Af teknologiLink

Beeline: "Alle de 150". Beskrivelse af told-planen

Told-planer med tjenester, der indgår i volumen er meget populære hos kunderne i mobiloperatører. Sørg for engangsbeløb til kontoen, og for en måned ikke at tænke på yderligere betaling - det er virkelig attraktivt tilbud. Men alle planer har deres egne karakteristika, som ikke kan ignoreres. Desuden skal det være bekendt med dem på forhånd. Faktisk er mange vigtige spørgsmål skjult under de berygtede "asterisk", mener vi den ekstra udgifter.

En af de told-planer, som er en flerhed af brugere (og de er helt tilfreds med dens vilkår), er en TP af "Beeline" - "Alle de 150". Hvad der er skjult under denne spændende titel? Hvad der præcist vil modtage abonnenten hver måned for at genopbygge balancen på et hundrede og halvtreds rubler? Dette vil blive drøftet i denne artikel.

Beskrivelse TP af "Beeline", "Alle de 150"

Det tilbyder sine abonnenter operatøren "Beeline" for et hundrede og halvtreds rubler om måneden? Den første er ubegrænset opkald til antallet af mennesker også bruge SIM-kortet af udbyderen. I dette tilfælde taler vi om kommunikation inden for deres felt. Opkald er virkelig ubegrænset, uden nogen restriktioner. Samtidig kommunikation med abonnenter i andre regioner af "Beeline" er også udføres på et tilstrækkeligt gunstige og interessante betingelser.

Og daglig pakke indeholdende 100 minutter. Inden for denne grænse kan være fri til at kommunikere med deres venner og kolleger, familie og venner. Så snart den indstillede beløb vil blive afgjort af antallet af "Beeline" (takst "Alle for 150"), vil blive opkrævet alle yderligere opkald (op til slutningen af dagen). Omkostninger per minut for kommunikation vil være 5 rubler. En meget eller lidt - prøv kun for abonnenter. Til sammenligning, jeg ønsker at præcisere, at når du ringer lang afstand til antallet af andre operatører vil blive opkrævet 10 rubler per minut. For opkald til andre mobiloperatører i regionen prisen pr minut er en rubel.

Internet

Det giver også sine kunder en pakke af "Beeline", "Alle de 150". Den abonnementsafgift (150 rubler om måneden) omfatter internettrafik. Pakke 1 GB er til rådighed for hele faktureringsperiode (en måned). For en person, der beløb kan synes ubetydeligt. I dette tilfælde kan du aktivere yderligere indstillinger ( "Highway" og så videre.).

Det er også muligt at anvende automatisk fornyelse sats. Af den måde, er denne service aktiveret som standard på told-planen af "Beeline" (150 rubler om måneden). Det betyder, at så snart du bruger 1000 megabyte (i regnskabsperioden) til at tilslutte en pakke med yderligere 200 MB i 20 rubler. Antallet af sådanne forbindelser er ikke begrænset. Så hvis du ikke følger den trafik, kan du tilbringe en betydelig mængde. Deaktiver automatisk fornyelse kan fås ved at ringe 067 471 7780. For at kontrollere resten af trafikken - 06 745.

Det er også vigtigt at forstå, at hvis du slår automatisk fornyelse hastighedsbegrænsning og køre ud af TA, vil det sætte fartgrænsen - 64 kb / sek. Til normal brug af internettet er ikke nok. Men hvis du vente indtil slutningen af måneden, vil det være muligt at genbruge leveret af TP trafik (1000 MB).

Afsendelse af en besked til TA

Prisen for en enkelt sms inden for deres område - 50 cent (for antallet af "Beeline", og alle andre). Afsendelse langdistanceopkald vil koste 2,95 rubler. numre på alle abonnenter). MMS-beskeder - 6.60 rubler.

Egenskaber TS

Dens funktioner er alle takster. "Biline" (måned 150) er ingen undtagelse. Følgende parametre vil fremhæve:

  • I overgangen til TP vil blive opkrævet 50 rubler. betaling Engangsbeløb opladet til alle abonnenter, når der skiftes told-planen.
  • I banken på tidspunktet for ændringen af TA bør ikke være mindre end 100 rubler. Ellers vil annullering ikke finde sted. Af den måde, vil dette beløb ikke forsvinde fra kontoen, skal du blot hendes tilstedeværelse.
  • Den daglige gebyr er 5 rubler. For en måned mængden af 150 rubler.
  • Tjenesten "Auto-fornyelse rate" forbindes til alle kunder, der har skiftet til denne tarif, eller købt et nyt SIM-kort.
  • For at optimere TP og gøre det mere rentabelt for opkald til numre af mobile operatører og fastnet i sin region, er det muligt at tilslutte en mulighed for 50 rubler. Med dens vilkår, vil 100 minutter gives på daglig basis for at foretage opkald til et vilkårligt antal undtagen "Beeline".

aktivering af TP

For at skifte til told-planen af "Beeline", "Alle de 150" skal være et tal dial følgende kombination - 0674 00 100. Pre skal opdatere din konto, at der ikke er mindre end 150 rubler på balancen. Ændring af TP kan også udføres via brugerens personlige konto. Gå ind i det, kan du besøge den største mobiloperatør hjemmeside. "Change plan" skal vælge holdet. Efter dette, på listen over tilgængelige TA.

Bemærk, at denne told-planen muligvis kun at forbinde i nogle områder af landet. Således er det muligt at afklare muligheden for at flytte det på sitet (hvis ikke i listen vil være til rådighed for ham, at overgangen er ikke muligt) eller via kontaktcentret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.