FormationHistorie

Den første arbejdskraft af Hercules: The nemeiske Lion

Sammen med Odysseus, Herkules er et af de mest berømte græske helte. Hans far blev anset Zeus selv, og hans mor var en dødelig, som forklarede had af Hera (hustru til Zeus). Gennem hele sit liv, Gerakla Gera plotte imod ham, og Zeus, Athena og Apollo, tværtimod hjalp på enhver måde. Det skal bemærkes, at Hercules feats ikke foretaget så meget på egen hånd. Hera indrettet således, at han blev tvunget til at tjene sin slægtning, konge af Mykene Eurystheus. Hercules vidste ikke om det. Det hændte, at han var i et anfald af vanvid behandlet deres børn og forsøger at gøre det godt igen, vendte han sig til den præstinde Apollon, for at finde ud af, hvad han skulle gøre. Derefter blev det forudsagt, at Eurystheus service vil sikre udødelighed helten, og først efter at han gik til Mykene.

Den første arbejdskraft af Hercules: The nemeiske Lion

Dette monster var den første af dem, med hvem Herkules havde mulighed for at kæmpe på ordre fra Eurystheus. Leo boede i et bjerg dal nær Argolic byen Nemea. Han var en enorm vækst og bemærkelsesværdige kraft og straffrihed åd mænd og kvæg, selv den dag hyrderne kom ikke ud af deres hjem og forsøgte ikke at lade køer og geder. På vej til Hercules stum stoppede ved en landmand Molorha. De var enige om, at hvis helten ikke kommer tilbage efter 30 dage, Molorh ofre ejerne Aida deres sidste får. Hvis Hercules har tid til at vende tilbage, vil fårene blive ofret til Zeus. For at finde den hule, hvor han boede nemeiske løve, helten tog kun 30 dage. Han stablet sten en af indgangene til det, gemmer sig ved siden af hinanden og ventede på monsteret vises. Ved solnedgang, så han en løve og sætte det tre pile i træk, men ingen af dem har brudt gennem huden. Leo skyndte på Herkules, men han ramte ham med en kølle lavet af aske, fældet i nemeiske lund, og derefter kvalt slag bedøvet dyret.

nemeiske lege

Så det blev besejret nemeiske løve. Den første gerning fik en helts temmelig let. Han trak sig ud af dyrets hud, satte den på og gik til hjemmet Molorha, der var lige ved at tilbyde op et offer til Hades og Persephone.

At se Hercules, han var glad og takkede Zeus for, at hans søn har vundet løven og reddet fra uhyret stum. Det menes, at Hercules også straffet Molorhu at organisere denne begivenhed til ære for de nemeiske lege (olympisk lignende). Forlader huset af landmanden, kom han til Mykene og viste Efrisfeyu bevis for sin sejr. På Kongens enorme skind imponeret. Efterfølgende undgik han den personlige kontakt med helten, men foretrækker at nyde sine byttet fra byens mure.

Hvor gjorde det nemeiske løve?

Der er to versioner af oprindelsen af uhyret. Ifølge den mere sædvanlige, løven fødte Typhon og Echidna, Chthonic gamle grækere. Deres andre børn var hunde og Orff Cerberus, Chimera og Hydra. Med nogle af dem, Heracles havde også at mødes. Den anden version af den mere eksotiske: løven angiveligt skabt af månens gudinde Selene Hera ordre (igen, ikke uden gift med Zeus). Leo blev født fra en magisk skum, som Selena fyldte trækasse. Efter dette, gudinden af regnbuen Iris bundet dyret med hans magiske bælte og flyttede i stum.

Mountain Lion med Cithaeron

Beast for Nemea var ikke den første af de dræbte af Hercules. I sin ungdom, søn af Zeus besejrede menneskeædende løve Kiferona fra skråninger, som er afsat til at adskille myte. Lva Gerakl hud kiferonskogo for slidte tøj.

Episoden med drabet på dyret fra bjerget Cithaeron ikke medtaget på listen over bedrifter. Måske når grækerne der var en enkelt myte: nemeiske løve og hans frænde kiferonsky var én. Men så mytologiske scener spredt, og der var to forskellige historier.

Huden på den nemeiske løve

Som du ved, helten begyndte at bære huden som tøj og rustning: hun gjorde ham usårlig til pilene. Men en dag havde han at skille sig af med det: det faktum, at efter de 12 Arbejde på det for et uheld dræber en anden blev solgt til slaveri.

Hans elskerinde blev Omfale, dronning af Lydia (asiatisk Stater). Hun havde ikke gøre Hercules bringe sine trofæer, og havde klædt ham i dametøj og bestilles sammen med slaverne spinde uld. Ifølge nogle kilder, Hercules var forelsket i sin elskerinde (ved den måde, demigoddesses), og derfor ikke kun lod sig ydmyge kvinders arbejde, men gjorde ikke indsigelse, når Omfale lægger på huden af nemeiske løve og var bevæbnet med en kølle.

konstellation

Efter den nemeiske løve blev besejret Zeus løftede hans krop til himlen og forvandlet til en konstellation i hukommelsen af heltemod af hans søn. Løvens ses bedst i marts og april - det er stærkt strakt uregelmæssig sekskant. De klareste stjerner i det - Denebola og Regulus.

Den symbolske betydning af

Den første feat er undertiden tolkes allegorisk af videnskabsfolk. Så løven repræsenterer den menneskelige lidenskab, aggression, der bringer en masse lidelse for andre. Den sejr over de lidenskaber og laster, kræver vedholdenhed og opfindsomhed, og en omtale her omkring 30 dage søgen og snedig plan af helten. Nemeiske Lion usårlig til våben, og Hercules kvæler ham med de bare næver. Det betyder, at til at klare deres "dæmoner" kan kun være sin egen, uden hjælp udefra. Endelig Herkules nederlag løven og tildeler den til huden, det vil sige, underkaster sine lidenskaber og dirigerer sine evner, hvis ikke en fredelig selvfølgelig, men i det mindste gavn for mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.