FinanserSkatter

Skatter og deres slags: komplet information

Enhver person, der ønsker at køre deres forretning, skal vide, at sådanne skatter og deres typer. Det faktum, at en sådan skat i Den Russiske Føderation, kan findes i den ottende artikel i den første del af skatteloven. Her konceptet er afsløret som umotiveret betaling obligatorisk, som tager fra organisationer og enkeltpersoner i form af penge, for at sikre aktiviteten af stat og kommuner. Han er tvunget.

Vide, hvad de skatter og deres synspunkter ikke blande sig, og en almindelig borger, fordi De fleste af os betaler indkomst skat, skat køretøj og andre. Klassificeringen af denne form for offentlige afgifter ganske omfattende. Især i henhold til fremgangsmåden i skattefritagelsen, der direkte og indirekte skatter, på den ene hvem afgift - skatter fra enkeltpersoner, juridiske enheder og individuelle iværksættere.

Skatter og deres slags er også forskellige for forskellige genstande af beskatning. Her kan man tale om den skattepligtige fortjeneste, indtægter, forskellige elementer af ejendom mv I forbindelse med det samme mål udnævnelsen udskille specifikke og generelle gebyrer, og de afgiftssatser - lokale, kommunale, regionale og føderale skatter.

De vigtigste typer af skatter er også delt i overensstemmelse med metoden i deres anvendelse. For eksempel generelle skatter gå til at genopbygge budgetter forskellige niveauer, uden at angive, hvordan de vil blive brugt. Men målet (special) afgifter kan blive brugt kun på en bestemt måde. Således især brugt de indbetalte bidrag til vejen Fund og behov den sociale sektor.

Eksperter også definere følgende typer af skatter og fulgte detaljer:

- Direkte og indirekte. Lige beskattet indkomst eller formue, og de er vanskelige at overføre til forbrugeren (ejendomsskat, indkomstskat mv). En konsekvens er additive til lav (miljøafgifter, afgifter, moms etc.).

- Indtægter og engangsbeløb skat. Engangstilbagebetaling afgifter er betalt uden henvisning til det niveau af indtjening en person, i modsætning til indkomst, der, som navnet antyder, er afhængige af indkomsten.

Til gengæld er de indkomstbetalinger opdelt i progressiv, når skalaen afhænger af indkomst og proportionale, når der ikke sådan afhængighed. Når en simpel progressiv skattesats opkræves i større mængder på højere niveauer såsom løn. Når de komplekse - indtægterne er opdelt i dele, som hver især beskattes med dit sats. Hvis du har anvendt en regressiv-system, jo mere indkomst en person modtager, jo mindre betale skat. Omvendt, hvis indtægter falder, stiger. Dette er en god grund til at tjene en masse.

For alle dem, der er professionelt involveret i emner som beskatning, bør typer skatter være kendt grundigt. Da skatteloven giver tilstrækkeligt strenge foranstaltninger og sanktioner i tilfælde af, at vil identificere eventuelle fejl i beregningen og betalingen af gebyrer og afgifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.