billede på halsen.

Hvem har lavet en tatovering til ære Priluchny?

Priluchny Paul tatovering ikke kun gjort, men også inspireret dem til andre mennesker. Når skuespilleren var stadig ikke rigtig kendt for sin præstation ved et uheld ramte en amerikansk skuespiller Nikki Reed. Herefter vil det kender mange for sin rolle i den populære "Twilight". Men på det tidspunkt var hun også ukendt for den russiske offentlighed. Men mødet blev afholdt med Priluchny roman brød ud mellem unge.

Paul og Nikki ønsker selv at underskrive i Las Vegas, og pigen gjorde på sit håndled tatovering med et russisk navn "Priluchny". Men når Reed pludselig forsvandt, og når der var en - en følelse af Pauls allerede varmt.

Allerede i 2011, hans liv var en anden skuespiller, denne gang russisk-talende - Agata Mutsenietse. Romanen begyndte med det fælles projekt "Closed Skole", og er vokset til en stærk eksemplarisk familie. Nu familien Priluchny to børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.