InternetPopulære links

Browser-synkronisering: hvordan du synkroniserer?

Internettet har længe været forankret i vores liv, og med det, og særlige programmer - browsere, der skal give en hurtig og bekvem adgang til World Wide Web. Udviklerne sat i dem flere og flere funktioner, nyttige og ikke. En af disse funktioner er nødvendig synkronisering.

Browser synkronisering

Hver browser har sin egen individuelle karakteristika og unikke design, som bringer lidt farve ind i programmet. Men den grundlæggende sæt af funktioner den samme overalt:

  • besparelse sider sites som bogmærker og store blokke på den udtrykkelige panel;
  • indstilling baggrund front og udseende;
  • ændre den indbyggede søgemaskine til noget andet;
  • en mulighed for at åbne et stort antal faner;
  • Importer bogmærker og indstillinger fra en anden browser;
  • synkronisering.

De første fem punkter meget klare, men den sidstnævnte kan have spørgsmål.

Browser synkronisering - software, der kan oprette forbindelse til en tidligere oprettet konto, som holdt alle bogmærker på Speed Dial sites, indstilling af tapet, og selv historie. Det er meget belejligt, for nu behøver du ikke lide og finde ud af at holde dine bogmærker, som er omhyggeligt samlet i årenes løb. Hertil kommer, husker han alle de gemte adgangskoder og give adgang til det korrekte sted uden besvær.

"Yandex"

For at gøre det "Yandex" (browser) med synkronisering, skal du have en postkasse i en søgemaskine "Yandex". Hvis ikke, skal du gøre følgende. Klik på "Tilmeld" eller "Start the box", og derefter gå videre til registreringssiden. Her, login navn til postadressen, komme med en adgangskode og angive det telefonnummer, som bekræftelseskoden snart komme. Dette vil øge sikkerheden på din konto og lette inddrivelsen processen i tilfælde af et brud. Sæt flueben i aftale med brugeren aftale og klik på "Start posten."

Hent e-mail, skal du gå til din hjemmeside (også benævnt udtrykkelig panel '), skal du klikke på knappen' Aktiver synkronisering "i nederste højre hjørne.

Indtast brugernavn og adgangskode fra posten Yandex og klik aktivere. Nu kan du trygt tilføje de nødvendige steder og bogmærker om bord, samt arrangere din hjemmeside nogle gode billede. Selv hvis browseren synkronisering er slettet, det er værd at gentage en simpel procedure, og alt vil vende tilbage som det var.

google Chrome

Næsten hver computer har en browser med Google sync. Dette er på grund af sin hurtighed og brugervenlighed. Og også mulighed for at synkronisere. Algoritmen er nogenlunde det samme som i "Yandex". Dette kræver gmail.com postkasse. Hvis ikke, så er det nødvendigt at registrere. YF presse registrering., Indtast navnet og så videre. D. Og registrere. Denne postkasse kan være nyttigt, for eksempel til at logge på hjemmesiden youtube.com eller Play-marked på "Android".

Med postkassen logon "Google", og derefter i det øverste højre hjørne af din konto vil blive vist. Dernæst skal du følgende forslag:

  • klik på de 3 vandrette streger i øverste højre hjørne og vælg "Indstillinger";
  • i afsnittet "Input", klik på "Avancerede synkroniseringsindstillinger";
  • i det vindue, der vises, skal du vælge, hvad vi ønsker at tilslutte, og klik på OK.

Udført. Nu kan du bruge fanen vises, eller lave nye, som vil blive gemt på mail-kontoen.

opera

Browser synkronisering "Opera" er også en af de mest populære. Han er noget anderledes end de foregående. Og evnen til at synkronisere også. Gør det enkelt. Nok til at have nogen postkasse. Klik på den lille mand i en cirkel ikon i øverste højre hjørne og i drop-down boksen, skal du vælge "Opret konto". Her indtaster vi en eksisterende e-mail-adresse, komme op med en adgangskode, skal du indtaste i billedet tal eller symboler, og klik på "Opret konto".

Mail vil modtage et brev, der bekræfter din konto i "Opera", hvor du ønsker at følge linket. Nu kan du ikke bekymre dig om deres dyrebare faner, som de opbevares sikkert, at gendanne dem er ikke svært.

Hvis du er interesseret i muligheden for synkronisering "Opera", skal klikke på linket "Detaljer". Smartphones "Opera" også kan synkroniseres. Mulighederne varierer for telefoner på forskellige operativsystemer, samt den type program. Mere information kan findes ved at klikke på "Læs mere".

"Klassekammerater" Browser

På det seneste er den browser synkronisering "Klassekammerater" stigende popularitet. Den er designet baseret på Chromium webbrowser, som Google Chrome og "Yandex" (browser). Udviklere lidt kompliceret synkronisering, som du først nødt til at skabe en unik bruger. Brugen af dette er som følger: for hver tilsluttet bruger opretter en brugerdefineret genvej, hvorigennem du kun kan få adgang til en bestemt konto. Det kan ikke ændres, kun slettes. Derfor vil indholdet være deres for hver bruger.

Det kan gøres på følgende måde. Åbn browseren, skal du klikke på de tre vandrette streger i øverste højre hjørne og vælg Indstillinger. Der finder vi i afsnittet "Medlemmer" og tilføjer en bruger. Vælg en avatar og indtast navnet på tryk og skabe.

Det er værd at være opmærksom på kolonnen "Føj genvej til skrivebordet," der skal kontrolleres, ellers personlige genveje, vil ikke blive oprettet. Åben den og se et hvidt lagen, og i øverste højre hjørne klik på linket "Log ind". Vi går gennem en "Google" og synkronisering.

redningskrans

Browser synkronisering er virkelig i stand til meget hjælp ud, især i de tilfælde, når computeren eller systemet bryder ned pludseligt, og bogmærke vigtigt at tabe. Den tid det tager at tilslutte et par minutter, men resultatet vil overgå alle forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.