Hjem og familieBørn

Gamepad "Tini Lav": typer, beskrivelse, pris

Udvikling tæppe - en af de første legetøj, der vil være interesseret i baby. Faktisk allerede i den måned, krumme er i stand til at skelne genstande, reagerer på lyde og musik. Siden den tid, anbefaler børnelæger begyndt at udvikle barnet. Mat "Tini Lav" er perfekt til dette formål. Du kan købe det i nogen børns butik. Rækken af behagelige overraskelser. Men hvordan man ikke skal fare vild og træffe det rigtige valg - tale om det i artiklen.

Uanset om at udvikle mat nødvendig?

Mange forældre kan høre spørgsmålet: "Hvorfor har du brug for at udvikle måtter?". Svaret på dette tilbud førende børnelæger. Først og fremmest, det er ikke bare et stykke legetøj, men de ting, der bidrager til udviklingen af finmotorik krummer, opfattelse af farver og meget mere.

Sortimentet er så stor, at man kan fare vild i de foreslåede indstillinger. anbefales Forældre med erfaring til at købe et tæppe "Tini Lav". Dette selskab er førende inden for produktion af børns produkter. Læger hævder, at dette legetøj vil være afgørende for en baby på under et år.

At vælge et firma-maker

Mange mennesker spørger: "Hvorfor er eksperter på området for børns produkter anbefale produkter selskab Tini Lav?".

For det første er alle måtterne er udstyret med ekstra elementer: blødt legetøj, spejl, kæder, klokker, og mange andre. På grund af det faktum, at barnet helt sikkert vil være interesseret i legetøj til rådighed, vil han forsøge at få fat i deres hånd, og dermed vil det begynde at udvikle finmotorik.

For det andet, dette selskab gjort tæpper i stærke farver. Således et barn lærer at opfatte farver korrekt. Alle oplysninger modtaget på sådan en tidlig alder, er lagret i hukommelsen af barnet, og i fremtiden vil det være lettere at navigere i de vigtigste farver.

For det tredje, i mange måtter har lydelementer (klaver, knirkende legetøj og rangler). Musikken er valgt i henhold til alder karakteristika børn. Der er klassiske melodier, efterligne naturens lyde, hurtige, børn og meget mere.

At vælge et tæppe "Tini Lav", hvilket er ganske høj pris i forhold til andre lignende produkter, kan forældre være sikker på kvaliteten og pålideligheden af de anvendte til at skabe det materiale.

Hvad du behøver at vide, når du vælger et tæppe virksomhed, der udvikler "Tini Lav"?

Når du vælger et tæppe til baby, du skal være opmærksom på sine grundlæggende parametre:

 1. Størrelse. Virksomheden "Tini Lav" tilbyder en bred vifte af modeller af produktet. Tæpper kan være runde, firkantede, ovale, i form af dyr. Faktisk formen er ikke meget vigtigt. Det vigtigste kriterium - der blev placeret på det og baby måtten passer perfekt ind i det indre. Hvis du planlægger at tage det med et besøg og en tur, være opmærksom på de aftagelige elementer. Må ikke købe de varer, som ikke løsnes buen.
 2. Tilstedeværelsen af yderligere elementer. For børn er bedre at købe måtter, at der er knyttet legetøj, rangler, gryzunki og andre emner. Meget interessant model med lyd og lys effekter.
 3. Tilstedeværelsen af buer. Hvis du planlægger at ofte tage måtten på en tur, er det bedre at købe det uden buer. Disse modeller er meget billigere end med buer. Yderligere elementer er fastgjort til måtten ved hjælp af velcro.

Disse enkle tips vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når de køber dette produkt for et barn.

At vælge et tæppe til en nyfødt

Ved at købe et udviklingsland pad for børn, først og fremmest har brug for at være opmærksom på dets kvalitet og sikkerhed. Undersøg skruer fordi pjevs alle vil prøve på en tand. Mat "Tini Lav. Zoo "er egnet til børn fra fødslen til et år. Dette er en reel bestseller. Dens fordel er kofangere, som ikke tillader et lille barn til at være uden for tæppet. Desuden giver de ekstra komfort for barnet. Når barnet bliver ældre, kofangere, som, ja, og lysbuen kan fjernes.

Vi vil gerne sætte fokus på legetøj, der er inkluderet. Blandt dem:

 • giraf, raslende med hovedet;
 • lyse løve;
 • ælling (hans hestehale vedhæftet rangle, der udsender behagelige lyde).

Derudover er der elementer, der desuden monteret på buen. Det gryzunok i form af sommerfugle og rasle. De er lavet af høj kvalitet plast. Der er et spejl af blød filt. På anmodning af disse legetøj kan fjernes.

Sam tæppet er lavet i en lys blå farve. På dens overflade malet med en bred vifte af dyr og indbyggere i havene. Ser man på dem, kan du finde en masse overraskelser. Så søde lam bipper, bjørnen har en hale, der strækker sig og går tilbage over vinduerne gemmer sig solen og bierne.

Men det vigtigste højdepunkt er utvivlsomt komplekse "Knock og spille." På den ene side malet palme på det andet ben. Så snart barnet ramte elementet vil lyde behagelig musik, stemmerne fra dyrene, og feltet i sig selv er en lyse flash.

"Tini Lav. Zoo "- som udvikler mat, der vil elske dit barn. Leg med det ikke kun interessant, men også meget informativ.

Vi dyppet i en verden af safari

Mat "Tini Lav. Safari "er ideel til børn. Dens største fordel er dimensionerne 120 x 110 cm og et specielt materiale, hvorfra det er fremstillet. Lag mellem stoflagene har den virkning termokande. En sådan en måtte kan lægges på gulvet og ikke være bange for, at barnet vil fange en forkølelse. Hertil kommer, dette tilbehør er perfekt til barnet har lært at rulle over og gennemgå det.

