SundhedOp med at ryge

Er det rigtigt, at rygning dræber?

"Rygning dræber" - det er denne sætning isoleret sort ramme, stående på de enkelte pakninger af tobaksvarer. På bagsiden kan ses endnu mere effektiv forebyggelse - lungekræft billede, døde børn, blevet gammel kvindes hud, og mere. Men rygere er i bedste fald ikke er opmærksomme på det eller indsamle hele samling af skræmmende billeder, overvejer det morsomt.

På farerne ved nikotinafhængighed er der en enorm mængde materiale. Læger vedholdende advare patienterne, at rygning dræber, og rådes til at opgive den vane, med henvisning til kortere levetid. For at bekræfte dette faktum der har været mange undersøgelser, der har vist effekt af nikotin på menneskers sundhed. De fleste lunger er berørt. De hver røget en cigaret fyldt med bitter røg og harpikser, som er deponeret på væggene i kroppen. Som et resultat, for lang tid hoste begynder at ryge, smerter i brystet. Sådanne mennesker er tilbøjelige til lungesygdomme på gange mere end ikke-rygere.

Ikke mindre påvirket og hjerte-system. Efter rygning levendegør pulsen og blodtrykket stiger. Hjertet begynder at arbejde dobbelt så hurtigt, som fører til den hurtige forringelse. Fartøjer bliver for - de bliver mindre elastisk og udsat for tilstopning, hvilket fører til den visse død.

Rygning dræber fordøjelsessystemet. Cigaret, drikke på tom mave, i høj grad påvirker væggene i maven og spiserøret. Hvis du ryger umiddelbart efter et måltid, stofskifte er brudt, og maden er mættet med skadelige harpiks. Som et resultat, blodet bliver mere nikotin. Rygere mennesker lider af sygdomme i pancreas og leveren, galdeblæren og tarmene. Risikoen for kræftcellerne fordobles.

Rygning dræber mand langsomt. Med hvert sug bringer han sin egen død i et par sekunder. Og dødsårsager er hjerteanfald, slagtilfælde, hjerte-brud blodkar, kræft, infektioner i blodet. Død ryger smertefuld og pinefulde, han langsomt svinder bort foran, efterhånden ved at blive en seng patient.

Nikotin har en effekt på menneskers sundhed. Rygere oplever ofte hovedpine, dårlig søvn, ikke får nok søvn, han havde kvalme. Der er en svaghed, åndenød og smertefulde tilstand. Rygning dræber hjerneceller, hvilket resulterer i nedsat evne til at tænke og opfatte nye ting. Disturbed lugtesans og hørelse, der er irritabilitet, nervøsitet og frygtsomhed. En kvinde kan blive ufrugtbar, og mænd udvikler impotens.

Hvorfor ryge drab? Fordi tobakken, især lave omkostninger, en stor mængde carcinogener og harpikser, som er sundhedsskadelige. Selv papiret behandlet med en kemisk opløsning, så det langsomt kan brænde igennem. Hver celle af organismen lider toksiske stoffer resulterende portioner, hvilket fører til afbrydelse af funktionaliteten af næsten alle organer. Er dette ikke nok til at stoppe med at ryge?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.