Mad og drikkevarerOpskrifter

Saltning svampe

Svampe frugtlegemer, som kan være gul-pink eller orange-rød, og i hak eller revnet milkweed, malet i forskellige nuancer af rød og blålig gang i luften, kendt som safran mælk hætter. Nogle forveksler det med volnushki, kan de være let at skelne: skiver volnushek ikke blive blå. Der er flere typer af svampe, hvis navne består af et ord "safran", og tilføjede ord eller sætninger: real, gran, rød, rød fyr, japansk eller gran, laks eller Alpine.

Ingefær på alle tidspunkter blev betragtet som en værdifuld svamp. Saltet disse svampe i de gamle bøtter og det kongelige bord eller eksport saltvand transporteres i flasker (diameter af champignon cap var mindre flaskehalsen: højst 2 cm). Det har altid været, at det er nødvendigt at lage svampe uden krydderier, da de kan ødelægge smag og aroma af svampe. Den nemmeste måde - at bruge det i rå form som en snack, safran er nok til at rengøre og let prisolit.

Selv om disse svampe som svampe, tilhører den samme familie og slægten Russula mlechniki (milkweed), men metoden til saltning er anderledes. Svampe gennemblødt i et par dage eller kogt før saltning at fjerne den bitre smag, men det bør ikke være gennemblødt eller kogt svampe. Salt kan være så snart du bragt ud af skoven. De kan ikke selv vaske og rene nok sig fast fremmede partikler.

opskrift 1

Saltning svampe - en simpel affære. De vigtigste ting - at følge nogle få enkle regler: Brug ikke krydderier og salt tilsat jod (bedre at tage stenen). Salt kan være en bank, badekar eller emaljeret gryde. I den kolde butik saltede svampe umulige.

ingredienser:

- 1 kg behandlede svampe;

- 1 spiseskefuld spisestue (med en lille top) salt.

Det fremstillede (det tørrede og vaskede) er lagt stramme emballager lag (hætter ned plader op) svampe. Hvert lag af salt drysset jævnt distribuere det hele mængden af svampe. Svampe skal trykke forsigtigt ned, så for ikke at beskadige dem. De vil snart saft, som fuldstændig dækker dem. Forsidearket er anbragt en gaze og en lille vægt. Når bejdsning i en bank i stedet for fragt anvendelse af to træstave, ligger an i sin væg og danner et kors. Saltning svampe ikke længe. En dag svampe opbevares ved stuetemperatur og derefter flytte dem i køleskabet.

opskrift 2

Hvis svampe saltet koldt eller varmt metode, de saltning svampe - det er bare en kold metode. Ingen forudgående uddannelse i form af kogning eller iblødsætning er ikke kun ikke påkrævet, men selv dette kan ikke lade sig gøre, fordi svampe er simpelthen beskadiget (forsvinder deres særlige smag og aroma). Saltede svampe brug for at adskille fra resten af svampene grund af forskelle i metoderne til forberedelse og varighed af saltning. For saltning er bedre at bruge fyr safran, og gran - i tærter eller stege. Nødvendige ingredienser:

- pillede svampe;

- salt i en andel på 3 til 4% efter vægt af svampene.

Svampe anbringes i den forberedte (som beskrevet i opskriften 1) Beholderen og hæld jævnt salt. Lukket med gaze. Konstruktion af en belastning tilstrækkelig til saft, men sådan ikke at knuse svampe. Til bejdsning svampe ikke kræver en masse tid. Så snart de giver saften, kan de bruges, men det er bedre til at modstå dag 2-4. Svampe kan opbevares gennem vinteren, undgå frysning. Kun den mest lækre de er i den første måned, fordi i løbet af denne tid til at absorbere den optimale mængde af salt.

opskrift 3

Hvis de traditionelle saltning svampe i vores land udelukker anvendelsen af den varme metode eller brug af krydderier eller ingredienser, som for eksempel i de britiske svampe saltede varm måde med vin, olie, sennep og sukker. Saline maade svampe køles i køleskabet før servering som en snack. De opbevares i lang - ikke mere end 2 uger. ingredienser:

- 1 lille løg, skæres i ringe;

- 80 ml rød tør vin ;

- 80 ml olivenolie;

- 4 spiseskefuld hakket persille;

- 1 teske af Dijon sennep ;

- 1lozhka spisestue lys brun sukker;

- tsk salt 1 spiseskefuld;

- 500 g svampe (brug kun hætten).

I panden let saltvandsopløsning bragt i kog. Fremstillet (rensede) svampe blancheret minutter 2. Vand drænes, svampe skåret i fine strimler. Panden med vin og olivenolie tilsættes løgringe, persille, sennep, sukker og salt. Blandingen bringes til tilbagesvaling, tilsæt derefter svampe. Reducer varmen og kog 5 minutter, fjernes fra varmen og får lov at afkøle, forskydes ind i lagertanken og sat i køleskab. Modstå 2 timer, leveret til tabellen som en snack.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.