SundhedMedicin

1 hospital Ivanovo: beskrivelse, eksperter, tjenester og anmeldelser

Fremkomsten af en baby til verden - en stor lykke for forældre. Til en sund baby, en kvinde har brug for professionel medicinsk støtte, selv om graviditeten gik glat. Den slags støtte er parat til at yde en hospital (Ivanovo). Det høje niveau af professionalisme og tilgængeligheden af det nødvendige udstyr gør det muligt for kvinder at opfylde den længe ventede barn uden frygt eller smerte.

Historien om medicinske institutioner

1 barsel hospital (Ivanovo) blev åbnet i 1945, selv om opførelsen af bygningen blev startet i 1925. Indtil 1942 børnehave fungeret her. I 1977 blev en ny bygning konstrueret. Senere blev det rekonstrueret. Moderne hospital №1 i byen Ivanovo - et medicinsk center med alle de nødvendige betingelser for gravide kvinder og spædbørn. I 2013 blev den neonatal intensivafdeling åbnet. Takket være moderne udstyr formår at redde babyer, der er født for tidligt.


I januar 2013 blev det købt moderne udstyr til prænatal diagnose. 3D-billede af fosteret tillader de tidlige stadier af dets udvikling til at identificere afvigelser. Således er en kvinde gør en beslutning om ophør eller fortsættelse af graviditet, hvis diagnosticeret visse sygdomme.

Kontaktoplysninger

1 hospital (Ivanovo) - en medicinsk facilitet, der består af tre sektioner. Kvinders konsultation №4 er placeret på gaden Majakovskij, hus 26. Arbejder afdeling dagligt fra 8:00 til 19:00. På lørdag er receptionen den vagthavende læge. En anden kvindernes konsultation opererer på gaden Voykova, hus 21. driftsform er den samme som i den tidligere medicinske facilitet. Begge fødselsforberedelse klinikker er barsel hospital №1. Det betyder, at mødre afholdt her på kontoen, gå her og på samme slægter.

På gaderne i Leningrad, i huset №3, driver han ét hospital (Ivanovo). Telefon chef læge kontor kan findes på den officielle institution hjemmeside. Rodd ur fungerer. Spørg spørgsmålene kan ske via e-mail.

Strukturen af barsel hospital

Succesen af leveringen afhænger af læger og det miljø, hvor barnet er født. Anmeldelser viser, at det 1. sygehus (Ivanovo) snarere stærkt ændret sig i de seneste år. Bygningen er blevet renoveret, indkøbt nyt udstyr til at løse eventuelle problemer, der opstår i løbet af arbejdskraft.

1 begynder hospital (Ivanovo) med en modtagende kammer. Det er her, at den vordende moder modtager i arbejdskraft. En kvinde på besøg, studere udvekslingen kortet. Det sker ofte, at en kvinde kommer til falske sammentrækninger og fødslen nødt til at vente et par dage mere. Fødselslæge beslutter at sende en gravid kvinde hjem eller forblive under opsyn af en af de prænatale afdelinger.

Maternity enhed - det er det rum, hvor mysteriet om fremkomsten af en baby til verden. Det kan ske, at arbejde kan finde sted hurtigt. Alt nødvendigt udstyr har en hospital (Ivanovo). Læger ved, hvordan man reagerer på uforudsigelige situationer. Toddler specialister kan tage og i receptionen, hvis en kvinde kommer allerede med forgæves forsøg.

Postpartum enhed - et kammer, hvori kvinden hvile efter en vanskelig fødsel. Hvis i processen ikke har komplikationer, vil mor være med barnet. Efter en kompliceret fødsel eller operation medicinsk personale giver barsel pause. Baby bringer kun for fodringer.

Driftsenheden - et sterilt rum, hvor leveringen udføres ved kejsersnit. Der er alt det nødvendige udstyr til genoplivning af den nyfødte og moderen. Det medicinske personale har erfaring med de mest komplekse sager.

Hvad du skal bære på optagelse?

