SundhedOp med at ryge

Cigaretter Lege: Funktioner, Pris

Cigaretter Play - indenlandske produkt er almindeligt kendt blandt rygere. De er almindelige og er populære på grund af den lave pris og bred vifte. Enkel emballage design, tilgængelighed, elegant udseende, smag - én mere værdighed tobaksvare.

producent

Afspil cigaret producerer den russiske mærke "Don tobak". I denne tobak fabrik, som er beliggende i byen Rostov ved Don, en lang historie. Det blev grundlagt i det XIX århundrede. Hendes storstilet reorganisering fandt sted i 1992. I denne periode har virksomheden helt erstattet det tekniske udstyr. Andelen af "Don tobak" i markedet er tolv procent. I 2016 solgte selskabet 35 milliarder cigaretter. I dag er det den største på produktion af tobaksvarer i Rusland.

pack design

Spil forskellige former for cigaretter har deres egen emballage, som i det væsentlige ikke adskiller (linje, farve). I 2012 har en pakke design blevet fuldstændig ændret. Grunden til dette var den skandale, der brød ud efter salget af cigaretter. Mange følte, at emballagen er beregnet til teenagere (lyse mønstre, ikke-klassisk type). I modsætning til den gamle, det nye design minimalistisk og diskret. For nemheds skyld producenterne anvendes på emballage smag anerkendelse inskriptioner Classic og Aroma, eller Hit og Mix. Tobaksvarer Play er, hvordan det blev præsenteret af producenterne selv, for aktive og muntre forbrugere, der er vant til at være i rampelyset, og til at leve i et hurtigt tempo. Cigaret reklamekampagne har sin egen slogan: "Dit spil, dine regler, din bevægelse".

typer

Cigaretter Play - unge frimærke udgivet på markedet i 2011. Køber tilgængelig klassiske Play Hit and Play Mix aromatiseret. Det skal bemærkes, at "Don tobak" producerer tobaksvarer i en lav pris segment, super slanker format. Denne tynde cigaret, som afviger fra den normale længde, tykkelse og smagskvaliteter. Tobak produkt Play Classic Hit har et filter. Play produkter er tilgængelige i flere typer af tobaksvarer. Spil Innovation Blå, Play Innovation Sølv, Play Bit, Mix, Hit, Top. For en af de mest populære blandt køberne omfatter cigaretter Play Hvid.

Afspil mærke har vundet popularitet ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Alle produkter er gennemtestet, det har en licens. I første omgang blev cigaretterne er beregnet til unge forbrugere. Dette fremgik af emballage design - en lys og attraktiv. Prisen er også en vigtig faktor i hvorfor cigaretter er så populære. De er tilgængelige for alle kategorier af borgere, herunder studerende. På den anden side, sådan overkommelige priser, en aktiv reklamekampagne, attraktiv emballage forårsager tidlig afhængighed tobaksvarer.

Det moderne navn, smukt design pakning - den væsentligste årsag til teenagere til at købe cigaretter. En pakke fanger øjet, og navnet mange mennesker forbinder med et computerspil. Play (Plug) - en slags opfordring til handling, ubekymrede tidsfordriv. Navnet antyder også, at du altid kan klikke på pause og stoppe. Men på trods af det smukke design, cigaretter, uanset deres kvalitet, hvilket bringer stor skade for sundheden.

struktur

Spil Hit cigaretter, der fremstilles med filteret. De indeholder en harpiks - 5 mg nikotin - 0,4 mg. Pakken tyve stykker. Køber tilgængelige to typer Fortress - 5/5 og 0,5 / 0,4. Producenten producerer også aromatiseret cigaretter med drue smag. Tidligere brugt smag "Barberry". Salg emballage mødes Play forskellige farver: orange, lilla, blå. Produkt inden for en anden smag og styrke.

Absolut alle cigaretter, uanset mærke og pris, er sammensat af skadelige kemikalier og farlige stoffer. Tobak produkter indeholder mere end seks ingredienser. I cigaretrøg er der omkring syv tusinde kemiske elementer. Omtrent halvfjerds stoffer i cigaretter forårsage dødelige sygdomme, herunder lungecancer.

Den vigtigste komponent her - nikotin. Det er et narkotisk stof. I store mængder, at komme ind i kroppen, nikotin forgiftning ham. Anerkend de negative virkninger af tobak er let: hvis rygning mand følte en pludselig svimmelhed, kvalme, svaghed i kroppen, med en høj sandsynlighed kom nikotin forgiftning. For mere alvorlige dens virkninger omfatter krampeanfald, besvimelse, mangel på ilt.

udgifter til

Skal jeg købe cigaretter Play? Pris - en af fordelene ved produktion "Don tobak". I dag Play pakke kan købes for 26 rubler. Klassisk Play Klassisk Hit koster 41 rubler, Play Hit filter - 76 rubler. Priserne Tobak gradvist stige, dynamikken i at vokse op. Selv de billigste cigaretter vil stige over tid i omkostningerne.

anmeldelser

Cigaretter Play, at dømme efter de anmeldelser, er billige. De er lette, tynde, ikke stærk, at de ikke har en ubehagelig lugt, smage godt, kompakt og udsøgt. Mange siger, at fabrikanten anvender en tobak af høj kvalitet. Stort sortiment - en af fordelene ved cigaretter. Ulemperne er ubestridelig skade, som har produkter. Cigaretter er årsag til barnløshed, lungekræft. Nogle, tværtimod understrege, at kvaliteten af tobak lader meget tilbage at ønske.

Desuden er købere alarmerende kampagner cigaretter. De er for aktiv og rettet mod unge forbrugere. "Don tobak" producerer mange typer af cigaretter, der blev taget ud af produktion på grund af de lyse pakker og iørefaldende navne. Marketing trick producent for aggressiv. Det skal bemærkes, at efter skandalen med emballagen, producenten ændrede design, og reklame for cigaretter i ungdomsblade er nu tilgængelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.