SundhedMedicin

Afbrænding i maven og skære smerter i maven: deres årsager

Afbrænding i maven, eller snarere i sin epigastric region, er det et tegn på kronisk inflammation i bugspytkirtlen. En sådan smerte, kaldet bugspytkirtlen kolik kan vare i flere dage, og deres intensitet afhænger af sværhedsgraden af ødem. Tung fornemmelse i maven område pancreatitis indikerer en overtrædelse af fordøjelsesprocessen, hvilket resulterer i utilstrækkelig produktion fluid betændt pancreas kirtel. Manglende enzymer og forsinke fordøjelsen af fødevarer funktioner provokerer tyngde og brændende i maven, især efter nogen tid efter et måltid.

Maveproblemer tendens til at opstå i de mavesår er karakteriseret ved stærk skærende smerte, som har en høj intensitet og ofte fører til smerte chok. Sådanne symptomer supplerer syreregurgitation forårsaget af halsbrand. Skæring smerter i maven observeret i gastritis og har en metallisk smag i munden. Spastisk smerter forårsaget af en bakteriel infektion, kan vare i flere dage og være ledsaget af kvalme. I dannelsen af polypper i maven observeres vedvarende kvalme, halsbrand, oppustethed, skarp ubehagelig ånde og ustabil stol.

Mavesmerter forekomme, når sådanne alvorlige patologier, såsom gastritis, mavesår, polypper og tumorer, så ved den første smertefulde symptomer bør undersøges af en gastroenterolog, onkolog og kirurg.

Skæring smerter i underlivet er den mest almindelige klage af både voksne og børn. En sådan smerte kan være udløst af akut blindtarmsbetændelse, peritonitis, som ofte kompliceret. Først, der er smerter omkring navlen, og derefter dækker hele hulrum af maven, og derefter lokaliseret i hofte fossa på højre side.

Symptomer på akut pancreatitis er meget lig blindtarmsbetændelse, smerten er kun i dette tilfælde giver ryggen og er omkring karakter. Sygdommen kan være ledsaget af kvalme, opkastning og abdominale væg spændinger og forårsage en brændende fornemmelse i maven og oppustethed.

Ved akut gastritis skæring smerter ledsaget af symptomer såsom bøvsen, kvalme, opkastning og tab af appetit. Ofte patienten er feber og alvorlig diarré, hvilket indikerer udviklingen af en tarminfektion.

Pludselige kramper og brændende fornemmelse i maven kan være resultatet af en perforeret sår på tolvfingertarmen eller mave og cholecystitis. Self-behandling i sådanne tilfælde er uacceptabelt, da det kan føre til patientens død. Hos børn kan mavepine udløses af den vitale aktivitet af orme og ledsaget af en stigning eller et fald i appetit, dårlig søvn og en generel utilpashed. Hos kvinder smerter i underlivet kan indikere problemer med det reproduktive system, såsom dannelsen af follikulære cyster. Skæring smerter tidligt i graviditeten er ofte ledsaget af lyserød spotting, der kan advare om spontan abort.

For at bestemme den nøjagtige årsag til mavesmerter, har brug for hjælp den læge, der vil foretage en passende undersøgelse for at fastslå den korrekte diagnose og ordinere kompetent behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.