Hjem og familieBørn

Hvordan man har en baby

Når dagen for fødslen er ikke langt væk, og sætte næsten ni måneder var udløbet, en periode med al den stigende spænding. En kvinde føder for første gang, er der mange spørgsmål, tvivl og frygt: hvordan at få et barn, hvordan man kan gå gennem smerten at alt er godt med barnet, og så videre. Alt dette spændingen er helt naturligt. Vordende mor skal være godt forberedt og ved en masse - indtil videre kun i teorien.

De første tegn på den kommende fødsel

Hvordan at få et barn, fortælle naturen. Lyt omhyggeligt til dig selv og stoler på din krop. Følgende symptomer beder dig, at det er tid til at samle på hospitalet:

  • en dag før den skelsættende dato, de fleste gravide kvinder føler varmen, hjertebanken, hovedpine, angst;
  • du kan modtage de første veer. De er smertefri, og en kvinde kan ikke være opmærksomme på dem;
  • der er smerter i underlivet og i modtrykket stiger, er en tarmsygdom;
  • øge antallet af slimsekretioner. Dette er indikativt for en udledning af slim stik.

Hvad venter du senere

Ovennævnte symptomer kan være fraværende eller gå ubemærket hen. I nogle tilfælde arbejdskraft begynder pludseligt. Dette vil du vide, hvornår kampen starter. Kan du ikke finde dem ganske vanskeligt. Denne proces med at reducere musklerne i livmoderen, ledsaget af smerter i maven og lænden. Sammentrækninger fremme cervikal dilatation og bevægelsen af barnet gennem fødselskanalen. Da de begyndte, bør alle dine handlinger være genstand for en enkelt tanke - "Jeg ønsker at få et barn," alt andet er i øjeblikket ikke vigtigt for dig. Sammentrækningerne er kendetegnet ved periodiske smerter, som gradvist bliver mere og mere. Hvis du på dette tidspunkt ikke er på hospitalet, derefter straks gå tilbage.

udledning af vand

Hvordan at få et barn, bør du helt sikkert fortælle fødselslæge, der vil være til stede ved fødslen. Bortset fra det, vil du være omgivet af sygeplejersker, der vil hjælpe i en vanskelig situation. Under alle omstændigheder, en du ikke vil bo. Meget godt, hvis alle disse mennesker er der, når vand pauser. Denne hindebristning boble processen og slim plug afsætningsmulighed. Fra dette øjeblik dit barn er ubeskyttet. Hvis du stadig ikke er på hospitalet, kan det trænge ind i de forskellige infektioner og skade barnet. Vand kan flytte med det samme, men kan gradvist. Efter dette er strengt forbudt at stå, og i endnu højere grad - at gå.

Det vigtigste skridt

Nu er spørgsmålet "hvordan at få et barn," det vigtigste for dig. Mor-længere føles barnet falder ned gennem fødselskanalen. Det er meget vigtigt i dette øjeblik at gøre, hvad lægen siger. Han vil fortælle dig, hvordan at trække vejret, og når at skubbe. Nu, næsten alt afhænger af kvinden. End det vil være aktiv og energisk, jo hurtigere vil blive født en ny mand. Forlænget hals af livmoderen efter levering er reduceret, men det bliver mere elastisk. Derfor, for at føde et tredje barn eller endda den anden vil være lidt lettere.

Under fødslen, er kvinder administreres smertestillende der hjælper til at genopleve ubehag. På denne kan du tale med din læge på forhånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.