De, der kom til hospitalet 1 (Ivanovo) for at opfylde den længe ventede baby er nødvendig for at have gennemført en udveksling kort, sygesikring kort, pas. Kvindelige soldater også nødt til at vise den retning, at placere robotter. Piger, der ikke har et kort udveksling kan blive indlagt. Men gravide kvinder er placeret er i observationelle afdeling til yderligere undersøgelse.

Af de ting, som du skal tage med dig at tilmelde dig i en hospital (Ivanovo)? Anmeldelser født viser, at medicinske etablering giver linned. Huset bliver nødt til at tage personlig pleje, natkjole, badekåbe, kop og ske.

betalte tjenester

De kvinder, der ønsker at tilbringe tid efter fødslen i de mest komfortable forhold, får en særlig afgift salen. Rummet har en seng til moderen og en i forhold til barneseng og et badeværelse, et køleskab. En kvinde, der er på et hospital i de særlige betingelser, har adgang til venner og slægtninge.


Levering af betalte ydelser er lavet med underskrivelsen af den foreløbige kontrakt, som specificerer varigheden kvinde ophold i fødeafdelingen. Betaling sker via kassereren af medicinske institutioner.

partnerskaber fødsel

For nylig indgået et samarbejde generationer vinde enorme popularitet. En sådan mulighed byder også på en hospital (Ivanovo).

Ifølge lægerne på barselsgangen, at levering partner hjælpe nemmere at overleve den vanskelige proces med mor og barn. At være gift med en række gør det muligt for kvinden at falde til ro. Kvinder er mere betroede elsket en, i stedet for medicinsk personale. I dette tilfælde ægtefællen fungerer som en mid-niveau mellem moderen og jordemoder.

Hvis et familiemedlem udtrykt ønske om at deltage i vores fødsel, er det nødvendigt at bestå en lægeundersøgelse, købe sterilt obstetriske kit (støvler, frakke og hat). Det forstås, at partnerskaber fødsel - et alvorligt. Hvis der er frygt eller usikkerhed, er det nødvendigt at opgive denne idé. Det sker ofte, at i processen med fødsel læger bør bistå ikke blot kvinden, men også manden mister bevidstheden på grund af overdreven begejstring.

Kvinders rådgivning

Ved barsel afdeling №1 af Ivanovo er to fødselsforberedelse klinikker. I ambulant kvinder forberedelse til graviditet, og hvis undfangelsen fandt sted, bestå alle prøverne og få registreret. I kvindernes klinik hver vordende mor kan gennemgå en foreløbig undersøgelse helbrede sygdomme, der interfererer med undfangelsen. Begge fødselsforberedelse klinikker har et hospital, hvor kvinder er i de tidlige stadier af graviditeten, når trussel for fiasko.

I indstillingen ambulant har vi kvalitet udstyr til undersøgelse af vordende mødre. Held en planlagt scanning med ultralyd. I de tidlige stadier kan det fastslås, om et barn udvikler sig normalt, opdage flere graviditeter.

Anmeldelser af hospitalet №1 i Ivanovo

Om den medicinske facilitet kan høres på flere positive anmeldelser. Mange par giver mulighed for at blive stolte forældre af 1 sygehus (Ivanovo). Anmeldelser af læger viser, at personalet her virkelig kender sin stuff. Især roste mødre Elena Viktorovna Lapuhovu. Dette er en fødselslæge-gynækolog for den højeste kategori med mange års erfaring. Piger siger, at Elena er i stand til at justere den ønskede mode kvinde i fødsel, kender en masse psykologiske teknikker, med hjælp af hvilken det er muligt at berolige gravid.

Om hospitalet, og du kan høre en masse gode bemærkninger. Mødre fejre renheden af kamrene, nøjagtigheden af sygeplejersker, opmærksomhed fra fødselslæger og børnelæger.

Negative anmeldelser om hospitalet er også fundet. de er knyttet i de fleste tilfælde at forsømme kvinderne selv til anbefalingerne fra lægerne. Som et resultat, nye mødre har at gøre med komplikationer under fødslen, og tidspunkt for mødet med barnet stadig ubehagelige minder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.