Nyheder og SamfundKultur

Græske navne - mandlige og kvindelige

Grækenland er beliggende i den sydlige del af halvøen Balkan, på øerne i Det Ægæiske Hav, Ioniske Hav og Middelhavet. Omkring 95 procent af befolkningen i dette smukke land består af grækerne. Selvfølgelig, repræsentanterne for denne nation lever i andre lande, men de har tendens til at bosætte sig i små og kompakte grupper. De har alle deler en persons navn og efternavn og græske navne, der udgør den kollektive arv af hver familie.

Vidt kendte efterkommere af grækerne bragte høj aktivitet i politiske aktiviteter og rige kulturarv. Ifølge mange mennesker, det græske navn - den smukkeste i verden. De blev dannet ved sine karakteristiske regler. Meget ofte grundlaget for den generiske kaldenavn blev navnet på hans bedstefar eller far. Sammen med navnet på indbyggerne i Grækenland anvendes aktivt efternavn. Så nu komplet græske navn består af et navn og efternavn.

Hvordan er de græske navne

I nogle tilfælde, navnene på grækerne dannet under hensyntagen til erhverv mand. Grækenland har længe været kendt for sine håndværkere inden for forskellige områder. Og det er disse mennesker, hvis evner var fremragende i deres valgte erhverv, wore øgenavne peger på arten af deres aktiviteter.

Sommetider navnet indikerede det område, hvor dens bærer blev født. Men det er muligt at bestemme den geografiske oprindelse af mennesket og af andre grunde. I forskellige regioner de græske navne har forskellige slutninger. For eksempel, de generiske navne på beboerne på øen Kreta og folk fra området komme til en ende på -a eller killing - IDIS. I andre regioner i Grækenland oftere brugt sådanne slutninger som - Athos - Pulos, -udis og så videre.

kvindelige navne

I de fleste tilfælde de græske navne på kvinder på samme måde som mænd i den genitiv. i Grækenland vedtog også en anden accent, afhængigt af hvem der ejer navnet: en kvinde eller en mand.

Hun blev gift med græske kvinder kan vælge navnet på hans kone eller forlade sin fars efternavn. Men denne evne til at vælge kun messen køn, som voksede op i byområder. For kvinder i landdistrikterne, er situationen noget anderledes. Her hendes sociale underordning til mænd er mere udtalt. I landsbyen navnet på kvinden er ude af hendes navn, navnet på hendes mand og hans forfædres navn.

Dybest set en borger i Grækenland er navnene, der ligner den mandlige variantomi, men med forskellige slutninger - y, r eller s. For eksempel, hvis en mand efternavn Zarobalas, vil kvindernes udgave af det lyde som Zorbala, Ioannidis - Ioannidi og så videre.

Græske mandlige navne

En individuel navn modtages ved dåben, enhver borger bevarer hele sit liv. De græske navne for mænd er næsten altid arvet fra sin far. Mange af dem kom fra personnavne, som blev transformeret med de suffiks og case endelser. For eksempel navnet Nicola blev grundlaget for øgenavne Nikolaos, som betyder "søn af Nicholas" i bogstavelig oversættelse fra græsk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.