Sættet indeholder blødt legetøj (afrikanske dyr) gryzunok, rasle og sikker spejl. Zest - mobilitet, som er monteret på buerne. 5 melodier til i alt 30 minutter, de lyseffekter - alt dette medfører yderligere interesse i baby.

Mat "Martyshkin ø" - hvad du behøver for at din baby

Børn vokser op meget hurtigt. Disse krummer, der er over 3 måneder, er det sikkert at købe et tæppe "Tini Lav. Monkey Island". Navnet taler for sig selv. Det vigtigste heltinde er en smuk abe, som er knyttet til buen. Hit hendes mave, og hun vil synge og spille et par melodier. Dette legetøj vil helt sikkert nyde krummer.

En anden nyhed i serien - en speciel pude. Hendes baby kan ligge ned, hvile fra aktiv leg. Den er designet med alle de anatomiske karakteristika ved børn denne alder.

Mat skjuler mange hemmeligheder, med undtagelse af legetøj, spejle, bideringe og rangler, kan du finder en fejl, der er skjult i løvet, en hval med et squeaker, og mere.

Særlige pædagogiske måtter til piger

For babyer udgivet selskabet en særlig mat "Tini Lav. Min prinsesse. " Sommerfugle, pindsvin, snegle - det er de "venner", som vil spille barnet. Rug er lavet i lyse farver, domineret af nuancer af pink. Takket være ny teknologi og sikre skæringspunktet mellem buer, kan legetøj flyttes så lidt som krummer.

Der er mobilitet "Ladybird", som spiller en anden melodi. Selvfølgelig skal enhver fashionista være et spejl. Og det inkluderet. Desuden er det er tilfreds fra miljøvenligt materiale.

Omkostningerne ved at udvikle et sådant tæppe - omkring 7000 rubler.

prispolitik

Hvis du har en familie dukkede lille barn, bør du helt sikkert købe udvikler mat "Tini Lav". Priser for dette produkt er anderledes. Det hele afhænger af konfigurationen, størrelse og yderligere elementer og legetøj.

De billigste modeller koster omkring 1.000 rubler. Størrelsen af disse små tæpper, de er egnede til dem, der ofte går til at besøge med barnet bevæger sig. Det kan sættes i en pose og en kuffert på samme tid, det tager ikke meget plads.

Der er modeller, der er designet til en vandretur på naturen. For eksempel, et tæppe, "Min lille opdagelse". I sin komplet sæt ikke komme ind i buen. den er således fremstillet af et specielt materiale, som kan justere temperaturen. I sommeren er det ikke varmt og vinter er ikke koldt. Prisen for denne model - omkring 4000 rubler.

Salg ramt er modeller, det kit, som indeholder en række yderligere elementer og legetøj. Desuden er de udstyret med lys og lydeffekter. Prisen for sådanne udviklingslande måtter - omkring 11.000 rubler.

anmeldelser forældre

Gamepad "Tini Lav" var elsket af mange forældre. På de fora, kan du finde dem beundrende anmeldelser fra at købe dette produkt. Blandt de positive øjeblikke kan identificeres:

 1. Tilgængelighed. Mats sælges i alle lagre af børns legetøj.
 2. Kvalitet. Alle elementer er behagelige at røre ved, lavet af holdbare materialer.
 3. Sikkerhed. Ingen små elementer, at barnet kunne sluge.
 4. Brugervenlighed. Mat nedbrydes i et par sekunder, bliver kofangere monteret på en særlig knap. Det kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
 5. udvikling af barnet. På grund af de forskellige lyd og lyseffekter, interessante legetøj, tæppe perfekt udvikler barnets fantasi, opfattelse af farver, finmotorik.

Blandt de negative aspekter kan identificeres de høje omkostninger af varer. Men som de siger, for den kvalitet du skal betale.

Vær opmærksom på detaljerne

Mat "Tini Lav" er værdifuld for sin kvalitet, så at købe det, ikke falde for den falske. Først og fremmest, er opmærksomme på:

 • Lydeffekter. Melodier skal være klar, højt.
 • Sørg for at tjekke buen. De oprindelige modeller, er de dækket med blødt skum indeni.
 • Sammenlign tilstedeværelsen af yderligere elementer med et billede på kassen.
 • Der bør ikke være nogen skarp lugt.

Husk, den oprindelige udvikling selskab "Tini Lav" mat kan koste ikke mindre end 6000 rubler. Der er simple modeller, det kit, som ikke går yderligere elementer og buer. Deres pris varierer fra 4 tusind.

Hvorfor ikke købe virksomheden "Tini Lav" måtter?

Når du køber legetøj til et barn, den første ting du være opmærksom på forældre - Produkt kvalitet og sikkerhed. Husk disse muligheder afhænger sommetider barns liv. Virksomheden "Tini Lav" har produceret børns produkter. Blandt dem er ved at udvikle måtter. Forældre sætter pris på kvaliteten af disse produkter. Gennem brug af miljøvenlige materialer, kan høj-udstyr tæppe vare mere end et år og gå ved arv til den bror eller søster. Priserne på varer ret store, men for den kvalitet, du skal betale, fordi gode materialer kan ikke være billigt.

Mat "Tini Lav" - en Guds gave til forældre og deres små krummer. Takket være ham, at barnet udvikler sig næsten fra vugge. Levende billeder, udstoppede dyr, dukker, prinsesser, gryzunki, rangler, musikalske elementer - alt dette tiltrækker børn. De elsker at tilbringe tid på at spille i det spirende tæppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.