SundhedOp med at ryge

Jeg stoppe med at ryge: Konsekvenser

Tobak - det er ikke noget, som en person har brug for et normalt liv. Cigaretter er skadelige for vores helbred, lad os ikke udvikle sig normalt, tillader ikke at nyde livet. Forskere har bevist, at selv en cigaret om dagen kan medføre, at kroppen stor skade.

I en ryger altid en dårlig teint, gule tænder og fingre, fra enhver fysisk anstrengelse han begynder åndenød. Den rygning person føler sig utilpas på steder, hvor rygning er forbudt. Han bliver nervøs, irritabel, optrådte han problemer, der er relateret til kommunikation med mennesker.

Hvorfor så mange mennesker fortsætter med at ryge, selvom de kender farerne ved tobak næsten alle (tak Sundhedsministeriet!)? Mange er for svage, og nogle er bare bange for, hvad der sker med manden efter han op med at ryge. Konsekvenserne naturligvis uundgåelig, men de er ikke altid negativt. Jeg har tænkt mig at en masse mennesker, der ønsker at stoppe med at ryge er fastgjort kun på de negative konsekvenser og positiv tænkning om den mindre. Hvad er det? Og desuden vil det aldrig lykkes en, der kun tænker på de dårlige. Konsekvenser - er ikke bare noget, der bringer os nye udfordringer.

Jeg holdt op med at ryge: Konsekvenser negativ

Ja, ingen ville argumentere med, at stoppe med at ryge er virkelig svært, og at mennesket efter at have givet op tobak vil føle sig helt slemt. Hvad forfærdeligt sker der med dem, der holder op med at ryge? Konsekvenserne kan være anderledes her. de er alle en eller anden måde er relateret til det faktum, at kroppen ikke kan forstå, hvorfor han pludselig begrænset i stof (nikotin), som han var vant til, samt det faktum, at opgive cigaretter, en person nægter samme tid og fra kakoy- at en del af hans liv. I det andet tilfælde, problemet er rent psykologisk, men det er meget alvorligt. Rygning - en vis ritual, som for mange er ganske betydelig: den første cigaret om morgenen, eftermiddagen cigaret, er nogle mennesker, der arbejder meget hårdt kun på deres arbejde, fordi de ønsker at gøre alting hurtigt og komme væk på en røg pause. Glem ikke, at stoppe med at ryge alligevel ændre omgangskreds.

Man mister en del af sit liv, og dette bliver irritabel. Denne irritabilitet forværres af det faktum, at kroppen kræver en ny dosis nikotin. Ja, det er meget, meget frustrerende, men dette skal bekæmpes. Ikke en synd i dette tilfælde at ty til særlige værktøjer, som kan hjælpe med at eliminere ikke kun milten, men også andre ubehagelige konsekvenser, der er forbundet med at give op tobak. Tyggegummi, plastre og meget mere - alt dette gør det meget lettere, "bryde".

Mange mennesker tror, at du ikke kan stoppe med at ryge og tabe sig (eller i det mindste ikke at få fedt). Hvorfor tror de så? Mange tror, at holde op med at ryge, kan hvis konsekvenser vi overvejer her, ikke skade figuren. Disse mennesker er overbeviste med det faktum, at ophør i menneskelig stofskifte er brudt, og han var foran fylde. Det hele er noget vrøvl. I de fleste tilfælde, en person er noget galt med stofskiftet ikke forekommer, og folk får fedt når opgiver cigaretterne for den eneste grund, at de forsøger at erstatte den "ryger" fødevarer. De, der holder op med at ryge til mad skal behandles meget forsigtigt. Her kan det være tilrådeligt at finde dig selv nogle hobbyer, der vil hjælpe til at få distraheret og glemme.

Konsekvenserne bør tilskrives, og søvnløshed, som kan blive et meget stort problem. Kan flygte fra det med hjælp af vitamin og lette beroligende midler og sovemidler.

Jeg holdt op med at ryge: Konsekvenser positiv

Jeg holdt op med at ryge snart stå bliver normal farve, og hans øjne begynder at skinne. Forsvinder dårlig ånde og fra tøj og hår. forsvinder Meget snart åndenød, og motion ikke længere tage en stor indsats. Over tid, en person bliver mindre irritabel og mere afbalanceret, hans nervesystem vender tilbage til normal. Meget snart, i et par gange for at reducere sandsynligheden for hjerteanfald, samt udseendet af enhver kræft.

Jeg tror, at de positive effekter i dette tilfælde meget opvejer de negative konsekvenser. Så tænk over, om at fortsætte med at ryge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.