SundhedMedicin

Urinanalyse til nechyporenko: dechifrere

AZ Nechyporenko udviklet urinanalyse fremgangsmåde til påvisning og bestemmelse af antallet af cylindre, proteiner, røde blodlegemer, hvide blodlegemer indeholdt i urinen. Urologi har lang og omfattende brug af denne metode. I gynækologi ofte brugt af Nechiporenko urinanalyser, afkodning af der afslører en urinvejsinfektion. Denne metode bestemmer, om en patient har en inflammatorisk sygdom - pyelonephritis, cystitis, eller udelukker delt i samme, og viser skjulte hæmaturi (blod i urinen) og skjult cylindruria.


Læger normalt ordinere urin på Nechiporenko, afkodning, som tillader en mere detaljeret undersøgelse af lidelser i kroppen fungerer, der er blevet identificeret i de generelle og kliniske analyser. Urin-analyse under anvendelse Nichiporenko metoder anvendes på mange medicinske områder. Læge lettere at overvåge effektiviteten af behandling med denne diagnostiske metode.


Hvordan kan jeg samle urin til at holde urinen for Nechiporenko, afkodning er nødvendig for at bekræfte diagnosen, eller mere præcist at bestemme tilstanden af kroppen? Du skal blot overholde visse regler, og glem ikke om dem. For pålidelighed Nechiporenko urin resultater kræver omhyggelig hygiejne af genitalierne, for hvis bakterierne kommer ind i urinen, vil de sende den læge på vildspor - til tanker om bakteriuri (forskellige inflammatoriske sygdomme i nyrer og urinveje).


Før du afleverer analysen (helst 24 timer) anbefales ikke medicin eller grøntsager, der kan ændre farven på urin. Eat er ikke værd disse produkter: roer, gulerødder, antibiotikum Rifampicin og lægemidler, som øger hæmoglobin og andre.

Du er nødt til at hente gennemsnitlig del af den første morgenurin. At hele skete, er du nødt til at springe i begyndelsen af vandladning del af urin og de første par sekunder, urinere i toilettet, så urin, der skiller sig ud i midten af vandladning, du indsamler i en steril beholder, der er specielt konstrueret til opsamling af urin.

Det materiale, som du har samlet, skal du medbringe til laboratoriet så hurtigt som muligt, den samme morgen, og ikke senere, fordi urin på Nechiporenko (undersøgelse navn) kan afsløre udviklingen af bakterier (bakteriuri).

urin Nechiporenko undersøgelse har følgende ydeevne:
Leukocytter - mindre end 2.000 pr 1 milliliter af urin;
Erytrocytter - mindre end 1000 pr 1 milliliter af urin;
Cylindre - mindre end 20 per 1 milliliter af urin.

Hvilke sygdomme af urinvejene og nyrer diagnosticerer Nechiporenko metode (urinanalyse)? Om forskellige afvigelser fra normen sige forhøjede værdier af forskellig ensartet analyse af undersøgelsesresultaterne (hvis urinopsamling blev udført korrekt). Resultater af urin studerer Nechiporenko lægerne kan forstå de typer af afvigelser og indikerer tilstedeværelsen af nogle urinveje sygdomme, nyre:

1. hæmaturi - en stigning på røde blodlegemer i dechifrering urinen. Hvis antallet af røde blodlegemer forøges, kan det siges om disse sygdomme: urinvejene tumor (hvis det findes hæmaturi), nyresten, nephrolithiasis (nyresten).

2. Stigning leukocytter. Dette resultat gør det muligt at fastsætte en definitiv diagnose af en sygdom i urinvejene: pyelonephritis (nyre eller inflammation), nephrolithiasis (eller nyresten).

3. Stigning cylindre. Dette kan karakteriseres som havende en proteinholdige afstøbninger, som dannes i nyretubuli. Røde blodlegemer og cellerne, der beklæder de renale tubuli, kan afsættes på protein cylindre. I disse figurer kan mistænkes følgende sygdomme: forgiftninger nefrotoksiske stoffer, glomerulonephritis, pyelonephritis.

Det er også vigtigt at huske, at det høje indhold af protein cylindre (protein) kan indikere en tilbøjelighed til sygdomme, såsom hypertension, toksæmi, hjertesvigt, gigt. Nechiporenko urin analyse, afkodning undersøgelse - en af de mest præcise måder at diagnosticere sygdomme i urogenitale område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.