SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er "payback" for en stofskiftesygdom?

"Sandsynligvis, stofskiftet er brudt," - nogen vil sige, at kigge efter smerteligt fuld person og alle omkring forståelse og nikkede velvilligt. Her er det kun er det virkelig alle forstå problemet? Har alle har en idé om de processer, der forekommer i vores krop? Og vigtigst af alt, alle ved, hvad der sker, og hvorfor det er den stofskiftesygdom?

En mand kan sammenlignes med et levende kemisk fabrik, men under alle kemisk fabrik der så mange industrielle processer, som er deres inde i vores krop. Alle stoffer modtages i og er indeholdt deri, konstant reagere, omsættes, hvorved en nødvendig liv genereret energi opdateres væv, blod mættet med næringsstoffer og skadeligt slagge bliver udstødt. Denne komplekse proces kaldes stofskifte, eller i videnskabelige termer, stofskifte.

Dog kan ingen af selv de mest perfekte, at systemet ikke fungerer gnidningsløst og altid uden at fejle. Og noget går galt i vores krop. Hvis du ikke gå ind i junglen, kan du forestille dig stofskiftet, som de to vigtigste processer - destruktion og ombygning. Når de er i balance, så er alt fint. Hvis henfaldsprocesser for energiproduktion fastholdes, den person mister vægt, og når den fremherskende opbevaring, byggeprocesser, begynder det at tage på i vægt.

Men på grund af, hvad en af de skåle af skalaerne pludselig begynder at opveje? Årsager, som resulterer bliver en stofskiftesygdom, temmelig meget. En af de vigtigste faktorer - arvelighed, hvorfor overvægtige forældre er mere tilbøjelige til buttet børn, og omvendt, familien bliver en funktion af slankhed. Forkert organiseret fødevarer, der ikke svarer til energiforbruget, fører til svigt, samt manglen på sporstoffer, vitaminer, fedtsyrer og aminosyrer. Kroppen på grund af ydre påvirkninger kan forgiftet af giftige stoffer eller tungmetaller, fordi der også kan forekomme metabolisk lidelse.

Det er en fejltagelse at tro, at alle problemer i kroppen opstår af sig selv, uden vores direkte deltagelse. Desuden er deres måde at leve på, vaner, hensynsløse handlinger vi selv provokere en stofskiftesygdom. Symptomerne i sådanne tilfælde er ofte så indlysende, at andre tider diva givet: til hvad du kan bringe dig selv! Det mest oplagte eksempel - anoreksi - er, når folk fra frygt for at få fedt, eller fra et ønske om at opnå en "model" udseende chikaneret sig ved at faste og fysisk aktivitet, som et resultat af at komme til en fuldstændig udtømning. En anden smertefuld ekstrem - bulimi, hvor en person oplever en konstant nagende følelse af sult og forrådt ukontrolleret frådseri. Han var ikke tilfreds, selv efter at prøve maden årsag opkastning for at undgå at få fedt, men vægtkontrol ikke allerede er omfattet af ham.

Men eksperter mener, at det i mange tilfælde er den stofskiftesygdom udløst af livets problemer, ud over at ønske på den person på et ubevidst plan. De, anoreksi og bulimi kan være en reaktion på problemer i familien - maden bliver en erstatning forhold, og afvisning af det - en form for protest. Metaboliske lidelser kan forårsage stress, følelsesmæssig uro, sociale problemer - alt, der går ud over det sædvanlige liv.

Et stort antal såkaldte metaboliske sygdomme - det diabetes og hypercholesterolæmi og gigt, og fedme, og phenylketonuri og diffus struma, og andre. Patologi kan forårsage dysfunktion af forskellige organer - skjoldbruskkirtlen, hypofysen, kønskirtler, binyrer. Ud over vægten lidelser, typiske symptomer er usund hud, hævelse, svække håret og negle plader. I det store og alle tilfælde af sygdommen er forskellige, så om nogen selv-diagnose og selvmedicinering kan ikke være tale - obligatorisk besøg hos lægen-endokrinolog.

På grund af, hvad der ville være sket lyd stofskiftesygdom, bør behandlingen påbegyndes med diagnosen. Det vil afsløre, om sygdommen eller lægen kommer til den konklusion om den psykologiske roden af problemet - det vil afhænge af den videre proces med genoptræning, som kan være lang og vanskelig. Sygdomme i genetisk oprindelse kræver, at patienten til en læge konstant observeret og regelmæssigt tog terapi. Men erhvervede sygdomme ofte kan stoppes, selv i de tidlige stadier, hvilket vil kræve accept af rengøringsmidler, indførelse af stofferne, hvor kroppen er mangelfuld, og streng overholdelse af en speciel diæt.

Forebyggelse af de metaboliske forstyrrelser er at sætte kroppen på præcist arbejde - udvikling af den daglige rutine og afbalanceret kost. Og ikke forveksles: det er bydende nødvendigt at have morgenmad, da det starter processen med stofskiftet, og kan ikke spise om natten - sov krop, "ikke med sine hænder" til at arbejde på stofskiftet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.